19 / 05 / 2024

çorum mecitözü geykoca sulama göleti

çorum mecitözü geykoca sulama göleti

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Lütfi Akça, "2003 yılında Türkiye'de 35 baraj vardı, bugün 284 barajımız var. Bu 284 barajın 249'u son 11 yılda yapıldı" dedi...

Çorum'da TOKİ ilk evim arsa mağduriyeti! 13 bin arsa kurası çekildi, 1 kişiye teslim edilmedi! 

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Çorum'da yaşanan TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte ayrıntılar...

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

Çorum’da 'Yeni Şehir' projesi: Yaklaşık 2 milyon metrekarelik alanda çalışmalar başladı!

Çorum’da çevreye duyarlı şehir için çalışmalar start aldı. Söz konusu proje 1 milyon 870 bin metrekare alanda yapılacak.

Kentsel dönüşümle Çorum’un çehresi değişecek!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yerel seçimlerden sonra kentsel dönüşüm projelerinde belediyenin daha aktif bir rol alacağını açıkladı. Başkan Aşgın, Çorum'un hayat kalitesini artıracak çalışmaların hız kazanacağını ifade etti.

TOKİ Çorum 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tam 194 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle tam 194 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih açıklandı! Tek bir ilçeye 194 konutluk yeni proje geliyor!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih açıklandı... Tek bir ilçeye 194 konutluk yeni proje geliyor...

Çorum Belediye Başkanlığından büyük fırsat! İmarlı arsalar satıyor!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Kuruçay ve Gülabibey mahallelerinde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çorum'da 14 mahalle için kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Belediye Başkanı'na çağrı yaparak kent genelinde 14 mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarının başlaması gerektiğini dile getirdi. 

Çorum Belediyesi'nden 10.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çorum Belediye Başkanlığı, Ayarık ve İbrahimçayırı Mahallesi'nde bulunan 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. 

Çorum Mimar Sinan Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Çorum'a bağlı Mimar Sinan Mahallesi sakinleri başta ulaşım, kentsel dönüşüm, imar, trafik düzenlemesi ve yeşil alan olmak üzere yaşanan sorunların çözülmesini istiyor.

Türk Kızılay'dan Çorum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Çorum İli, Merkez İlçesi, Ulukavak Mahallesi, 2667 ada, 3 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Çorum'da inşa edilen yeni üniversite binası depreme dayanıksız çıktı!

Çorum'un İskilip ilçesinde Hitit Üniversitesi bağlı Meslek Yüksek Okuluna vatandaşların bağışlarıyla yeni bina inşa edildi. Devralınan binanın depreme dayanaksız olduğu öğrenildi. Yaklaşık 1.5 milyon TL harcanarak güçlendirilen binanın inşaatı bilinmeyen bir nedenden dolayı öylece bırakıldı.

Çorum'da 8 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Çorum İcra Dairesi, Çorum İli, Merkez İlçesi, Çepni Mahallesi'nde bulunan arsayı ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 8 milyon 20 bin 738 TL olarak belirlendi. 

çorum mecitözü geykoca sulama göleti Haberi

çorum mecitözü geykoca sulama göleti


Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Lütfi Akça, "2003 yılında Türkiye'de 35 baraj vardı, bugün 284 barajımız var. Bu 284 barajın 249'u son 11 yılda yapıldı" dedi.


Devlet Su İşleri (DSİ) 5'inci Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen toplu temel atma törenine katılmak üzere Çorum'a gelen Akça, Atatürk Spor Salonundaki programda yaptığı konuşmasına, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla tüm şehitleri rahmetle andıklarını söyleyerek başladı.


Büyük Zafer'in önümüzdeki sene 100'üncü yıl dönümünün idrak edileceğini hatırlatan Akça, "Orman ve Su İşleri Bakanlığı olarak Çanakkale'deki Gelibolu Tarihi Milli Parkı'nda, Çanakkale Zaferi'nin ve şehitlerimizin hatırası olarak ne varsa, bulup ihya etmek üzere önemli projeler yapıyoruz. Oradaki park, yıllık 1,5-2 milyon ziyaretçisi ile Türkiye'nin önemli cazibe merkezlerinden biri haline geldi"...