05 / 05 / 2024

Çorum Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi

Çorum Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi

Çorum'un Merkez Gülabibey Mahallesi'nde inşaatına başlanan Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde son yaklaşıldı. 102 yatak kapasiteli merkezin 2020 yılının Ocak ayında tamamlanması planlanıyor.

Milli Emlak'tan 3 ilde satılık arazi! KDV'den muaf arazi fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum, Erzurum ve Kahramanmaraş'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 20 Şubat, 21 Şubat ve 6 Mart'ta yapılacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi! Ankara ile Çorum arası 1.5 saat olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Delice-Çorum Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin (YHT) 2024 yılında ihale edileceğini söyleyerek müjdeyi verdi. Yeni yüksek hızlı tren hattı ile Ankara il Çorum arasın 1.5 saat olacak.

Devletten yaşlılara müjde! Artık huzurevi ve evde bakım masraflarında devlet yardımı alınabilecek

Türkiye, son yıllarda doğurganlık oranlarının düşüşü ve yaşlı nüfusun artışıyla dikkat çekiyor. Devlet, vatandaşlarının yaşlılık dönemindeki bakım gereksinimlerini karşılamayı amaçlayan 'yaşlı bakım sigortası' uygulamasını başlatma kararı aldı. Bunun nedeni ise yaşlı bakım masraflarının artmasıdır.

Belediye konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Çepni ve Gülabibey'de yer alan ticaret ve konut imarlı dört arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Belediye o ilde konut ve ticaret imarlı üç arsa satacak! İhale tarihini kaçırmayın!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Çepni ve Gülabibey'de yer alan konut ve ticaret imarlı 3 arsayı satışa çıkardı.

Çorum Belediye Başkanlığı konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı Kuruçay, İlice, Çepni ve Gülabibey Mahallesi'nde yer alan 5 adet taşınmasın satış ihalesi detaylarını açıkladı.

TOKİ Çorum Celilkırı kura sonuçları 9 Ağustos 2022! Çorum kura sonucu 2+1 ve 3+1!

TOKİ Çorum Celilkırı kura sonuçları 9 Ağustos 2022 ve Çorum kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte Çorum TOKİ projesi detayları...

Çorum Merkez'de 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Çorum İcra Dairesi, Çorum ili, Merkez ilçesi, Gülalibey Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını 11 milyon 252 bin 557 TL'ye satıyor...

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündeminde!

Kırıkkale'ye yaşlı bakım ve huzurevi yapılması meclis gündemine taşındı. MHP'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Burdur'un yeni huzurevi ve rehabilitasyon merkezi tamamlanıyor!

Burdur merkez içerisinde inşaatı süren Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi tamamlanıyor. İhale edilmesinden kısa süre sonra inşaatı başlanan proje kısa sürede hizmete açılacak. 

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çorum'a 69 milyon TL'lik tesis yatırım!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çorum'a 69 milyon liralık yatırım yapacak.

TOKİ Çorum Oğuzlar kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi!

TOKİ Çorum Oğuzlar kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çorum Oğuzlar kura sonucu 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Oğuzlar kura sonucu 2020 listesi...

Çorum Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi Haberi

Çorum Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi

Çorum'un Merkez Gülabibey Mahallesi'nde yapımına başlanılan Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi. İnşaatı hızla devam eden 102 kapasiteli merkezin tamamlanma süresi 575 gün olarak belirlendi. 

Çorum Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, 10 dönüm arazi üzerinde inşa edilecek merkezin  2020 yılının Ocak ayında hizmete açılması hedeleniyor. Proje 4672 ada, 1 no’lu parsel üzerinde hayata geçiriliyor.

Toplam  102 yatak kapasitesine sahip olacak rehabilitasyon merkezinde 48’i tek kişilik, 24’ü çift kişilik, 2’si kabul odası ve 4’ü yataklı revir bulunuyor. Merkez de ayrıca  erkek ve bayan kuaförleri, revir, çok amaçlı salon, dinlenme odaları, yemekhane, her odada lavabo-wc ve
balkon da yer...