06 / 05 / 2024

Çorum Kentpark projesine başlandı

Çorum Kentpark projesine başlandı

Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan Kentpark projesi start aldı. 25 milyon TL’ye mal olacak olan Kentpark projesi, 2017 yılında tamamlanacak. İşte ayrıntılar...

Çorum Kent Park, Millet Bahçesi oluyor!

Çorum Belediyesi tarafından 213 bin metrekarelik alana yaklaşık 50 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Kentpark, "Millet Bahçesi" olarak düzenlenecek.

Çorum Kentpark hizmete açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından 50 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Kentpark projesi hizmete açıldı. Projenin içerisinde bitkiler bahçesi, mesire alanı, futbol, basketbol ve tenis sahası, gösteri ve konser alanı ve 500 araçlık otopark bulunuyor.

Çorum Kentpark için yıkımlar başladı!

Çorum'da yapımı devam eden Kentpark projesi kapsamında yıkımlar başladı. Sağlık Müdürlüğü’nün yıkıldığı projede Valilik Ek Hizmet Binası’nında yıkılması gündeme geldi.

Çorum'a 40 milyon TL'lik Kentpark yatırımı!

Çorum Belediyesi'nin 40 milyon TL'lik yatırımı olan Kentpark’ta çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Projenin yıl sonunda hizmete sunulması bekleniyor.

Çorum Kentpark yıl sonunda tamamlanacak!

Çorum tarihinin tek seferde yapılan en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Kentpark’ın inşaatı son süret devam ederken Çorum Belediyesi tarafından parka dikilecek olan yetişmiş ağaçlar da Çorum’a geldi.

Çorum'a Kentpark ile 27 dönümlük yapay göl!

Çorum Belediyesi’nin büyük “Kentpark” projesi, 27 dönümlük yapay gölü sayesinde, Çorumluları bir anlamda su ile buluşturacak. Çorum’un en büyük parkının 4 katı büyüklüğünde olacak.

Çorum Kent Park'ta betonarme inşaatın yüzde 95'i tamam!

Çorum Belediyesi'nin vizyon projesi Hıdırlık Peyzaj ve Kentpark'ta çalışmalar hızla devam ediyor. 30 Ağustos 2017 tarihinde tamamlanacak olan projede betonarme inşaatların yüzde 95'i tamamlandı.

Çorum Kentpark projesi start aldı!

Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan Kentpark projesi start aldı. 25 milyon TL’ye mal olacak olan Kentpark projesi, 2017 yılında tamamlanacak.

Çorum Kentpark projesine başlandı!

Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan Kentpark projesi start aldı. 25 milyon TL’ye mal olacak olan Kentpark projesi, 2017 yılında tamamlanacak. İşte ayrıntılar...

Sunsetpark Caddebostan Kentpark ve Akfen ortaklığıyla yükseliyor!

Uzun yıllar inşaat sektöründe yöneticilik yapan Sertaç Kıyıcı, kurduğu Kentpark şirketi ve Akfen ortaklığı ile kentsel yenileme işine girdi. Kentpark, Bağdat Caddesi'nde Sunsetpark Caddebostan projesine başlıyor...

TripAdvisor'dan Eskişehir Kentpark'a mükemmellik sertifikası!

Uluslararası gezi ve konaklama sitesi TripAdvisor, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in yapay plajlı Kentpark’a projesine Mükemmellik Sertifikası verdi. TripAdvisor, Eskişehir'e gelen turistlerin verdiği puanlarla bu karara vardı.

TOKİ Çorum Merkez'de başvurular başladı!

TOKİ Çorum Merkez Alt Gelir Grubu projesi kapsamında idare stokunda yer alan 5 adet konut için başvurular bugün başladı...

TOKİ Çorum Merkez Evleri'nde başvurular için son 3 gün!

TOKİ Çorum Merkez Alt Gelir Grubu projesi kapsamında idare stokunda yer alan 5 adet konut için başvurular 3 Haziran- 28 Haziran tarihleri arasında yapılıyor...

Çorum Kentpark projesine başlandı Haberi

Çorum Kentpark projesine başlandı

Çorum Belediyesi’nin en büyük yatırımları arasında yer alan Kentpark projesi start aldı.


25 milyon TL’ye mal olacak olan Kentpark projesi, 2017 yılında tamamlanacak. Hıdırlık mevkiinde yaklaşık 157 bin metrekare alan üzerinde yapılacak olan parkta çay bahçeleri, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, çocuklar için trafik eğitim parkı ve oyun alanları, açık hava konser alanı ve amfi tiyatro gibi eğlence, spor ve dinlence gibi çok amaçlı bölümler yer alacak.


Tüm yaş gruplarından insanların dinlenebileceği, spor yapabileceği ve aileleriyle birlikte huzur içerisinde piknik yapabileceği bir park özelliği taşıyacak olan Kent Park, Çorum’un 100 yıllık yeşil alan ihtiyacını karşılayabilecek özellikte planlandı. Çorum’un park ihtiyacını karşılayacak, halkın şehrin stres ve gürültüsünden uzaklaşarak nefes alabileceği Kentpark’ın rekreasyon projesi için yurt içi ve yurt dışında incelemelerde de bulunuldu.


Belediye Başkanı...