07 / 05 / 2024

Cornerlife Güneşli faiz

Cornerlife Güneşli faiz

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortak girişimiyle inşasına devam edilen Cornerlife Güneşli'de ev almak isteyenler 24 aya sıfır faiz, 60 ay vadeye ise yüzde 0,45 faiz uygulayan yeni bir kampanya başlattı...

Cornerlife Güneşli'de 24 ay vadede faizi sıfırladı! 60 ay 0,45 faiz oranı ile!

Basın Ekspres Yolu’nun ikonu haline gelen Cornerlife Güneşli, yeni kampanyasıyla faiz artışına “dur” diyor. Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortak girişimiyle inşasına devam edilen Cornerlife Güneşli, ev almak isteyenlere sıfır faiz fırsatı sunuyor.

Luxera Güneşli'den tarihi konut kampanyasına destek!

Luxera Güneşli projesi de Türkiye için kazanç vakti kampanyası dahil oldu. Projede kampanya kapsamında ile yüzde 10 indirim, yüzde 10 peşinat ve 60 ay 0,98 faiz oranı ile bankasız, kefilsiz konut sahibi yapılıyor...

Referans Güneşli ödeme koşulları 2018!

Referans Güneşli ödeme koşulları 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kiler GYO bankaların faiz oranı indirmine katıldı. Projede sadece yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunuyor. 

Güneşli Motto İstanbul ödemeleri!

Güneşli Motto İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Düşük faiz fırsatı ile ödemelerin yapıldığı projede home ofislere 55 bin TL peşinatla sahip olunuyor. 

Referans Güneşli'de 84 ay 0 faiz fırsatı!

Konut satın alanların beklemeden hemen taşınabildiği Referans Güneşli projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat ile 84 ay vade farksız ödeme imkanı sağlanıyor..

NG Rezidans Güneşli ödeme seçenekleri!

NG Rezidans Güneşli ödeme seçenekleri kapsamında 36 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 503 bin TL'den başlıyor...

Güneşli NG Residence ödeme tipi!

Güneşli NG Residence ödeme tipi kapsamında 36 ay sıfır faiz imkanı ve 4 bin 900 TL aylık taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Proje İstanbul Güneşli'de yer alıyor...

Balance Güneşli'den Eylül kampanyası!

Basın Ekspres’in tek A plus ofis projesi Balance Güneşli, Eylül ayına büyük bir kampanya ile giriyor. Balance Güneşli’de kazançlı bir ofis yatırımı yapmak isteyenler 31 Ekim’e kadar yüzde 20 peşin, 0.70 faiz ve 60 ay vade uygulamasından yararlanabilecek...

Balance Güneşli'den gayrimenkul kampanyasına destek!

Türkiye ekonomisinde önemli rolü olan inşaat sektörünün el ele verip güç birliği yaptığı bugünlerde, Balance Güneşli de önemli bir adım attı. Balance Güneşli, 31 Ağustos’a kadar 24 ay 0 sıfır faiz uygulaması ve yüzde 20 peşin ödeme üzerinden kampanya yürütecek.

Balance Güneşli projesinde 16 ay sıfır faiz!

Balance Güneşli projesinde 16 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Balance Güneşli'de metrekare birim satış fiyatı 6 bin 670 liradan başlayarak değişiyor...

Güneşli Nurol Park'ta 50 ay 0 faiz!

Güneşli Nurol Park'ta 50 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Teslimlerin bu yıl Temmuz ayında gerçekleşeceği proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor.

Corner Life Güneşli'de daireler 237 bin 250 TL'ye!

Beyaz ve Keleş İnşaat, modern mimarinin rahat ve kullanışlı çizgilerini Cornerlife Güneşli ile keyife dönüştürüyor. Daire tiplerinin 1+0 'dan 3+1' e kadar farklılık gösterdiği proje 2 blok halinde yükseliyor.

Nurol Park Güneşli ödeme planı!

Nurol Park Güneşli ödeme planı kapsamında, 0 peşinat, 0 faiz, 0 KDV ile 50 ay vade uygulanıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 440 bin TL'den başlıyor.

Mahmutbey Balance Güneşli ofis fiyatları!

Balance Güneşli projesinde 24 ay boyunca 0 faiz seçeneğiyle ödeme yapılabiliyor. İşte, Mahmutbey Balance Güneşli ofis fiyatları.

Cornerlife Güneşli faiz Haberi

Cornerlife Güneşli faiz

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortak girişimiyle inşasına devam edilen Cornerlife Güneşli'de ev almak isteyenler 24 aya sıfır faiz, 60 ay vadeye ise yüzde 0,45 faiz uygulayan yeni bir kampanya başlattı. 2014 yılı aralık ayında teslim edilecek projede banka aracılığı ile konut kredisi kullanımının yanında, projenin ^ kendi bünyesinde yaratılan ödeme seçenekleri ile de ev sahibi olmak isteyenlerin desteklendiği belirtildi. 

3+1 tercihi çok Şirket yetkilileri en çok 3+1 dairelerin tercih edildiğini belirtiyor. 

Sitede stüdyo daireden 3+1 daireye, 44 metrekare ile 67 metrekare arasında değişen daire seçenekleri yer...