16 / 05 / 2024

Corendon belçikada

Corendon belçikada

Hollanda'da iki Türk girişimcinin kurduğu Corcndon Turizm, geçen yıl 750 bin Hollanda ve Belçikalı'ya hizmet verirken, bu turistlerden 500 bini tatil için Türkiye'yi tercih etti

Çamlıbel Tüneli ihalesi mecliste!

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Çamlıbel Tüneli ihalesinin ne zaman yapılacağına ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çamlıbel Tüneli'nin ihale tarihi mecliste!

Sivas-Tokat arasında bulunan Çamlıbel Tüneli'nin ihale tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Corendon en büyük otelini açacak!

2018 hedeflerini açıklayan Corendon Turizm Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Corendon Hotels and Resorts ismi altındaki otel zincirine de 2018'de iddialı bir otel daha ekleyeceklerini ifade etti.

Hollanda ve Belçika arasında toprak takası!

Hollanda ve Belçika, bulunan bir cesedin yarattığı krizin ardından toprak takası işlemi gerçekleştirdiler. 

Belçika ve Hollanda arasında toprak değişimi yapıldı!

Belçika ve Hollanda arasında toprak değişimi gerçekleştirildi. İki ülke arasında yetki sıkıntılarına neden olan topraklara yönelik yeni sınır anlaşması, resmi onayların ardından 1 Ocak'ta yürürlüğe girdi.

Emre Belözoğlu’ndan eşine 3.1 milyon TL’lik villa!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Başakşehir’in kaptanı Emre Belözoğlu, eşi Tuğba Belözoğlu'na 3.1 milyon TL'lik villa hediye etti.

İstanbul Bel Eğitim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Bel Eğitim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hasan Çakmak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tavşanlı Göbel Termal Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Göbel Termal Tesisleri'nde inşaat çalışmaları devam eden 6 lüks villa, Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler tarafından incelendi.

Belça arazisindeki AVM projesi meclis gündeminde!

Belça arazisi üzerinde inşaası başlanan AVM projesi yeniden Lefkoşa Belediye Meclisi gündemine oturdu. AVM inşaatıyla ilgili şirketin mali sorun yaşadığı belirtildi.

Emre Belözoğlu'ndan Buse Terim'e lüks daire!

Çocukları Nil’i kucağına almanın heyecanını yaşayan Volkan Bahçekapılı ve Buse Terim’e lüks hediye! Damadın kuzeni Emre Belözoğlu, Sapphire'daki evini hediye etti.

Balıkesir Göbel'e modern mezbaha!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve Susurluk ilçesinde kurulu bulunan, kentin en eski mezbahalarından olan Göbel Mezbahası, Yap - İşlet - Devret modeliyle yenilenerek Medist Et Entegre Tesisi adıyla hizmete açıldı.

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin çifti Londra'da ev işlerine daldı!

Sahibi olduğu şirketin işleri nedeniyle bir yıl Londra'da yaşamaya karar veren Belçim Bilgin, Palace Road semtinde tuttuğu eve yerleşirken en büyük yardımcısı eşi Yılmaz Erdoğan oldu.

Belçim Bilgin Londra'da 4 bin sterline ev tuttu!

Boşandıkları iddia edilen Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin çifti, önümüzdeki günlerde Londra'ya gidip hem bir hafta tatil yapacak hem de ev döşeyecek.

Corendon belçikada Haberi

Corendon belçikada

Hollanda'da iki Türk girişimcinin kurduğu Corcndon Turizm, geçen yıl 750 bin Hollanda ve Belçikalı'ya hizmet verirken, bu turistlerden 500 bini tatil için Türkiye'yi tercih etti. Corendon Turizm Grubu Genel Müdürü Berk Güden, Corendom'un, 900'ün üzerinde personeli istihdam eden; Corendon Airlines, Corendon Dutch Airlines, Corendon Touristic, Corendon Travel Holland, Corendon Travel Belgium ve Corendon Hotels'i bünyesinde barındıran; Avrupa'nın bir çok ülkesinde operasyon merkezleri olan uluslararası bir turizm grubu olduğunu ifade elti. Güden, Yıldıray Karaer ve Atılay Uslu adında iki Türk girişimci tarafından, 1997'de Hollanda'da kurulan Corendom'un, Hollanda'da sektörün her alanında liderler arasındaki yerini her geçen gün daha da sağlamlaştırdığını belirtti. 


Dokuz...