16 / 05 / 2024

Çorum Defterdarlığı ihale

Çorum Defterdarlığı ihale

Çorum Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü arsa karşılığı inşaat yaptıracak. Arsa karşılığı inşaatın yapılacağı taşınmazın Çorum Gülabibey Mahallesi'nde yer alıyor. İşin toplam bedeli 12 milyon 112 bin 842 TL olarak belirlendi.

O ilde 3 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Çorum ili, Alaca ilçesinde yer alan 3 adet arsa satışa satılacak. Arsaların satışı için 4 Aralık’ta açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Çorum Belediye Başkanlığından büyük fırsat! İmarlı arsalar satıyor!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Kuruçay ve Gülabibey mahallelerinde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türk Kızılay'dan Çorum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Çorum İli, Merkez İlçesi, Ulukavak Mahallesi, 2667 ada, 3 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

TOKİ Çorum 158 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum 158 konut ihalesi 4 Kasım'da!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Çorum'a 158 yeni konut!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde saat 10:30'da yapılacak.

Çorum'da tesis yapımına karşılık intifa hakkı ihalesi!

Çorum Belediye Başkanlığı, 197 ada, 26 parselde bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapımına karşılık intifa hakkı verilmesi işi ihale ediyor...

Çorum'da inşa edilmeyen kreş için 477 bin TL mi ödendi?

Çorum Belediyesi 2017'de bir caminin alt katına Gündüz Bakım evi (kreş) yaptırmak için 477 bin TL bedelli ihale açtı. İhaleyi kazanan firma, iddialara göre kreş inşaatına başlamadı.

TOKİ'den Çorum Boğazkale'ye 79 konut!

TOKİ Çorum'un Boğazkale ilçesinde 79 konut yapacak. 79 adet konut, 1 adet büfe, alt yapı ve çevre düzenlemesi işi için 11 Temmuz 2019 günü ihale düzenlenecek.

Çorum Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi’nde İnönü Caddesi’ne cepheli 3 bin 43,33 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 23 Ocak'ta gerçekleşecek...

Çorum Bahçelievler'de 6.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Bahçelievler'deki Akaryakıt+LPG İkmal İstasyonu imarlı arsayı ihale ile satıyor. İhale 15 Ocak'ta gerçekleşecek...

Çorum Defterdarlığı ihale Haberi

Çorum Defterdarlığı ihale

Çorum Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Çorum Gülabibey ilçesinde arsa karşılığı inşaat yaptıracak. Toplam 12 milyon 112 bin TL olan işin ihalesi 7 mart 2017 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.


Çorum Defterdarlığı'nın arsa karşılığı inşaat yaptıracağı gayrimenkul Gülabibey Mahallesi'nde bulunuyor. Arsa 4001 ada, 204 parselde konumlanıyor. Kargir karargah binası ve arsası olan taşınmazın ihale bedeli toplam 12 milyon 112 bin TL. 


İnşaat karşılığı verilec ek olan taşınmaz ise Yavrutma Mahallesi'nde, 14 parsel üzerinde yer alıyor. Üzerinde hizmet binası ve maliye lojmanı olan gayrimenkulin bedeli 16 milyon 114 bin TL olarak belirlendi. 


Çorum Defterdarlığı Milli Emlak arsanın üzerine 10 bin 387 metrekare hizmet binası ve 2  bin 640 metrekare kamu konutuna karşılık Çorum Yavrutma Mahallesi'ndeki taşınmazı vererek farkı sözleşme düzenlemeden peşin olarak ödeyecek.



Satış Şartları


1 -...