04 / 05 / 2024

çorum sungurlu toki evleri

çorum sungurlu toki evleri

Çorum Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, “Çalışmalarımız kapsamında yeşillendirme ve çevre düzenlemesi yapılarak, mahalle sakinleri için güzel vakit geçirecekleri huzurlu bir ortam alternatifi oluşturulacaktır” dedi...

Çorum'da TOKİ ilk evim arsa mağduriyeti! 13 bin arsa kurası çekildi, 1 kişiye teslim edilmedi! 

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Çorum'da yaşanan TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte ayrıntılar...

Çorum Dodurga TOKİ'de 240 taksitle 2+1, 3+1 konut!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan dairelerle ilgili merak eidlenler belli oldu. Peki TOKİ Çorum Dodurga projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Dodurga 2022 ucuz konut projesi...

Çorum Kargı TOKİ'de 850 bin TL'ye 3+1! 

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların ayrıntıları da resmen netleşti. Peki TOKİ Çorum Kargı projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Kargı 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Sungurlu projesiyle 253 ucuz konut!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Sungurlu projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Sungurlu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Sungurlu'ya 360 yeni konut inşa edecek!

TOKİ tarafından Çorum’un Sungurlu ilçesine 360 adet konut inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

Çorum’daki TOKİ kura çekiminde izdiham yaşandı!

TOKİ'nin Çorum’da inşa ettiği 657 konut için kura çekimi gerçekleştirildi. Kura çekimi yapılacak salona binlerce vatandaş geldi. Salondaki yer bulamayan vatandaşlar korkuluklara çıktı. 

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Çorum Kargı TOKİ kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesindeki 50 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. 

Çorum Kargı TOKİ alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Çorum Kargı 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor. Projede toplam 61 adet konut bulunuyor.

Çorum Kargı TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Sungurlu OSB'de yatırımcıya bedelsiz arsa tahsisi!

Çorum Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş, yatırımcılara davette bulundu. Akkaş, Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırım yapmak isteyenlere bedelsiz arsa tahsis edileceğini açıkladı.

Çorum Kargı TOKİ kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde yer alan 679 konutun kura çekilişi yapıldı.

Çorum Sungurlu’da cezaevi inşaatı devam ediyor!

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu’da bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu.Kavuncu  400 kişilik açık ve 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumunn inşaatını gezdi...

çorum sungurlu toki evleri Haberi

çorum sungurlu toki evleri


Çorum Sungurlu Belediye Başkanlığı Fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen her mahalleye park yapım çalışmaları devam ediyor.


Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, “Çalışmalarımız kapsamında yeşillendirme ve çevre düzenlemesi yapılarak, mahalle sakinleri için güzel vakit geçirecekleri ve aynı zamanda çocuklarımızın güvenle oyun oynayacağı huzurlu bir ortam alternatifi oluşturacaktır” dedi.


Park ve yeşil alanların modern şehir yapılanmasının akciğerleri olduğunu vurgulayan Başkan Uzunkaya bu çalışmaların ilçe genelinde devam edeceğini belirterek, “Halka hizmet hakka hizmet düsturundan şaşmadan halkımıza layık olanın en iyisini projelerimiz ve planlarımız dahilinde gerçekleştirmekteyiz” dedi.


Maraş...