18 / 05 / 2024

Çorum Boğazkale toki evleri

Çorum Boğazkale toki evleri

TOKİ Çorum'un Boğazkale ilçesinde 79 konut yapacak. 79 adet konut, 1 adet büfe, alt yapı ve çevre düzenlemesi işi için 11 Temmuz 2019 günü ihale düzenlenecek.

TOKİ Çorum Merkez kura çekilişi 25 Aralık'ta! Çorum Celilkırı TOKİ kura sonucu sorgulama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez projesinde yer alan konutların kura çekilişi 25 Aralık'ta yapılacak. İşte Çorum Celilkırı TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

Çorum Dodurga’da TOKİ heyecanı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum Dodurga Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar…

Çorum Osmancık TOKİ'de 2 bin 280 TL taksitle 2+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Osmancık projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Osmancık 2022 ucuz konut projesi...

Çorum Kuruçay TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022!

Çorum Kuruçay TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Çorum Kuruçay TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Çorum Kuruçay TOKİ kura sonucu 10 Şubat 2022 isim listesi!

Çorum Kuruçay TOKİ kura sonucu 10 Şubat 2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte Çorum Kuruçay TOKİ kura sonucu 10 Şubat 2022 ve proje detayları...

TOKİ Çorum Boğazkale alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Boğazkale projesindeki 69 konut için başvuru heyecanı başladı. 

TOKİ Çorum Boğazkale alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Boğazkale projesindeki 69 konut yarın satışa çıkıyor.

Hattuşa'nın binlerce yıllık kalıntıları 'seyir terası'ndan izlenecek!

Anadolu'da kurulan ilk medeniyet olan Hititler'in, Çorum'un Boğazkale ilçesindeki başkenti Hattuşa, tepenin diğer yamacındaki Budaközü Vadisi'ne kurulan yürüyüş yolu ve seyir teraslarından izlenebiliyor.

Çorum'da 2,5 milyon liraya Hitit köyü inşa edildi!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde inşa edilen Hitit köyünde turistler Hititlerin 3 bin 500 yıl önceki günlük yaşantısına tanıklık ederken, ilçedeki kadınlar da ürettikleri el emeği ürünlerden satarak kazanç sağlayacak.

Hattuşa'daki 350 yıllık konak 'anı evi'ne dönüştü!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlıkça yenilenen 350 yıllık konak "anı evi"ne dönüştürüldü.

Çorum Osmancık TOKİ kurası 11-12 Mayıs'ta!

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, TOKİ tarafından Çorum’un Osmancık ilçesi Koyun Baba Mahallesi’nde yapılan 4. etap 357 konut için kuraların 11-12 Mayıs tarihleri arasında çekileceğini açıkladı.

Çorum Uğurludağ TOKİ başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2019 projesinde yer alan konutlar için başvurular sona eriyor.

Çorum Uğurludağ TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Çorum Uğurludağ TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 24 adet konut bulunuyor.

Çorum Boğazkale toki evleri Haberi

Çorum Boğazkale toki evleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum'un Boğazkale ilçesinde 79 konut yapacak. 79 adet konut, 1 adet büfe, alt yapı ve çevre düzenlemesi işi için 11 Temmuz 2019 günü ihaleye çıkalacak.

Boğazkale Gazetesi'nde yer alan habere göre; Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Boğazkale Belediyesi arasında yapılan görüşmelerin sonucunda 79 adet konut, 1 adet büfe, alt  yapı ve çevre düzenlemesi işinin 11 Temmuz 2019 tarihinde ihalesinin yapılacağını duyurdu.

Mesut Ocaklı, sosyal medya hesabından yaptığı duyurunun son bölümünde de Boğazkale halkına hayırlı uğurlu olmasını...