17 / 07 / 2024

Çorum BİLSEM telefon

Çorum BİLSEM telefon

BİLSEM’in fiziki açıdan yetersiz bir ortamda faaliyetlerini sürdürdüğünü anlatan Yurdanur Özzehinli, “Belediyenin yol yapım çalışmaları nedeniyle yıkılması öngörülen mevcut bina dışında acilen yeni bir binaya ihtiyaç var” dedi.

MEB açıklama yaptı! 9 Mayıs tarihine dikkat edin!

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen BİLSEM sınavlarının sonuçları yapılan değerlendirmelerin ardından açıklandı. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte öğrenciler belgelerin nereden alınacağını sorgulamaya başladı.

BİLSEM sorgulama ekranı nereden bakılır? 2023 değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Üstün zekalı ve yetenekli öğrencilere yönelik Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri'nin (BİLSEM) bireysel değerlendirme sonuçları bugün Millî Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi http://meb.gov.tr adresi üzerinden açıklandı.

Bütçe dostu Vivo Y11 (2023) özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı! 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Vivo, bütçe dostu Vivo Y11 (2023) ile yürekleri hoplattı! Fiyatını duyan inanamadı! İşte ayrıntılar...

4 bin TL’nin altındaki telefonlar! 4 bin TL altında akıllı telefon modelleri hangileridir? İşte keseye uygun telefonlar!

Telefon almayı düşünenler ama bütçesi kısıtlı olan vatandaşlar uygun fiyatlı akıllı telefon listeleri arıyor. İşte cebinize uygun telefon modelleri!

Bütçe dostu Xiaomi Redmi 12C bu fiyatla peynir ekmek gibi satacak! 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bugünlerde en çok beklenen bütçe dostu akıllı telefon olan Redmi 12C, Geekbench listesinde yer alıyor. Peki yeni liste akıllı telefon üzerinden bize neler sunuyor, birlikte bakalım.

Deprem bölgesinde telefon konuşmaları bir ay boyunca bedava!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, deprem bölgelerinde haberleşme için telekom operatörleriyle yapılan anlaşmayla tüm aramaların ücretsiz olacağını duyurdu.

Bütçe dostu telefon Samsung Galaxy A54'ün kilit özellikleri belli oldu! O telefona benzetildi! İşte detaylar…

Bütçe dostu telefon olarak bilinen Samsung’da Galaxy A54'ün kilit özellikleri belli oldu! İşte haberin detayları…

Bütçe dostu Realme V30 gözler önünde! 16 Ocak 2023 fiyat listesi...

Uygun fiyatlı akıllı telefon konusunda oldukça iddialı isimlerden biri olan Realme, yeni bütçe dostu telefonu Realme V30 üzerindeki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Teknoloji devi Samsung iflasın eşliğinde mi? Telefon satışlarında büyük düşüş kaydedildi!

Samsung'un net karında rekor düşüş bekleniyor. Şirketle ilgili iflas dedikoduları yayılırken Samsung’un telefon satışlarında da ciddi düşüşler raporlara yansıdı. Peki Samsung iflas mı edecek yoksa Pazar payını mı genişletecek? İşte detaylar…

Arçelik'ten öğrenciler için büyük indirim! Laptop, telefon ve kulaklık fiyatları dip yaptı! 13 Aralık 2022 fiyat listesi

Arçelik’ten üniversiteli öğrencileri için büyük indirim başladı. Kampanya kapsamında pek çok ürün kampanyaya dahil edildi. Peki, Arçelik'te hangi ürünler indirime girdi? İşte 13 Aralık 2022 Arçelik fiyat listesi…

Bütçe dostu Oppo A16 ve Oppo A55 MediaMarkt'ta! İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük teknoloji marketlerinden biri olan MediaMarkt, Oppo A16 ve Oppo A55  telefonları satışa sundu.  Peki, MediaMarkt'ta Oppo A16 ve Oppo A55 telefon fiyatları ne kadar? İşte 26 Ekim 2022 fiyat listesi...

Migros’tan 2 bin 700 TL’ye telefon! Realme C11’e büyük indirim! İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi…

Bütçe dostu Realme C11, şimdi Migros’ta indirimli fiyatıyla satışa çıktı. Peki, Realme C11 Migros satış fiyatı nedir? İşte 17 Ekim 2022 fiyat listesi…

Vatan Bilgisayar'dan büyük kampanya! Tecno telefon modellerinde peşin fiyatına 10 taksit imkanı! İşte 1 Ekim 2022 fiyat

Vatan Bilgisayar'dan Tecno markalı telefon modellerinde Fibabanka kredisi ile peşin fiyatına 10 taksit imkanı sunuyor. Peki Tecno telefon modelleri ve fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Çorum BİLSEM telefon Haberi

Çorum BİLSEM telefon

Çorum İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi ‘Ekim Ayı Toplantıları’ dün gerçekleşen oturumla sürdü.


Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya’nın yönetiminde gerçekleşen toplantıda katip üyeler Aziz Sarüce ve Erhan Akar da hazır bulundu.


İl Genel Meclisi Salonu’nda düzenlenen toplantıda üstün yetenekli öğrencilerin eğitimiyle ilgili hazırlanan komisyon raporu ele alındı.


Yoklama ile başlayan toplantıda, bir önceki birleşime ait tutanak özeti okundu. Meclis üyelerinin verdiği yazılı ve sözlü önergelerin değerlendirilmesi ile devam eden toplantıda bazı komisyonlar tarafından hazırlanan araştırma raporları okunup oylandı.


ÜSTÜN YETENEKLİ 225 ÖĞRENCİYE BİLSEM’DE EĞİTİM


Çorum’daki üstün yetenekli öğrencilerin eğitimi ile ilgili araştırma raporu açıklandı.


İl Genel Meclisi Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu Başkanı Yurdanur Özzehinli, Çorum Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM)’nde sunulan eğitim imkanları hakkında bilgi verdi.


225 üstün yetenekli öğrencinin eğitim gördüğü BİLSEM’in...