05 / 05 / 2024

Çorum Gülabibey Rehabilitasyon Merkezi nerede

Çorum Gülabibey Rehabilitasyon Merkezi nerede

Çorum'un Merkez Gülabibey Mahallesi'nde inşaatına başlanan Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde son yaklaşıldı. 102 yatak kapasiteli merkezin 2020 yılının Ocak ayında tamamlanması planlanıyor.

Belediye konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Çepni ve Gülabibey'de yer alan ticaret ve konut imarlı dört arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Belediye o ilde konut ve ticaret imarlı üç arsa satacak! İhale tarihini kaçırmayın!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Çepni ve Gülabibey'de yer alan konut ve ticaret imarlı 3 arsayı satışa çıkardı.

Belediye o ilde 4 gayrimenkul satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Gülabibey Mahallesi'nde yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 3 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çorum Belediye Başkanlığı konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı Kuruçay, İlice, Çepni ve Gülabibey Mahallesi'nde yer alan 5 adet taşınmasın satış ihalesi detaylarını açıkladı.

Çorum Belediyesi 2 adet imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Kuruçay ve Gülabibey mahallelerinde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çorum Belediye Başkanlığından büyük fırsat! İmarlı arsalar satıyor!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Kuruçay ve Gülabibey mahallelerinde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çorum Belediyesi'nden 18.4 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Çorum Belediyesi, Ayarık, İbrahimçayırı, Çeğni ve Gülabibey ilçelerinde yer alan 4 arsayı 18 milyon 460 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

SGK'dan Çorum'da 26.2 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

SGK, mülkiyeti SGK'ya ait, Çorum ili, Merkez ilçe, Gülabibey ilçesinde yer alan 4 adet arsayı 26 milyon 230 bin TL'ye satıyor...

Çorum'da 8.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Çorum 2. Satış Memurluğu, Çorum Merkez Gülabibey Mahallesi'nde bulunan arsayı 8 milyon 225 bin 756 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

Çorum'daki tünellerde ilk ışık ağustos ayında görülecek!

Karadeniz Bölgesi'ni İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergah üzerinde yer alan Çorum'da yaklaşık 570 milyon liralık yatırımla inşa edilen dev tünellerde toplam 2 bin 395 metrelik ilerleme kaydedildi.

Çorum'da 4 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Gülabibey'de yer alan arsayı 3 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum'da 4 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Gülabibey'de yer alan arsayı 3 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çorum'un yeni spor salonları açılış için gün sayıyor!

İnşaatı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan Çorum Belediyesi spor salonlarında sona gelindi.

Çorum Gülabibey Rehabilitasyon Merkezi nerede Haberi

Çorum Gülabibey Rehabilitasyon Merkezi nerede

Çorum'un Merkez Gülabibey Mahallesi'nde yapımına başlanılan Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. İnşaatı hızla devam eden 102 kapasiteli merkezin tamamlanma süresi 575 gün olarak belirlendi. 

Çorum Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, 10 dönüm arazi üzerinde inşa edilecek merkezin  2020 yılının Ocak ayında hizmete açılması hedeleniyor. Proje 4672 ada, 1 no’lu parsel üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplam  102 yatak kapasitesine sahip olacak rehabilitasyon merkezinde 48’i tek kişilik, 24’ü çift kişilik, 2’si kabul odası ve 4’ü yataklı revir bulunuyor. Merkez de ayrıca  erkek ve bayan kuaförleri, revir, çok amaçlı salon, dinlenme odaları, yemekhane, her odada lavabo-wc ve
balkon da yer...