29 / 04 / 2024

çorum 2016 projeleri

çorum 2016 projeleri

Çorum Belediyesi, şehir içi trafiğinin düzenlenmesine yönelik çalışmaları kapsamında şehrin ana arterleri arasında yer alan Gazi ve İnönü caddelerinde geçici park uygulaması geliyor.

Muzaffer Külcü, Çorum'a prestij kazandıracak projeleri anlattı!

Çorum Belediyesi, yeni dönem projeleri içerisinde yer alan büyük projelerin temelini bir bir atıyor. Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, projelerin tanımlanmasıyla birlikte şehrin çehresinin değişeceğini vurguladı.

Çorum'un vizyon projelerinde son durum!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün birinci ve ikinci döneminde vaat ettiği 500 milyon lira yatırım bedeline sahip yatırım projeler büyük ölçüde tamamlandı. İşte Çorum'un vizyon projeleri...

TOKİ'nin Çorum’da 4 bin 191 adet konut inşaası var!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin Çorum’daki yatırım projeleri hızla devam ediyor. TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, Çorum’da toplam 24 şantiyede 4 bin 191 adet konut inşaasının sürdüğünü açıkladı.

Aşıkpaşa Tabiat Parkı'nda son durum ne?

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Aşıkpaşa Mahallesinin doğu kısmı Bölge Trafik Müdürlüğü karşısındaki 1200 dönümlük alanı kapsayan Aşıkpaşa Tabiat Parkı projesi çalışmaları hızla devam ediyor.

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ'den o iki yeni konut geliyor! Hemen tek tek açıklanan bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çorum 2023 projeleri için düğmeye bastı. Merakla beklenen projelerin ihalesi Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

DSİ'den Çorum’a 30 proje!

Çorum'a 2003-2015 yılları arasında toplam 887 milyon liralık yatırım yapan DSİ'nin 2016 yılında yapılan harcamalarla birlikte yatırım tutarı 982 milyon liraya ulaştı. 2019 yılı sonuna kadar 4 adet baraj ve 26 adet gölet olmak üzere toplam 30 proje hayat bulacak.

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Çorum Devane TOKİ başvuru tarihleri 2016!

Çorum Merkez Devane Mahallesi Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 140 adet 3+1 konut kuralı satışa sunuluyor. İşte Çorum Devane TOKİ başvuru tarihleri 2016...

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kuralı satış 2016!

47 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde kura başvuruları sona erdi. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kuralı satış 2016..

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekilişi 2016!

47 konutluk TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde başvuru dönemi yarın sona erecek. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekilişi 2016 tarihi..

Çorum'da kentsel dönüşüm için bin 598 başvuru yapıldı!

Çorum'da 16 Aralık 2016 tarihi itibariyle kentsel dönüşüm uygulamaları sistemi üzerinde 1624 adet yapının riskli olarak ilan bildirildi.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap 2016 kura çekimi!

TOKİ ile Alaca Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Çorum Alaca 2. Etap Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 47 adet konut için başvurular başladı.

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

Yeni inşaat projeleri CNR Emlak 2016'da tanıtılacak!

Gayrimenkul sektörünün aktörleri, 17-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek “Emlak 2016 – 4.Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı” ve fuar kapsamında gerçekleştirilecek “CNR İstanbul Gayrimenkul Zirvesi” ile CNR EXPO’da buluşuyor.

23 Eylül TOKİ Çorum Kargı kura sonuçları!

TOKİ Çorum Kargı Evleri'nde kura çekimi 23 Eylül 2016 tarihinde yapıldı. İşte 23 Eylül TOKİ Çorum Kargı kura sonuçları...

çorum 2016 projeleri Haberi

çorum 2016 projeleri

Çorum Belediyesi, şehir içi trafiğinin düzenlenmesine yönelik çalışmaları kapsamında şehrin ana arterleri arasında yer alan  Gazi ve İnönü caddelerinde geçici park uygulaması geliyor.


Çorum Belediyesi’nin yatırım ve düzenleme bakımından öncelikli alanlarından birisi olan ulaşım hizmetlerinin rahatlatılması amacıyla bir süre önce başlattığı anket çalışmasını sonuçlandırdı. Ankete katılanların yüzde 59’u parkın tamamen yasaklanmasını isterken, Gazi ve İnönü caddesi esnaflarına yönelik yapılan ankette yüzde 38 lik bir kesim parkın yasaklanması ve acil ihtiyaçlar için kısa süreli park uygulanmasını istedi.


Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum’da kentsel nüfusun artması ve halkın refah seviyesinin yükselmesinin araç sayısını artırdığını, bunun da kent merkezine trafik yoğunluğu olarak yansıdığına dikkat çekti. Şehrin her yöne büyümesine rağmen, ana arterlerin cazibesini kaybetmediğine işaret eden Başkan Külcü, “Hemen her hemşehrimizin kullandığı bu caddeler...