02 / 05 / 2024

Çorum Bayat

Çorum Bayat

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Çorum Bayat'ta 29 ev yandı!

Çorum’un Bayat ilçesine bağlı Çukuröz köyünde çıkan yangında, aralarında köy konağının da bulunduğu 29 ev tamamen yandı.Soğutma çalışmaları devam ederken, Vali Yardımcısı Hamdi Bolat köyde incelemelerde bulundu.

Çorum'da 19.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binaları ve arsaları!

Çorum İcra Dairesi, Çorum İli, Merkez İlçesi, Bayat Köyü, Kurucan Mevki 4610 ada, 44 parselde yer alan fabrika binaları, tarlası ve müştemilatını 19 milyon 642 bin 846 TL'ye icradan satıyor...

Çorum Kunduzlu Barajı'nın yapımı tamamlandı!

DSİ Çorum'un Bayat ilçesinde yaklaşık 31 milyon liralık yatırımla inşa edilen, 31 köye yılda 2,06 milyon metreküp içme suyu sağlaması beklenen Kunduzlu Barajı'nın yapımı tamamlandı.

TOKİ Çorum Bayat'ta talep toplayacak!

Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Bayat’a yapılması planlanan TOKİ konutları için önümüzdeki günlerde talep toplanacağını bildirdi.

Çorum Bayat Belediyesi'nde tapu devir sorunları çözüldü!

Bayat Belediyesi adına tapulu olup 1990 yılından bugüne kadar değişik tarihlerde encümen kararıyla satışı yapılmasına rağmen tapuda devri yapılamayan gayrimenkullerin tapuları verilmeye başlandı.

Çorum Bayat'ın çehresi değişiyor!

Çorum’un Bayat Belediyesi, hayata geçirdiği alt yapı ve üst yapı yatırımlarıyla ilçede hem büyük bir değişim ve dönüşümün yaşanmasını hem de Bayat’ın çehresinin değişmesini sağladı.

Bayat'a yeni meslek yüksekokulu yapılacak!

İlçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, "Bayat İlçemizde Meslek Yüksek Okulu kurulmasını kararı onay için YÖK'e sunuldu. Yüksek okul Bayat'a hayırlı olsun" dedi.

Çorum Hitit Üniversitesi bünyesinde yüksek okul kurulacak!

Çorum’un Bayat ilçesine Hitit Üniversitesi bünyesinde bir yüksek okul kurulması için çalışmalar devam ediyor. Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Bıyık ve Genel Sekreter Erdal Kanık, Bayat ilçesinde giderek teknik incelemelerde bulundu.

Çorum Bayat Belediyesi’nden dere Islahı!

Çorum Bayat Belediyesi tarafından dere ıslah ve çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Başkan Ünlü, meydana gelebilecek su taşkınların önlenmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Çorum Bayat'ta TOKİ konutlarına başvurular sürüyor!

Çorum Bayat Belediye Başkanlığının TOKİ'nin ilçede yapacağı konutlara başvuruların 6 Temmuzda başladığını belirterek, son başvuru tarihini 14 Ağustos olarak açıkladı.

Çankırı ve Çorum'da arazi toplulaştırması yapılacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Çankırı Kızılırmak ile Çorum Merkez, Bayat, İskilip ve Uğurludağ ilçelerinde belirlenen alanalrda arazi toplulaştırması yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Bayat'ta TOKİ konutları için yer belirleniyor!

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Salim Uslu: Çorum'da yol sorunu kalmayacak!

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ile AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'yu ziyaret etti. Ekrem Ünlü, "İlçemizin sorunları ve taleplerimiz sayenizde gerçekleşiyor" dedi

Çorum için yeni imar planları hazırlanıyor!

Yirmi yıla yakın zamandır Türkiye’nin her noktasında imar planlama çalışmaları gerçekleştiren İmpo İmar ekipleri 2014 yılının son günlerinde Çorum Bayat İlçesinde sahaya çıktı. 635 Hektarlık alanın 1/5000’lik nazım imar planları yolda…

Çorum Bayat Haberi

Çorum Bayat

Ünlü ziyarette yaptığı konuşmada, "İlçemizde TOKİ destekleriniz sonucu belli bir aşamaya geldi. Belediye Meclisi olarak yer belirleme çalışması içerisindeyiz. Çalışmalarımızı tamamladıktan sonra TOKİ ile yeniden görüşeceğiz. Sosyal Güvenlik Merkezi Binası ve 89 afet konutlarının yer teslimi yapıldı. Temellerini atmaya hazırız. 


Sayenizde hayallerimiz gerçekleşiyor. Teşekkür ederiz. Geçtiğimiz hafta Milletvekillerimizle ilçemize ziyaret ederek çalışmalarımızı anlatma imkanı sağladığınız için de aynca teşekkür ederiz" dedi. 

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu da hemen hemen bütün ilçelerimizde olduğu gibi Bayat ilçesinin de bütün ihtiyaçları ya tamamlanmış, ya yapım, ya ihale ya da proje aşamasında olduğunu ifade ederek, "Daha neler yapılabilir, ne gibi projeler üretilebilir aşamasına geldik. Hem teşkilatımız hem de belediyelerimiz olarak yeni projeler üretmeniz ve bize düşen konularda gereken desteği her zaman sağlayacağız"...