17 / 05 / 2024

çorum heyelan yol

çorum heyelan yol

Çorum’un Kargı ilçesinde heyelan meydana gelmesi sonucu ulaşıma kapanan yol, çalışmaların ardından yeniden trafiğe açıldı...

Çorum'da yol ortasında kalan 'Yeşil Ev' yıkıldı!

Çorum'da belediye tarafından yeni açılan caddenin ortasındaki ve kamulaştırma davası sonucunda üç yıl boyunca yıkılamayan üç katlı evin, 3 milyon lira bedel ile kamulaştırılmasının ardından yıkımı için tören gerçekleşti.

Adana Feke'de yol çöktü: 1 ev yıkıldı!

Adana Feke'de meydana gelen heyelan sonucunda yol çöktü. İlçede bir ev yıkıldı ve kullanılmaz hale geldi.

Çorum'daki 3 katlı davalık evin yıkımına başlandı!

Çorum'da yapım çalışmaları tamamlanan bağlantı yolunda, sahiplerinin itirazı sebebiyle davalık olan ve büyük bölümü yol ortasında kalan, sürücülere zor anlar yaşatan 3 katlı bina kamulaştırıldı ve yıkım çalışmalarına başlandı.

Çorum'da 3 katlı bina yol ortasında kaldı!

Çorum'da yapımı devam eden bağlantı yolunda, kamulaştırma bedeline itiraz nedeniyle davalık olan 3 katlı binanın büyük bölümü yol ortasında kaldı. Yolda kalan bina sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Çorum Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu ihalesi 4 Nisan'da!

Çorum Karayolları yol ağında bulunan Ortaköy İlçe Merkezi Şehir içi geçiş yolu yapımı ihale ediliyor. İhale 4 Nisan'da gerçekleşecek.

Çorum Osmancık'ta yol çalışmaları sürüyor!

Çorum’un Osmancık ilçesinde sıkıntılı olan keskin virajlar Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde düzeltildi.

Kocaeli Kartepe’de yol genişletme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Kartepe ilçesinde bulunan köy yollarında genişletme çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler ayrıca heyelan olan bölgelerde de yol düzenleme çalışmaları yapıyor.

Çorum Karakeçili’de imar planı sorunu çözüme kavuştu!

Çorum’un merkez mahallesi Karakeçili’de imar planı sorunu çözüme kavuştu..Yapılan imar planında Karakeçili üzerinden Albayrak Caddesi ve 23 Nisan Kavşağı’na 25 metrelik yol açılması öngörüldü.

Çorum'da yapılaşmanın yol haritası hazırlanıyor!

Çorum Belediyesi, yapılaşmaya uygun alanları belirleyerek yapılaşmaya yön verilmesi için jeolojik ve jeoteknik etüt proje çalışmalarını sürdürüyor. Projenin tamamlanması ile Çorum'da yapılaşmanın yeni yol haritası da çıkmış olacak.

Gümüşhane-Giresun yol çalışmaları tamamlandı!

Gümüşhane-Giresun karayolunda dün meydana gelen heyelanın ardından temizlik çalışması tamamlanarak yol yeniden çift şeritte ulaşıma açıldı.

Gümüşhane-Giresun karayolunda heyelan nedeniyle ulaşıma kapatıldı!

Gümüşhane-Giresun karayolunun Kirazlık tüneli çıkışında meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

TOKİ Van Çatak yol yapım inşaatı ihalesi 7 Ocak'ta!

TOKİ Van Çatak Konalga Mevkii sınır takım karakolunda heyelan önlemesi ve yol yapım inşaatı işi yapım işi ihalesi 7 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Gümüşhane Yeşil Yol çalışmaları nedeniyle heyelan tehditi altına!

Bir dönem Rum, Ermeni ve Türklerin bir arada yaşadığı ve Eski Gümüşhane olarak da bilinen tarihi Süleymaniye Mahallesi "Yeşil Yol" çalışmaları nedeniyle heyelan tehlikesi altında.

çorum heyelan yol Haberi

çorum heyelan yol


Heyelanın meydana gelmesinin ardından İl Özel İdaresine ait bir kepçe ile bir grayder olay yerine sevk edildi. Yapılan çalışmaların ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan, Kargı İl Genel Meclisi Üyesi Mesut Turel, İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürü Recep Çıplak ve Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar heyelan meydana gelen bölgede incelemelerde bulundular. Bölgenin yol yapmak açısından çok zor bir bölge olduğunu belirten İl Özel İdaresi Yol Şube Müdürü Recep Çıplak, eğimin fazla olması ve bölgenin fay hattı üzerinde bulunması nedeniyle zeminin gevşek ve kırık olmasının heyelanları arttırdığını belirtti.

Yolun halen devlet tarafından teslim alınmadığınıda belirten Çıplak, "Yol şuanda baraj firimasının sorumluluğunda ancak onların buraya gelip çalışmalara başlamaları zaman alacak olmasından dolayı, vatandaşımızın mağdur olmaması için çalışmalara...