07 / 05 / 2024

çorum sungurlu toplu konut

çorum sungurlu toplu konut

Çorum Sungurlu Kaymakamlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yürüttüğü 3.Etap Konut projesinin müracaatları başlıyor. Çorum Milletvekili Salim Uslu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ Çorum projesi için son dakika müjdesi geldi! 74 yeni konutu kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum projesi için son dakika müjdesi geldi...74 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Çorum 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tam 194 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projeyle tam 194 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Çorum projesiyle sadece bir ilçeye 151 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Çorum projesiyle sadece bir ilçeye tam 151 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Çorum 2023 projesi detayları...

TOKİ Çorum projesiyle sadece bu ilçeye 74 yeni konut geliyor! TOKİ'den konut bekleyenler dikkat!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Çorum Dodurga’da TOKİ heyecanı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum Dodurga Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar…

TOKİ Çorum Sungurlu projesiyle 253 ucuz konut!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Sungurlu projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Sungurlu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum'da 1.888 TL taksitle konut satıyor! Başvurular başladı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez projesi için başvurular başladı. Projeden 1.888 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ Çorum Sungurlu'ya 360 yeni konut inşa edecek!

TOKİ tarafından Çorum’un Sungurlu ilçesine 360 adet konut inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

TOKİ Çorum Kuruçay kura çekilişi 10 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kuruçay projesinde yer alan 151 adet konutun kura çekilişi 10 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum Kuruçay başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çorum Kuruçay projesinde yer alan 151 adet konut için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Çorum Kuruçay'da 271 konutu satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez Kuruçay alt gelir grubu projesi satışa çıkarılıyor. Proje için başvuru dönemi 23 Ağustos'ta başlayacak.

TOKİ Çorum Kuruçay alt gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Merkez Kuruçay alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Çorum Kuruçay orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kuruçay Mahallesi projesi için başvurular başladı.

çorum sungurlu toplu konut Haberi

çorum sungurlu toplu konut

Çorum Sungurlu Kaymakamlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yürüttüğü 3.Etap Konut projesinin müracaatları başlıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çorum Milletvekili Salim Uslu, “İhtiyacı olan ilçelerimizde Konut projelerimize devam ediyoruz. Bilindiği üzere, TOKİ’nin ülke genelinde başlattığı konut seferberliği kapsamında, özellikle yoksul, dar ve orta gelir grubunda yer alan vatandaşların konut ihtiyacının karşılanmasına yönelik uygulamaların ülke geneline dengeli bir şekilde dağıtılması amacıyla, talep örgütlenmesi modeliyle çalışmalarına devam ediyor.


Alt Gelir Grubu İçin 64 Konut


Bu kapsamda, Sungurlu ilçemizin konut ihtiyacının karşılanmasına yönelik olarak Kaymakamlığımızca yapılan çalışma ile 16.201 m² yüzölçümlü arazide 130 Konut, Cami, Şadırvan ve Ticaret Merkezi projelendirme çalışması yapılmıştır. Proje kapsamında alt gelir grubu için B1 Tipi, 3 Blok, 64 konut olmak üzere 2+1 daire, standart grup için C1 Tipi, 3...