03 / 05 / 2024

çorlu sabit pazarı ne zaman açılacak

çorlu sabit pazarı ne zaman açılacak

Tekirdağ'a bağlı Çorlu Belediyesi, hızla büyüyen ilçenin pazar yeri ihtiyacını karşılamak amacıyla sabit kapalı pazar yeri projesini hayata geçiriyor. Projenin 3 Nisan 2014 tarihinde tamamlanması planlanıyor...

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Gebze Belediyesi'nden 13 milyon TL'ye satılık 10 dükkan!

Gebze Belediye Başkanlığı Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan kapalı sabit pazarı yanındaki 10 adet iş yerini pazarlık usulü artırma sureti ile satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

Kepez'e 7 semt pazarı!

Kepez Belediyesi, sabit semt pazarı inşa ediyor. Daha önce 5 mahallede yapımı tamamlanan semt pazarına iki mahalle daha ekleniyor.

Çorlu'ya kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan kapalı pazaryeri projesi imza törenine katıldı.

Adnan Köşker Tatlıkuyu Sabit Pazarı'ndaki çalışmaları inceledi!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Tatlıkuyu Sabit Pazarı ve Eskihisar Macera Aksiyon Parkı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Köşker, yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı

Kepez'de 4 mahalleye semt pazarı yapılacak!

KEPEZ Belediyesi, semt pazarlarını sokaklardan çıkararak sabit pazar yerleri oluşturuyor. Bu amaçla Sütçüler, Teomanpaşa, Beşkonaklılar ve Düdenbaşı mahallerinde sabit semt pazarı alanı oluşturulması için imar planı revizyonu hazırlandı.

Ahmet Çakır Sabit Pazar yerini inceledi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapımı tamamlanan Kernek Külliyesi altında yapılan Sabit Pazar yerinde incelemelerde bulundu, inceleme gezisine ilgili Genel Sekreter Yardımcıları da katıldı

Çorlu'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Çorlu'da ilçe belediyesi tarafından kamulaştırılan binaların yıkım çalışmalarına başlandı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Balık pazarı mevkisinde kamulaştırdığımız dükkanların yıkım işlemlerine başladık" dedi.

Çorlu Kapalı Pazar Yeri açıldı!

Çorlu Kapalı Pazar Yeri düzenlenen tören ile açıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Pazar Yeri açılışında yer aldı.

Çorlu Kapalı Pazar Yeri açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kapalı pazar yeri açılışına katıldı. Başkan Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı tebrik ederek, “Burada gerçekten mükemmel bir tesisin açılışında toplanmış bulunuyoruz" dedi

Fikirtepeliler kentsel dönüşüm için bugün sokağa çıkıyor!

Kentsel dönüşümde sıkıntılar yaşayan Fikirtepe halkı bugün sokağa çıkıyor. FİDEM, bölgedeki 21 inşaat firmasıyla anlaşan hak sahiplerinden oluşan ada temsilcilerinin katılacağı bir yürüyüş organize etti. Yürüyüş saat 13:00'de Sabit Pazar'dan başlayacak..

Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi'ne yeraltı otoparkı ve pazar alanı geliyor!

İstanbul Bahçelievler'de Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yapılacak sabit pazar alanı ve yeraltı katlı otopark alanının imar planları askıya çıktı. Büyükşehir Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi yeraltı otoparkı ve pazar alanı planlarını 21 Temmuz'da onayladı.

Moda Bostanı'na yapılacak otopark iptal edildi!

Moda Sabit Pazarı’nın bulunduğu ve “Afet Toplanma Alanı” olarak belirlenen yeşil alana İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen otopark ruhsatı, Kadıköy Belediyesi’nin başvurusu üzerine iptal edildi.

çorlu sabit pazarı ne zaman açılacak Haberi

çorlu sabit pazarı ne zaman açılacak


Proje çalışmaları ve ihale sürecinin tamamlanmasının ardından Perşembe pazarının bulunduğu alanda eskiyen ve kullanım ömrünü dolduran örtü sistemleri sökülerek inşaat çalışmalarına başlandı. 3 Nisan 2014 tarihinde tamamlanması planlanan, 1 milyon 798 bin TL ihale bedelli proje kapsamında, 6 bin 192 metrekare kullanım alanına sahip 660 adet tezgah kapasiteli, 51 araçlık otoparkı, bay-bayan tuvaletleri ile zabıta bürosu bulunuyor.


Halka daha iyi hizmet verilebilmesi amacıyla kurulan sabit kapalı pazar yerinin hizmete sunulmasıyla, mevcut pazar yerlerinde yaşanan trafik yoğunluğu ve çöp birikmesi gibi sorunların çözülmesi...