28 / 04 / 2024

cornerlife fiyatları

cornerlife fiyatları

Keleş ve Beyaz İnşaat ortalığında tasrlanan Cornerlife Güneşli Evleri projesi, 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma imkanı sağlıyor. Ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor.

Cornerlife Mimaroba projesinde 160 bin TL'den başlıyor!

Dairelerin 160 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarına sunulduğu Conerlife Mimaroba projesinde daire satışlarına devam ediliyor. Proje lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece Mimaroba'da yükseliyor...

Güneşli Cornerlife konut satış fiyatları!

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Cornerlife projesi İstanbul Güneşli'de yükseliyor. 2 blok halinde yükselen Güneşli Cornerlife konut satış fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Cornerlife Güneşli'de fiyatlar 287 bin 500 TL'den başlıyor!

Cornerlife Güneşli'de fiyatlar 287 bin 500 TL'den başlıyor. Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alıyor.

Güneşli Cornerlife'ta yüzde 12 indirim! 120 ay vade imkanı!

Stüdyo daireden 3+1 daireye kadar değişen ev tipleri, 44 metrekare ile 167 metrekare arasında daire seçeneklerinin yer aldığı Cornerlife Günesli'de fiyatlar 209 bin 900 TL'den başlıyor.

Cornerlife’ta vadeler 120 aya uzanıyor, fiyatlar 209 bin TL’den başlıyor!

Cornerlife Güneşli, 0,45’ten başlayan faiz oranları, peşin alımlara yüzde 12 indirimin yanı sıra 0,85’lik faiz oranı ile 120 aya kadar uzanan vade seçenekleriyle de Basın Ekspres Yolu’nda kazançlı yatırımın kapısını aralıyor.

Cornerlife Güneşli'de 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Cornerlife Güneşli projesinde konut fiyatları 195 bin TL'de başlangıç gösteriyor. Cornerlife Güneşli Evleri projesinde yüzde 1 KDV uygulanıyor. Proje teslimleri 7 ay sonra gerçekleşecek.

Cornerlife Güneşli Evleri'nde 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Cornerlife Güneşli Evleri'nde 1 oda 1 salon,2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Güneşli Cornerlİfe'da daire fiyatları 195 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Cornerlife Güneşli’de 7 ay sonra oturuma hazır daire 195 bin TL!

Cornerlife Güneşli, sunduğu cazip ödeme fırsatlarıyla herkesi ev sahibi yapıyor. İlk ödeme seçeneğinde daireyi peşin almak isteyen tüketicilere, yüzde 8 indirim uygulanıyor. Projede daire fiyatları 195 bin liradan başlıyor.

Cornerlife 'ta en ucuz daire 175 bin lira!

Keleş İnşaat ve Beyaz inşaat ortaklığıyla İstanbul 'un yeni kentlerinden biri olarak kabul edilen Mimaroba 'da hayata geçirilen Cornerlife Mimaroba'da fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor.

Cornerlife Mimaroba’da fiyatlar 175 bin TL’den başlıyor!

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığıyla İstanbul’un yeni kentlerinden biri olarak kabul edilen Mimaroba’ da hayata geçirilen Cornerlife Mimaroba’ da fiyatlar 175 bin TL’den başlıyor...

Cornerlife Mimaroba'da dükkan fiyatları 400 bin liradan başlıyor!

Cornerlife Mimaroba projesi 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satısa sunuluyor. Rezidans ve ticari birimlerden oluşan proje, ev sahiplerine doğayla ic ice bir yasam vaat ediyor.

Cornerlife Mimaroba’da fiyatlar 175 bin TL’den başlıyor!

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığıyla İstanbul’ un yeni kentlerinden biri olarak kabul edilen Mimaroba’da hayata geçirilen Cornerlife Mimaroba’ da fiyatlar 175 bin TL’den başlıyor.

Cornerlife Mimaroba'da minimum 175 bin liraya!

Mimaroba'da hayata geçirilen Cornerlife Mimaroba'da fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor. Kasım 2013'te yaşamın başladığı proje rezidans ve ticari birimden oluşuyor. Proje 43 ticari birim ve 60 rezidanstan meydana geliyor.

Cornerlife Mimaroba’da fiyatlar 175 bin TL’den başlıyor!

İstanbul’un yeni kentlerinden biri olarak kabul edilen Mimaroba’da hayata geçirilen Cornerlife Mimaroba’da fiyatlar 175 bin TL’den başlıyor. Kasım 2013’te yaşamın başladığı proje rezidans ve ticari birimden oluşuyor.

cornerlife fiyatları Haberi

cornerlife fiyatları

İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de hayata geçirilen Cornerlife Güneşli Evleri projesi, Keleş ve Beyaz İnşaat ortaklığının imzasını taşıyor.


Cornerlife Güneşli Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 44 metrekare ile 467 metrekare arasında değişiyor.


Cornerlife Güneşli projesinde 211 adet konut ve 21 adet ticari birim yer alıyor. Projede teslimlerinin 7 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.


Yüzde 1 KDV oranıyla konut sahibi olunabilen projede fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor. Projede çeşitli sosyal olanaklar da mevcut.


Cornerlife Güneşli projesinde, saunai, fitness merkezi, buhar odası, spor alanları, dinlenme alanları ve yüzme havuzu yer alıyor. 


Güneşli Corner Life iletişim

Telefon: (0212) 445 45 23

Web Adresi: cornerlifegunesli.com

Başak...