29 / 04 / 2024

çorum kentpark son durum

çorum kentpark son durum

Çorum tarihinin tek seferde yapılan en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Kentpark’ın inşaatı son süret devam ederken Çorum Belediyesi tarafından parka dikilecek olan yetişmiş ağaçlar da Çorum’a geldi.

Muzaffer Külcü: Çorum'un çehresi projelerle değişecek!

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, "İhale aşamasında olan ve çalışmaları başlayan dev projelerimizin tamamlanması ile birlikte Çorum, adından en çok söz edilen kentlerden birisi haline gelecek" dedi.

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum Uğurludağ projesi yarın ihaleye çıkıyor. Uğurludağ TOKİ projesinde 151 konut yer alıyor.

TOKİ Çorum projesinde son dakika! 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

TOKİ Çorum projesinde son dakika... Uğurludağ ilçesinde inşa edilecek olan 151 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor. İşte TOKİ Çorum 2023 projesi detayları...

TOKİ Çorum projesi için son dakika müjdesi geldi! 74 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum projesi için son dakika müjdesi geldi...74 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Çorum projesiyle sadece bu ilçeye 74 yeni konut geliyor! TOKİ'den konut bekleyenler dikkat!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Çorum Dodurga alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

TOKİ Çorum Uğurludağ 2019 son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2019 projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Çorum Uğurludağ TOKİ son başvuru tarihi 2019!

Çorum Uğurludağ TOKİ son başvuru tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 24 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Çorum 79 konut ihalesi 4 Temmuz'da!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çorum Mecitözü projesinin ihalesini 4 Temmuz'da gerçekleştirecek.

Çorum Kent Park, Millet Bahçesi oluyor!

Çorum Belediyesi tarafından 213 bin metrekarelik alana yaklaşık 50 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Kentpark, "Millet Bahçesi" olarak düzenlenecek.

Çorum Kentpark hizmete açıldı!

Çorum Belediyesi tarafından 50 milyon lira yatırımla hayata geçirilen Kentpark projesi hizmete açıldı. Projenin içerisinde bitkiler bahçesi, mesire alanı, futbol, basketbol ve tenis sahası, gösteri ve konser alanı ve 500 araçlık otopark bulunuyor.

Çorum Gülabibey Rehabilitasyon Merkezi 2020'de açılacak!

Çorum'un Merkez Gülabibey Mahallesi'nde inşaatına başlanan Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde son yaklaşıldı. 102 yatak kapasiteli merkezin 2020 yılının Ocak ayında tamamlanması planlanıyor.

Çorum Kentpark için yıkımlar başladı!

Çorum'da yapımı devam eden Kentpark projesi kapsamında yıkımlar başladı. Sağlık Müdürlüğü’nün yıkıldığı projede Valilik Ek Hizmet Binası’nında yıkılması gündeme geldi.

çorum kentpark son durum Haberi

çorum kentpark son durum


Çorum tarihinin tek seferde yapılan en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Kentpark’ın inşaatı bir yandan devam ederken, Çorum Belediyesi tarafından parka dikilecek olan yetişmiş ağaçlar da Çorum’a geldi. Başkan Külcü’nün seçim öncesi taahhüt ettiği projeler arasında yer alan Kentpark, 2017 yılı sonunda tamamlanıp hizmete sunulacak.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kentpark’a dikilmek üzere yurtdışından gelen yaşları 15 ile 30 arasında değişen yetişmiş yapraklı ve iğneli ağaçları Park ve Bahçeler Müdürlüğü fidanlığına giderek inceledi. Park Bahçeler Müdürü Eyüp Aytekin’den ağaçlarla ilgili bilgiler alan Başkan Külcü, Kentpark’taki çalışmalarda son aşamaya geldiklerini söyledi.

Kentpark’ınÇorum için büyük bir yatırım olduğunu kaydeden Başkan Külcü, “Her yaştan hemşehrimizin rahat ve konforlu vakit geçireceği kaliteli bir yaşam alanı olacak parkımızşekillenmeye başladı. 2017 yılı sonuna kadar bitecek, bütün planlarımızı ona...