21 / 05 / 2024

Çorum Kavşağı nerede yapılıyor

Çorum Kavşağı nerede yapılıyor

Çorum Kavşağının Türkiye'nin 3. büyük kavşağı olduğunu aktaran Başkan Şahin gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kavşak ilçemizin bir vizyon projesidir. Bu kavşak tamamlandığında Yeni Tosya'nın önü açılacak" dedi

Bahçeşehir Okulları Çorum'da açıldı!

Çorum'un Akkent Mahallesi Burunçiftlik Kavşağı'nda inşaa edilen Bahçeşehir Okulları Çorum Kapüsü'nün açılış töreni düzenlendi. Açılış törenine eğitimciler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Yalova Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım'da açılacak!

Yalova’dan Kocaeli ve Bursa istikametlerine il içi trafiği etkilemeden araç geçişini sağlayacak olan Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım 2015 Pazar gününden itibaren trafiğe açılacak.

Yalova Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım'da trafiğe açılacak!

Yalova’dan Kocaeli ve Bursa istikametlerine il içi trafiği etkilemeden araç geçişini sağlayacak olan Tonami Köprülü Kavşağı 15 Kasım 2015 Pazar gününden itibaren trafiğe açılacak.

Antalya'daki Çallı Kavşağı sorunu kablolu köprü ile aşılacak!

Antalya'da İller Bankası kavşağından Serik ilçesine kadar olan güzergahta kesintisiz ulaşımı sağlayacak son kavşak olan Çallı'da uygulanacak katlı kavşağın projesi tamamlandı.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile hayata geçireceği köprülü kavşağın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

İskenderun Köprülü Kavşağı’nın temeli bugün atılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin en yüksek maliyete ve en geniş kapsama sahip olan projesi olan “Köprülü Kavşak Projesi” hayata geçiriliyor. İskenderun Köprülü Kavşağı’nın temeli bugün saat 17.00’da atılacak.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Bursa Demirtaş Kavşağı hizmete girdi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Demirtaş Kavşağı ile kent içi ulaşımda önemli bir düğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Demirtaş Kavşağı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Demirtaş Kavşağı ile kent içi ulaşımda önemli bir düğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Antalya Çallı Kavşağı'na yapılacak köprü vatandaşa sorulacak!

Başkan Türel, Çallı Kavşağı'na yapılacak olan asma köprü ve Atatürk heykelinin taşınacağı yeri Antalyalılara soracaklarını açıkladı.

Mehmet Yazıcıoğlu Emniyet Kavşağı inşaatını inceledi!

Karayolları Bursa Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, bölge müdürlüğünde görev yapan çalışma ekibiyle Balıkesir'e gelerek Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürütülen Emniyet Kavşağı projesiyle ilgili çalışmaları yerinde inceledi.

Panayır Kavşağı'na raylı sistem!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentteki ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Panayır Kavşağı raylı sistem inşaatının kısa sürede başlayacağını açıkladı. İşte Altepe'nin açıklamaları...

Çorum Kavşağı nerede yapılıyor Haberi

Çorum Kavşağı nerede yapılıyor


Türkiye'nin 3. büyük kavşağı olacak olan Çorum Kavşağı'nda çalışmalar hızla sürüyor. Kavşak çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Kazım Şahin kavşak hakkında açıklamalarda bulundu. Çorum Kavşağının Türkiye'nin 3. büyük kavşağı olduğunu aktaran Başkan Şahin gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kavşak ilçemizin bir vizyon projesidir. Bu kavşak tamamlandığında Yeni Tosya'nın önü açılacak. Yukarıda sıkışan şehir aşağıya doğru inecek. Yolun alt tarafları imara açılacak. Çalışmalar şu anda İskilip Yolu üzerinde devam ediyor. D-100 Karayolu'ndan Kültür Merkezine kadar olan kısım yükseltilerek İskilip Yolu çift yönlü yol olacak. Kodunun 4 metre yükseltilecek ve şehrin atık suyu iki yolun arasından geçirilmek suretiyle atık su arıtma tesisine pompalanacak. İkinci aşamada kavşağın yapımına başlanmasıyla birlikte otogar ve Tosya Meslek Yüksekokulu'nun kavşaktan geçişi kapatılarak halısaha yanında bulunan üst geçitten verilecek....