03 / 05 / 2024

çorum etkinlikleri

çorum etkinlikleri

Çorum’un tarih, kültür, sanat, mimari, ekonomi ve sağlık alanlarında değerlerinin ortaya çıkarılması için düzenlenen “Uluslararası Bütün Yönleriyle Çorum Sempozyumu” başladı.

Çorum Merkez Celilkırı TOKİ Konutları başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 256 konutluk Çorum Merkez Celilkırı Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 3 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Çorum Merkez Konutları başvuru! 42 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 652 konutluk Çorum Merkez Alt Gelir ve Yoksul Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 2 adet alt gelir grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Çorum Alaca 1. Etapta 3+1 daire 98 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çorum Alaca 1. Etap Toplu Konut Projesi kapsamında 1 adet teslime hazır konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Çorum Bahabey'deki apartmanların yıkımına başlandı!

Çorum'da Bahabey Caddesi üzerine modern bir tarzda kurulacak olan bina, bölgeye büyük bir canlılık katacak. Çorum'da ilk defa ithal kompozit kaplama ile kurulacak olan bina, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yaptırılacak.

İdris Güllüce'nin 23 Temmuz Çorum programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, bugün Bayat Belediyesi'ni ziyaret edecek, Güllüce Çorum programına İskilipli Atıf Hoca Türbesi Ziyareti ve Çorum Belediyesi Engelliler Merkezi İftar Programı ile son verecek.

Foça Belediyesi Ramazan Etkinlikleri devam ediyor!

Foça Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinlikleri, çok yoğun ilgi görüyor. Foça ve üç belde ile dört orman köyünde gerçekleştirilen Ramazan ayı etkinlikleri, izleyenlere eski Ramazan nostaljisi yaşatıyor.

Samsun-Çorum-Tokat Planlama Bölgesi Çevre Düzeni Planı değişikliği askıya çıktı!

Samsun-Çorum-Tokat Planlama Bölgesi ile 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği bugün askıya çıkarıldı. Plandaki değişiklik F-36 numaralı Plan Paftasında Kavak İlçesi Kentsel Gelişme Alanı lekesinde değişiklik yapılması amacıyla yapıldı...

Çorum Mimar Sinan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yangın çıktı!

Çorum Mimar Sinan Mahallesi'ndeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Orman İşletme İl Müdürü Halil Oflu yangının söndürüldüğünü ve hasar tespit çalışmasının sürdüğünü belirtti.

Çorum Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada yangın çıktı!

Çorum Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada çıkan yangın panik yarattı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında 3 işçi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Yangınla ilgili soruştumanın sürdüğü belirtildi.

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

Meram'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Arif Bilge Mahallesi pazar alanında yapılan programa, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, başkan yardımcıları, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor!

İstanbul'da Ramazan etkinlikleri sürüyor. Maltepe Etkinlik Alanı’nda İftar öncesi Tasavvuf Müziği Dinletisi, iftar sonrası Sahne Gösterileri ile Mehteran Konseri, Teravih sonrası Dursun Ali Erzincanlı Şiir Dinletisi var...

İstanbul’da Ramazan Etkinlikleri’nde bugün neler var?

İstanbul’da Ramazan Etkinliklerinin iki yeni adresi Maltepe ve Yenikapı Şehir Parkları İstanbulluları ağırlamaya devam ediyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında bu akşam neler var?

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü etkinlikleri başlıyor!

Forum Gaziantep Kadınlar Kulübü etkinlikleri, 21 Haziran Cumartesi günü seramik boyama atölyesi ile başlıyor. Düzenlediği sosyal ve kültürel etkinlikleriyle ziyaretçilerine hoş zamanlar yaşatmayı amaçlıyor.

çorum etkinlikleri Haberi

çorum etkinlikleri


Çorum’un tarih, kültür, sanat, mimari, ekonomi ve sağlık alanlarında değerlerinin ortaya çıkarılması için düzenlenen “Uluslararası Bütün Yönleriyle Çorum Sempozyumu”...