16 / 05 / 2024

çorum Mecitözü İmam Hatip Lisesi

çorum Mecitözü İmam Hatip Lisesi

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu yaptığı açıklamada Mecitözü İlçesine İmam Hatip Lisesi yapımı için çalışmaların başlatıldığını belirtti.

Mecitözü İmam Hatip Lisesi için çalışmalar başladı!

Mecitözü İlçesine İmam Hatip Lisesi yapımı için çalışmaların başlatıldığını söyleyen Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu yaptığı açıklamada "Çalışmalarımızı koordineli bir şekilde yürütüyoruz" dedi

Çorum'da TOKİ ilk evim arsa mağduriyeti! 13 bin arsa kurası çekildi, 1 kişiye teslim edilmedi! 

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Çorum'da yaşanan TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte ayrıntılar...

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

Çorum’da 'Yeni Şehir' projesi: Yaklaşık 2 milyon metrekarelik alanda çalışmalar başladı!

Çorum’da çevreye duyarlı şehir için çalışmalar start aldı. Söz konusu proje 1 milyon 870 bin metrekare alanda yapılacak.

Kentsel dönüşümle Çorum’un çehresi değişecek!

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, yerel seçimlerden sonra kentsel dönüşüm projelerinde belediyenin daha aktif bir rol alacağını açıkladı. Başkan Aşgın, Çorum'un hayat kalitesini artıracak çalışmaların hız kazanacağını ifade etti.

Bankacılık hizmetleriyle henüz tanışmamış kadınlara müjde! Garanti’li eğitim ve iş fırsatı!

Garanti BBVA, kadınları yakından ilgilendiren bir programı başlattığını duyurdu. Henüz bankacılık hizmetleriyle tanışmamış kadınları hedefleyen banka, onların aktif bir şekilde ekonomiye katılımını desteklemek amacıyla ‘Hesabını bilen Kadınlar’ programını başlattı.

Tütün mamüllerindeki yasa dışı ticaret yüzünden devlet 70 milyar lira vergi kaybına uğruyor!

Tütün mamüllerindeki kaçakçılık tütün sanayicileri isyan ettirdi. Sanayiciler yasa dışı ticaretten hem ülke ekonomisinin hem de toplumun büyük zarara uğradığını belirterek ilave düzenlemeler ve denetimler ile kaçakçılığın önlenmesini istiyor.

TOKİ Çorum 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tam 194 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle tam 194 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih açıklandı! Tek bir ilçeye 194 konutluk yeni proje geliyor!

Pek çok kişinin yüzünü güldüren TOKİ Çorum projesi için beklenen tarih açıklandı... Tek bir ilçeye 194 konutluk yeni proje geliyor...

Çorum Belediye Başkanlığından büyük fırsat! İmarlı arsalar satıyor!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Kuruçay ve Gülabibey mahallelerinde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mam Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Bina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Azız Nıckzad, Mehdı Bagherzadeh ve Mojgan Nıckzad tarafından kuruldu.

Çorum'da 14 mahalle için kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Belediye Başkanı'na çağrı yaparak kent genelinde 14 mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarının başlaması gerektiğini dile getirdi. 

Sigortasız kapıcı çalıştırılır mı?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusun sorduğu ''Kapıcı dairesinde oturduğum apartmanın çöp alma ve temizlik işlerini yapıyorum. Sigortasız çalışmam  yasal mı, sigortamın bildirilmesi gerekmez mi?'' sorusunu yanıtlandırdı.

Samsun'da depreme dayanıksız okul yıkıldı!

Samsun'un Havza ilçesinde depreme dayanıksız olduğu saptanan Havza İmam Hatip Ortaokulu binası yıkıldı.

çorum Mecitözü İmam Hatip Lisesi Haberi

çorum Mecitözü İmam Hatip Lisesi

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu yaptığı açıklamada Mecitözü İlçesine İmam Hatip Lisesi yapımı için çalışmaların başlatıldığını belirtti. 

Uslu konu hakkında ki açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "İlçemizin ihtiyacı olan İmam Hatip Lisesi binası için Çorum Valimiz, İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlerimiz ve AK Parti İlçe Başkanımız Alişan Yaşar ile koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu kapsamda Camiikebir (Bahçelievler) Mahallesi sınırlarında, Çorum Amasya karayolu üzerinde bulunan 8 bin metrekare arazinin imar çalışmaları başlatılmıştır. Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz ve Belediye Meclisinin katkılarıyla mevzi imar planında arazinin "Eğitim Tesis Alanı" olarak işaretlenmesi süreci başlatılarak gerekli yazışmalar yapılmıştır. Devlet Su İşleri ve Karayolları Bölge Müdürlüklerinden eğitim alanı olarak işaretlenmesinin uygun olup olmadığı da sorulmuştur. Sürecin hızlı bir şekilde tamamlanması için Orman ve...