07 / 05 / 2024

Cordella Kartal çalışmaları

Cordella Kartal çalışmaları

Kartal’ın en prestijli bölgesi Atalar’da, Kayıhan Yapı ve Scon Yapı ortaklığıyla yapılan ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Cordella Kartal’da inşaata başlandı.

Kartal'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile kentsel dönüşüm çalışmalarını konuştu. 

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

Kartal'da enkaz kaldırma ve arama çalışmaları sona erdi!

Kartal'da 14 kişinin yaralandığı, 21 kişinin hayatını kaybettiği binanın enkaz kaldırma ve arama çalışmaları tamamlandı. Binanın etrafındaki riskli binanında yıkımı sona erdi.

Kartal’da çöken binada enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor!

Kartal’da çöken binada enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Enkaz altında kimsenin kalmamasının ardından, enkaz kaldırma çalışmaları sabah saatlerinde de aralıksız sürüyor. 

Kartal'daki binanın enkazında arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor!

Kartal'da 6 Şubat Çarşamba günü çöken binanın enkazında arama ve kurtarma çalışmaları hızla devam ediyor. 

Kartal'da çöken binada kurtarma çalışmaları devam ediyor!

Kartal'da çöken binada yürütülen arama kurtarma çalışmaları, UMKE ile JAK ekiplerinin de desteğiyle devam ediyor...

Kartal'da çöken binanın enkazında arama kurtarma çalışmaları sürüyor!

İstanbul'un Kartal ilçesinde dün çöken binanın enkazında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar 3 kişinin cansız bedenine ulaşılan enkazdan yaralı kurtarılan 13 kişi hastanede tedavi ediliyor.

Mardin Kalesi'ndeki çalışmalar devam edecek!

Mardin'de "Kartal Yuvası" olarak da bilinen tarihi kalenin turizme kazandırılması amacıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 6 sene önce başlatılan çalışmalar sürüyor.

Marmaray'daki alt geçit çalışmaları tam gaz!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Marmaray projesinin Kartal sınırları içerisindeki çalışmalarını inceledi.

Kartal'de Deprem ve Yerinde Dönüşüm çalışmaları başladı!

Kartal'da "Deprem ve Yerinde Dönüşüm" çalışmaları kapsamında yıkım töreni gerçekleşti.

DKY Sahil’in inşaat çalışmaları başladı!

DKY İnşaat 12 km’lik Kartal sahil yolu üzerinde, denize ilk parselde yükselen, panoramik adalar ve deniz manzarasına sahip DKY Sahil projesinin hafriyat çalışmalarına başladı. Projede 2+1,5 dairelerden, 4+1,5 dairelere kadar pek çok konut seçenekleri bulunuyor.

Cordella Kartal'da sona yaklaşılıyor!

Kartal Çanakkale Caddesi üzerinde hayata geçirilen Cordella Kartal projesinde sona yaklaşılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer alıyor.

Kadıköy-Maltepe-Kartal havaray çalışmaları başladı!

Kadıköy'de iki büyük proje için düğmeye basıldı. Kadıköy-Maltepe-Kartal Havarayı projesinde çalışmalar başladı. İBB, güzergahını belirlediği Kadıköy-Üsküdar Havaray Projesi'ni ise hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Cordella Kartal çalışmaları Haberi

Cordella Kartal çalışmaları

Kayıhan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdem Kubilay, “Kentsel dönüşümün en planlı uygulandığı Kartal bölgesini özellikle seçtik. Bölgedeki marka konutlar, metro, Marmaray gibi ulaşım projeleri Kartal’ı çekim merkezi haline getirmiş durumda. İstanbul’da en fazla konut satışının yapıldığı 2 ilçeden biri Kartal. Hedefimiz Cordella Kartal markasıyla Kartal’ın en iyi, en prestijli projesini hayata geçirmek ve yatırımcılarımızı da memnun etmek” dedi.


Konut satışlarındaki istikrara da değinen Mahmut Erdem Kubilay, “Türkiye, konut yatırımındaki güvenli limanlardan biri. Türkiye’de konut satışları istikrarlı bir şekilde yükselerek 2015 yılında 1 milyon 300 binlere dayandı. Seçim öncesi bir durgunluk görülse de seçim sonrası oluşan istikrarlı tablo konut satışlarına da hemen yansıdı. Biz bunu Cordella Kartal projemizdeki satışlarda da gördük. Ruhsatımızı alıp inşaata başladıktan sonra yoğun bir ilgiyle karşılaştık”,...