05 / 05 / 2024

Çoşkun Bayraktar

Çoşkun Bayraktar

GYO Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Perakende Liderler Konferansı'nda konuştu ve "Artık Türkiye bize yetmiyor." dedi.

Elektriğe büyük zam işte o tarihte! Uzman isim resmen açıkladı: Faturalar uçacak!

Bakan Bayraktar, geçtiğimiz günlerde Mayıs ayında elektrik zammı beklentisi olmadığını belirtmişti. TCMB eski başekonomisti Hakan Kara, elektriğe büyük zamda tarihi açıkladı. İşte Kara'nın o paylaşımı ve yorumlar...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? 

Alparslan Bayraktar, 2023 yılı itibarıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na atandı. Peki, Alparslan Bayraktar kimdir?  Alparslan Bayraktar kimin oğlu, nereli, ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Loğuzoğlu Yönetim Ve Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çoşkun Bülbül tarafından kuruldu.

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Muhammad Şarafatullah ve Mustafa Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Mtn Grup Yapı Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mtn Grup Yapı Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Engin Çoşkun tarafından kuruldu.

Asoslular Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Asoslular Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de Engin Çoşkun tarafından kuruldu.

Hcm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hcm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rukiye Sarıbacak ve Çoşkun Bülbül ortaklığında kuruldu. 

Şevki Çoşkun İnşaat Mimarlık Taahhüt Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şevki Çoşkun İnşaat Mimarlık Taahhüt Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Şevki Çoşkun tarafından kuruldu.

Total Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Total Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çoşkun tarafından kuruldu.

Kofi Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kofi Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Utku Çoşkun tarafından kuruldu.

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Çoşkun, Kenan Çoşkun ve Orhan Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Glowup İstanbul Sağlık Turizm Acente Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glowup İstanbul Sağlık Turizm Acente Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile L.Angelique Bruign ve Nilgün Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Coşkun Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Coşkun Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çoşkun tarafından kuruldu.

Çoşkun Bayraktar Haberi

Çoşkun Bayraktar

Soysal Danışmanlık tarafından bu yıl 11'incisi düzenlenen Perakende Liderler Konferansı (LİDKO) Hollanda'nın Amsterdam kentinde gerçekleştirildi.


LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, konferansta yaptığı konuşmada 2016 yılının 2015'e göre daha iyi olmasını beklediklerini söyledi.


Sektörün yıla iyi başladığını ancak mayısta hedeflerin tutmadığı bilgisini veren Küçük, mayıs ayında beklenen iklim şartlarının yaşanmadığını, havanın serin gittiğini kaydetti.


Perakendecilerin artık Türkiye'de belli bir büyüklüğe geldiğini vurgulayan Küçük, bir AVM'ye baktıklarında neredeyse yüzde 50-60'ını Türk markalarının doldurduğunu, bunun büyük bir başarı olduğunu, Almanya'da bu oranın yüzde 10 bile olmadığını ifade etti.


Küçük, kendilerinin Türkiye içinde bir vizyon koymamaları, global bir marka olma hedefi koymaları gerektiğini vurgulayarak, konuşmasını şöyle sürdürdü:


"Değişime hazır olmamız gerekiyor. Buna komşularımızdan, Avrupa'dan başlayabiliriz. Yelken açma zamanı geldi. Bu kadar marka olan bir ülkede bu...