21 / 05 / 2024

Coşkun İzolasyon İnşaat adresi

Coşkun İzolasyon İnşaat adresi

Coşkun İzolasyon İnşaat Turizm Limited Şirketi, Hüseyin Deniz Coşkun ve Binali Coşkun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Ahsen Tr İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Tr İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Yalçın tarafından kuruldu.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Altın bilezik fiyatları coştukça coştu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı 2011 dolardan işlem görürken gram altında fırladı. Altın yükselirken Altın bilezik fiyatları coştukça coştu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22,18 ve 14 ayar altın bilezik kaç TL?

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Seramik İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nilüfer Karaman tarafından kuruldu.

Dolar coştu, altın tuzla buz! Uzmanlar uyarıyor! Bu gelişmeler yaşanırsa altın ve dolar böyle olacak

Altın ve dolar piyasasında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Haftanın ilk işlem gününde dolar coştu, altın ise tuzla buz oldu. Uzmanlardan altın ve dolar konusunda uyarılar gelmeye başladı.

Reform İzolasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform İzolasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Esat Korkmaz ve Mehmet Furkan Doğru ortaklığında kuruldu.

Yüksel İzolasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel İzolasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Yasemin Yavuz Yüksel tarafından kuruldu.

Seta İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seta İzolasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Taşkın tarafından kuruldu.

Asy İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asy İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Elvan Güngör tarafından kuruldu.

Aksu İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksu İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Arnavutköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çolak tarafından kuruldu.

Evrim İzolasyon İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim İzolasyon İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan     Sevmiş tarafından kuruldu.

New Co Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Co Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kaya ve Nilufer Kaya ortaklığında kuruldu.

Coşkun İzolasyon İnşaat adresi Haberi

Coşkun İzolasyon İnşaat adresi

Coşkun İzolasyon İnşaat Turizm Limited Şirketi, Hüseyin Deniz Coşkun ve Binali Coşkun ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu. 


Coşkun İzolasyon İnşaat Turizm Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. c. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. d. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,...