27 / 04 / 2024

Cornerlife projesi

Cornerlife projesi

Cornerlife Mimaroba 'da, gıda zinciri mağazasından fastfooda, ünlü kahve markasından yapı marketine, kuru temizlemeden bistro'ya, güzellik merkezinden restoranlara kadar birçok ünlü markaların dükkanları yer alıyor.

Cornerlife Mimaroba’da fiyatlar 175 bin TL’den başlıyor!

İstanbul’un yeni kentlerinden biri olarak kabul edilen Mimaroba’da hayata geçirilen Cornerlife Mimaroba’da fiyatlar 175 bin TL’den başlıyor. Kasım 2013’te yaşamın başladığı proje rezidans ve ticari birimden oluşuyor.

Cornerlife 'ta en çok 3 oda 1 salonlar tercih edildi!

Cornerlife Güneşli projesinde en çok 3+1 tipi konutlar tercih edildi. Atatürk Havalimanı, E-5.TEM ve sahil yolunu bağlayan özellikleriyle öne çıkan Basın Ekspres Yolu , stanbul'un ikinci Maslak'ı olarak görülüyor.

Cornerlife Güneşli fiyat bilgileri!

Keleş İnşaat & Beyaz İnşaat tarafından inşa edilen Cornerlife Güneşli projesi A ve B blok olarak yükseliyor. Projede 1+0 daireler 227 bin 500 TL'den başlıyor. Cornerlife Güneşli fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.

Güneşli Cornerlife konut satış fiyatları!

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Cornerlife projesi İstanbul Güneşli'de yükseliyor. 2 blok halinde yükselen Güneşli Cornerlife konut satış fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Cornerlife Güneşli'de yüzde 12 indirim imkanı!

Cornerlife Güneşli projesi Babalar Günü 'ne özel bir kampanyaya hazırladı. Kampanya kapsamında 14 -15 Haziran tarihleri arasında Comerlife Güneşli 'den konut alacaklar KDV'den muaf tutuluyor.

Cornerlife Güneşli 6 ay sonra teslim! Yüzde 1 KDV!

Keleş İnşaat ve Beyaz inşaatın projesi Cornerlife Güneşli de 6 ay sonra hayat başlıyor. Proje, istanbul Basın Ekspres Yolunda, E-5 ve E-6'ya 5'er dakikalık mesafede yer alıyor.

Cornerlife Güneşli'de teslimler 6 ay sonra gerçekleşecek!

İstanbul'un ikinci Maslak'ı olarak adlandırılan ve son birkaç yılda 9-10 kat prim yapan Basın Ekspress Yolu'nda inşaatı devam eden Cornerlife Güneşli projesi, 6 ay sonra teslim ediliyor...

Cornerlife Evleri'nde yüzde 1 KDV! Teslime son 7 ay!

Keleş ve Beyaz İnşaat ortalığında tasrlanan Cornerlife Güneşli Evleri projesi, 195 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma imkanı sağlıyor. Ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor.

Cornerlife Mimaroba'da dükkan fiyatları 400 bin liradan başlıyor!

Cornerlife Mimaroba projesi 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satısa sunuluyor. Rezidans ve ticari birimlerden oluşan proje, ev sahiplerine doğayla ic ice bir yasam vaat ediyor.

Cornerlife Güneşli'den yılın altın fırsatı! 201 bin liraya 1+0!

Güneşli’de Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Cornerlife Güneşli projesi, yılın en iddialı kampanyası ile 2013 yılını tamamlıyor. Projede fiyatlar 201 bin liradan başlıyor...

Cornerlife Güneşli'de fiyatlar 161 bin liradan başlıyor!

Cornerlife Güneşli projesi, 161 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje kapsamında eylül ayma kadar geçerliliğini koruyacak düşük vade farkı oranlarıyla ev satın almak isteyenlere özel ödeme seçenekleri bulunuyor.

Venedik Musa Projesi tamamlanıyor!

Venedik´i batmaktan kurtaracağı umulan çok tartışmalı Musa Projesi´nde son aşamaya gelindi

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında İzmir, Trabzon ve Uşak´ta kapsamlı yıkımlara başlanacağı bildirildi

Ankara'da Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı kentsel dönüşüm projesi yapacak

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

Cornerlife projesi Haberi

Cornerlife projesi


Keleş İnşaat ve Beyaz inşaat ortaklığıyla İstanbul Mimaroba'da hayata geçirilen Cornerlife Mimaroba'da fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor. Kasım 2013'te yaşamın başladığı proje rezidans ve ticari birimlerden...