20 / 05 / 2024

Cordella projesi

Cordella projesi

Tuzla Cordella projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri ye alıyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 182 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tuzla Cordella projesinde 393 bin TL'ye 3+1!

Kayıhan Yapı Cordella projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 393 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Cordella Kartal Konutları ödeme şekli!

Cordella Kartal Evleri projesi Kayıhan Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Projede 60 ay boyunca sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Cordella Kartal ödeme seçenekleri!

Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirilen Cordella Kartal projesi 215 konut ve 3 ticari alandan meydana geliyor. İşte Cordella Kartal ödeme seçenekleri...

Cordella Kartal’ın temeli atıldı!

İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek bir yaşam projesi olan Cordella Kartal’ın temeli atıldı. Satışı devam eden ve yoğun ilgi gören Cordella Kartal, Aralık 2017’de teslim edilecek.

Cordella Kartal’da inşaata başlandı!

Kartal’ın en prestijli bölgesi Atalar’da, Kayıhan Yapı ve Scon Yapı ortaklığıyla yapılan ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Cordella Kartal’da inşaata başlandı.

Kartal Cordella satış fiyatları!

Kartal Cordella satış fiyatları 254 bin liradan başlıyor. Kayıhan Yapı projesi Kartal Cordella Evleri'nde 215 daire ve 3 ticari birim yer alıyor...

Cordella Kartal: Cordella Twins projesinin adı değişti!

Cordella Twins projesi Cordella Kartal adıyla satışa sunulacak. Yüzde 12 lansman indirimi uygulanan proje 15, 16 ve 17 katlı olarak tasarlanan 3 blok halinde inşa ediliyor.

Cordella Twins projesinde 24 ay 0 faiz!

Kentsel dönüşüm projesi olarak Kartal'da hayata geçirilen projede toplam 203 adet konut yer alıyor. Cordella Twins projesinde 24 ay 0 faiz ve yüzde 20'ye varan lansman indirimi yapılıyor.

Kartal Cordella Twins Evleri nerede?

Cordella Twins projesi 23 ve 25 katlı 2 bloktan oluşuyor. Satışları devam eden proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükseliyor. Kartal Cordella Twins evleri nerede sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

Cordella Twins Kartal projesi!

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı tarafından hayata geçirilen Cordella Twins Kartal projesi 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Proje 23 ve 25 katlı olmak üzere 2 blok halinde yükseliyor.

Cordella Twins iletişim bilgileri!

Anadolu Yakası'nda Kartal'da hayata geçirilen Cordella Twins projesi toplam arsa alanı 7 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Projede 203 daire yer alıyor. "Cordella Twins iletişim bilgileri" haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Kartal Cordella Twins nerede?

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı tarafından hayata geçirilen Kartal Cordella Twins projesi 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor."Kartal Cordella Twins nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Cordella Twins'te 599 bin TL'ye 3+1!

Kayıhan Yapı ile Scon Yapı ortaklığında, kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen Cordella Twins projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 599 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 203 konutun yanı sıra 3 ticari birimde bulunuyor.

Cordella Twins Kartal ödeme planı!

Kayıhan Yapı ve Scon Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen Cordella Twins projesi Kartal'da kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Projede metrekare birim fiyatları 3.800'den başlıyor. İşte Cordella Twins Kartal ödeme planı...

Cordella projesi Haberi

Cordella projesi


İstanbul Anadolu yakası Tuzla'da konumlandırılan Tuzla Cordella projesi Kayıhan Yapı imzası taşıyor. Pojenin toplam arsa alanı 420 metrekare.


Cordella Tuzla projesinin toplam inşaat alanı ise 33 bin metrekare olarak belirlendi. Proje 3 blok ahlinde yükseliyor. Cordella projesinde toplam 216 adet konut yer alıyor.



Cordella Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede yer alan konutların büyüklükleri 41 metrekareden başlayıp 172 metrekareye kadar yükseliyor. 



Cordella Tuzla projesi sosyal imkanları arasında  fitness center, yürüyüş alanları, 216 araçlık otopark, spor alanları,kapalı devre kamera sistemi, sauna ve açık-kapalı havuzu bulunuyor.



Cordealla fiyat listesi:

1 oda 1 salon daireler 182 bin TL ile 243 bin TL,

2 oda 1 salon daireler 250 bin TL ile 362 bin TL,

3 oda 1...