06 / 05 / 2024

Çorum spor salonları

Çorum spor salonları

İnşaatı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan Çorum Belediyesi spor salonlarında sona gelindi.

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

Çorum'daki 25.1 milyon TL'lik kapalı spor salonunun inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi tarafından yapımına 2017'de başlanan ve 25 milyon 161 bin TL'lik kapalı spor salonu yarım kaldı.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Çorum'un yeni stadı açılıyor!

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 bin kişilik stadyum, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hizmete açılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çorum'a 69 milyon TL'lik tesis yatırım!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çorum'a 69 milyon liralık yatırım yapacak.

AVM'lerde pandemi öncesi ciro için temmuz ayı bekleniyor!

1 Haziran itibari ile AVM’ler, hazır giyim markaları, kafe ve restoranlar, spor salonları hizmete yeniden açıldı. 11 Mayıs tarih itibariyle yüzde 60'ı açılan AVM’lerde cironun yükselmesi için temmuz ayı bekleniyor.

İBB'den 4 ilçeye yeni spor tesisi!

Spor tesislerine İstanbullunun erişimini kolaylaştırmak için şehrin birçok bölgesinde çalışma yapan İBB, yapımı bitenleri açıyor. Kağıthane, Gaziosmanpaşa ve Fatih ilçelerindeki salonlar, normalleşme takvimi çerçevesinde kentliye hizmet verecek...

Stadyum ve spor salonlarından kira alınmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 il müdürlüğüne stadyum ve spor salonlarından kira alınmamasına ilişkin genelge gönderdi…

Çorum’a 15 bin kişilik stat için 15 milyon 840 bin liralık kaynak!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan 15 bin kişilik stadyum, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından sağlanacak 15 milyon 840 bin liralık kaynakla tamamlanarak hizmete sunulacak. 

Çorum'un yeni spor salonları açılış için gün sayıyor!

İnşaatı tamamlanan ve açılışı için gün sayılan Çorum Belediyesi spor salonlarında sona gelindi.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, okullara yeni spor salonları inşa ediyor.

Çorum'un yeni spor salonu hızla yükseliyor!

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen 4 bin 840 kişi kapasiteli spor salonu inşaatı tam gaz devam ediyor...

Çorum Stadı millet bahçesi mi olacak?

Çorum Stadı'nın millet bahçesi olması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teklif sunuldu. Mevcut stat ve spor salonunun Gençlik Spor Bakanlığı’na devredilecek.

Çorum spor salonları Haberi

Çorum spor salonları

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çorum Belediyesi, kentteki spor salonlarının inşaatını tamamladı. Çorum Belediyesi'nde yer alan habere göre, spor salonlarında incelemeler yapan ve salonların en kısa süre içerisinde hizmete açılması için talimat veren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın çalışmaların tamamlanma noktasına geldiğini söyledi.

Ulukavak Mahallesi ve Kale Mahallesindeki Şehitler Parkı içerisindeki spor salonlarının çevre düzenlemelerinin sona erdiğini söyleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın birkaç hafta içerisinde salonların hizmete gireceğini dile getirdi.  Aşgın, “2 Mahallemizde bulunan spor salonlarımızı vatandaşlarımızın hizmetine hazır hale getirebilmek için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Çalışmalarda artık sona yaklaştık. Salon içerisinde bazı tefrişat eksiklerinin giderilmesi için çalışma arkadaşlarımız yoğun mesai harcıyor. Öte yandan spor salonlarımızın çevre düzenlemelerini de tamamladık. 2 spor salonumuzun yanı sıra daha önceden...