05 / 05 / 2024

çorum toki 2014 kura

çorum toki 2014 kura

TOKİ Çorum Merkez Kunduzhan kura çekilişi! Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çorum Merkez Kunduzhan Mahallesi Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 37 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Çorum Merkez Kunduzhan kura çekilişi yarın gerçekleşecek...

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Çorum TOKİ kura sonuçları isim isim tam liste!

Çorum TOKİ kura sonuçları isim isim tam liste haberimizde yer alıyor. Projede toplam 50 adet daire bulunuyor.

Çorum TOKİ Emekli Konutları'nın kura çekilişi Mayıs'ta!

Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şube Başkanı Hıdır Kınıklı, yaptığı açıklamada Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum’da emeklilere yönelik yapılacak olan konutlarla ilgili bilgiler verdi.

Çorum Merkez Toki Devane başvuruları!

140 adet daireden meydana gelen Çorum Merkez Toki Devane projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, Çorum Merkez Toki Devane başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura yeri!

Çorum Alaca Belediyesi'yle ortak proje olarak inşa edilen Toki Alaca Evleri'nde 220 adet daire bulunuyor. İşte TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura yeri...

Çorum TOKİ Alaca emekli kura tarihi!

Çorum TOKİ Alaca emekli kura tarihi açıklandı. 2 oda 1 salon şeklinde tasarlanan konutların satışa sunulduğu projede taksit ödemeleri teslimden sonraki ay itibariyle başlayacak.

Çorum TOKİ Evleri fiyatları!

Çorum TOKİ Evleri fiyatları 38 bin 845 TL'den başlıyor. Alt gelir grubu kapsamında satışa çıkan projede 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

Çorum kentsel dönüşümde Türkiye 7.si!

Çorum'da 2014 yılında yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak genel bir değerlendirmede bulunan Çetin Özdaş, Çorum şehrinde kentsel dönüşüme olan ilginin giderek arttığını da bildirdi.

TOKİ 2014 yılında kaç konut sattı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2014 yılı içinde satış rakamlarını ve başvuru sayılarını yayınladı. TOKİ'nin en çok satış yaptığı ay Şubat, en çok başvuru aldığı ay ise Haziran oldu.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ 2014!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ 2014 kapsamında satışa sunulan dairelerin fiyatları 101 bin 21 TL'den başlıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri yer alıyor.

Diyarbakır TOKİ Üçkuyular teslim tarihi 2014!

Diyarbakır TOKİ Üçkuyular teslim tarihi 2014 detayları haberimizde bulunuyor. Projede daire tesliminde gereken belgeler arasında kimlik belgesi, satış sözleşmesi nüshası, KDV tutarının yatırıldığına daire belge.

Konya Kadınhanı 3. Etap TOKİ başvuruları 2014!

Konya Kadınhanı 3. Etap TOKİ projesinde daireler 75 bin 462 TL ile 88 bin 214 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. İşte Konya Kadınhanı 3. Etap TOKİ başvuruları 2014 detayları...

TOKİ Kahramanmaraş Afşin başvuruları 2014!

TOKİ Kahramanmaraş Afşin projesinde satışa sunulan dairenin fiyatı 114 bin 439 TL'den başlıyor. Projede satışlar kurasız, başvuru önceliğine göre yapılacak. İşte TOKİ Kahramanmaraş Afşin başvuruları 2014 detayları...

çorum toki 2014 kura Haberi

çorum toki 2014 kura

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çorum Merkez Kunduzhan Mahallesi Toplu Konut Uygulaması çerçevesinde, toplam 37 adet konut satışa sunuluyor.  TOKİ  Çorum Merkez Kunduzhan Konutları başvuruları 25 Ağustos'ta başladı.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çorum Merkez Kunduzhan Mahallesi Toplu Konut  Uygulaması çerçevesinde, toplam 37 adet konut satışa sunulacak. 


Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, T.C. Ziraat Bankası’nın tüm 

şubeleri tarafından 25 Ağustos – 05 Eylül 2014 tarihleri arasında kabul edildi.


TOKİ Çorum Merkez Kunduzhan  Kura Çekilişi!


TOKİ Çorum Merkez Kunduzhan Konutları hak sahipleri bugün belli olacak. 


TOKİ Çorum Merkez Kunduzhan Konutları fiyat!


TOKİ Çorum Merkez Kunduzhan Konutları fiyatları 93 bin liradan başlıyor. 


TOKİ Çorum Merkez Kunduzhan Kura Sonuçları açıklandığında sitemizden ulaşabilirsiniz. 


2+1 KURA SONUÇLARI için tıklayın

3+1 KURA SONUÇLARI için