05 / 05 / 2024

çorum fetö gayrimenkul satışı

çorum fetö gayrimenkul satışı

Çorum'da, FETÖ ile bağlantısı sebebiyle kayyum atanan iki şirket bünyesinde bulunan ve piyasa değeri yaklaşık 90 milyon lira olan gayrimenkullerin, 1 Kasım 2015'teki seçimlerin ardından yaklaşık 2 milyon 700 bin liraya 18 ay taksitle satıldığı belirlendi.

Ankara İstanbul, İzmir'in de aralarında olduğu 8 ildeki 13 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Sümer Holding A.Ş., Afyonkarahisar, Amasya, Çorum, Ağrı, Ankara İstanbul, İzmir ve Samsun illerinde yer alan 13 adet gayrimenkul özelleştiriliyor. İşte o özelleştirme ile ilgili tüm detaylar...

Fet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fet Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zaur Hasanov tarafından kuruldu.

Belediye o ilde 4 gayrimenkul satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Gülabibey Mahallesi'nde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Alhasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyohn 500 bin TL sermaye bedeli ile Fetın Huseyn tarafından kuruldu.

SGK 13 ilde 61 gayrimenkulü satıyor! KDV'den muaf fırsatıyla!

SGK, Ankara, Çorum, Karaman, Kütahya, Samsun, Erzurum, Nevşehir, Uşak, Muğla, Antalya, Denizli, Manisa ve Aydın illerinde yer alan 61 gayrimenkulü KDV'den muaf şekilde satışa sundu.

Çorum'da 25.9 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 25 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum'da 16.6 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum'da yer alan 4 adet gayrimenkulü 16 milyon 610 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum'da 11.6 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Ayarık ve İbrahimçayırı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 11 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum Belediyesi'nden 10.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Ayarık ve İbrahimçayırı Mahallesi'nde bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. 

Cendere Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cendere Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zehni Çorum tarafından kuruldu.

Çorum'da arsalara talep artıyor!

Leblebisi, pirinci, Hattuşa Antik Kenti, İncesu Kanyon’u ile tanınan Çorum’da gayrimenkul sektörü çok hareketli. Konut stoku hızla yenilenen kent, gayrimenkul yatırımcıları için cazip fırsatlar sunuyor...

Çorum'da 8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Çorum İcra Dairesi, Çorum ili, Merkez ilçesi, Çepni Mahalle/Köy, 2127 ada 14 parselde yer alan arsayı üzerindeki tek katlı yapıyı 7 milyon 982 bin 137 TL'ye satıyor...

Gayrimenkul fiyatlarında rekor artış!

Türkiye genelinde gayrimenkul fiyatlarında ciddi artış yaşandı. Verilere göre Ekim 2020'de en yüksek değeri artan ilk 5 il; Gaziantep yüzde 63,19, Antalya yüzde 43,30, Eskişehir yüzde 43,30, Çorum yüzde 36,43 ve Sakarya yüzde 36,07 oldu. 

çorum fetö gayrimenkul satışı Haberi

çorum fetö gayrimenkul satışı

Çorum'da, FETÖ ile bağlantısı sebebiyle kayyum atanan iki şirket bünyesinde bulunan ve piyasa değeri yaklaşık 90 milyon lira olan gayrimenkullerin, 1 Kasım 2015'teki seçimlerin ardından yaklaşık 2 milyon 700 bin liraya 18 ay taksitle satıldığı belirlendi.


Çorum'da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile  bağlantısı sebebiyle kayyum atanan iki şirket bünyesinde bulunan ve piyasa değeri  yaklaşık 90 milyon lira olan gayrimenkullerin 1 Kasım 2015'teki seçimlerin  ardından yaklaşık 2 milyon 700 bin liraya satıldığı ortaya çıktı. 

Çorum'da faaliyet gösteren Özel Çorum Eğitim Hizmetleri AŞ ile  Murathan Özel Eğitim Hizmetleri AŞ'ye, FETÖ ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle  Çorum Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine Sulh Ceza Hakimliğinin kararıyla  nisan ayında kayyum atandı.

Bir idareci, bir mali müşavir ve bir avukattan oluşan kayyum heyeti,  26 Nisan'dan itibaren söz konusu şirketlerin...