29 / 04 / 2024

Çorum Sungurlu TOKİ

Çorum Sungurlu TOKİ

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Sungurlu projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Sungurlu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Sungurlu projesiyle 253 ucuz konut!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Sungurlu projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Sungurlu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Sungurlu'ya 360 yeni konut inşa edecek!

TOKİ tarafından Çorum’un Sungurlu ilçesine 360 adet konut inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Sungurlu OSB'de yatırımcıya bedelsiz arsa tahsisi!

Çorum Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş, yatırımcılara davette bulundu. Akkaş, Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırım yapmak isteyenlere bedelsiz arsa tahsis edileceğini açıkladı.

Çorum Sungurlu’da cezaevi inşaatı devam ediyor!

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu’da bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu.Kavuncu  400 kişilik açık ve 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumunn inşaatını gezdi...

Çorum Dodurga TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

Çorum Dodurga TOKİ'de yer alan 37 konut için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ'den Çorum'a 198 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum Sungurlu'da 120 konut, Boğazkale'de ise 78 konut inşa edecek.

TOKİ Çorum Sungurlu'da 198 yeni konut inşa edecek!

TOKİ tarafından inşa edilecek olan ve daha önce ihalesi iptal edilen Çorum Sungurlu Kapıkaya Mahallesi 198 konut projesinin ihalesi 27 Şubat'ta yapılacak.

Çorum Dodurga TOKİ başvuru tarihleri 2017!

Çorum Dodurga TOKİ başvuruları bugünden itibaren başlıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Çorum'da arazi bedelleri ödenecek!

Çorum Sungurlu'nun Kırankışla Köyü'nde yapılması planlanan baraj projesinin arazi bedelleri ödendikten sonra başlanacağı açıklandı. Köy Muhtarı Oğuz Arpaz, proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ Çorum Sungurlu ve Boğazkale 198 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Çorum İli Sungurlu İlçesi Kapıkaya Mahallesinde ve Boğazkale İlçesi Merkez Mahallesinde toplamda 198 adet yeni konut inşa edecek.

Çorum Dodurga TOKİ son sözleşme tarihi!

Çorum Dodurga TOKİ son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi. Projede 63 adet konut yer alıyor.

TOKİ Çorum Sungurlu Kapıkaya 120 konut ihalesi 23 Şubat'ta!

TOKİ'nin Çorum İli Sungurlu İlçesi Kapıkaya Mahallesi'nde hayata geçirdiği 120 adet konut ihalesi 23 Şubat'ta yapılacak.

Çorum Sungurlu TOKİ Haberi

Çorum Sungurlu TOKİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirli vatandaşların düşük taksitlerle ve düşük peşinatlarla 2+1 ve 3+1 konut sahibi olacağı TOKİ 2022 projeleriyle ilgili ayrıntıları geçen hafta açıkladı. 

Dar gelirliler tarafından merakla ve dört gözle beklenen TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesi kapsamında başvurular 14 Eylül günü başladı. Projeye son başvuru tarihi Ekim'in son günü olarak belirtildi. 

TOKİ 250 bin konut projesi kapsamında Çorum'un pek çok ilçesinde de yeni konutlar yapacak. TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş netleşiyor. 

Peki TOKİ Çorum Sungurlu projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Sungurlu 2022 ucuz konut projesi...

10 SORUDA TOKİ ÇORUM SUNGURLU 2022 SOSYAL KONUT PROJESİ

1. TOKİ Çorum Sungurlu projesinde kaç adet konut yer alıyor?

-TOKİ Çorum...