02 / 05 / 2024

Coşkun Yılmaz kim

Coşkun Yılmaz kim

Dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında yer alan Kayı Holding, 25. yaşını kutlarken, bünyesinde bulunan sağlık grubuna ağırlık vererek holdingi bir dünya devine dönüştürmeyi planlıyor.

Coşkun Yılmaz kimdir?

Türkiye’de 86, yurtdışında 49 projeyi hayata geçiren Kayı İnşaat’ın ortaklarından olan Coşkun Yılmaz kimdir? Coşkun Yılmaz, ne zamandan beri inşaat sektörünün içinde? Kayı İnşaat'ın hayata geçirdiği projeler nelerdir?

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi restore ediliyor!

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin restore edildiğini açıklayan İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz, restore çalışmalarında gelişmiş tekniklerin kullanıldığını dile getirdi.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Csk Coşkun İnşaat Otomotiv Gıda Mermercilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Çoşkun, Kenan Çoşkun ve Orhan Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Coşkun Sabah: 80'li yıllardan beri hep gayrimenkul aldım, arsa almam gerekirdi!

Türk müziğinin güçlü sesi, birbirinden değerli bestelere imza atan Coşkun Sabah, "80’li yıllardan itibaren kazandığım paralarla hep daire ve gayrimenkul aldım. Halbuki bunların yerine hep arsa almam gerekiyordu" dedi...

Coşkun Sabah: 15 milyonluk gayrimenkulüm var!

Coşkun Sabah, koronavirüs yüzünden konserlerinin iptal edildiğini ve maddi zarara uğradığını belirtti. Sabah, "Benim 15 milyonluk gayrimenkulüm varsa bankada 450 bin liram var. Ben 450 bin lirayı dört ayda harcıyorum, sonra ne olacak?" dedi...

Aylin Coşkun: Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim!

15 yıldır birlikte olan Aylin Coşkun ve Volkan Aslan, geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Coşkun, ''Düğün takılarımla 5 milyon TL’lik bir villa alabilirim'' dedi.

Ekrem Coşkun Döner 2020'ye kadar 90 şube'ye ulaşacak!

Ekrem Coşkun Döner, İstanbul'da şube açılışlarına hızlı başlamış, şimdiden 25 şubeye ulaşmış. Yılbaşına kadar açılacak yeni şube sayısı Türkiye genelinde 90'a yakın olacakmış...

Ömer Coşkun'un 60 milyon liralık borç mirası!

Televizyonda bitkisel ilaçların satışıyla tanınan ve iki yıl önce vefat eden 48 yaşındaki Dr. Ömer Coşkun'un 60 milyonluk borç mirası ortalığı karıştırdı.

Volkan Aslan, Aylin Coşkun' için evini sattı!

Nişanlısı Volkan Aslan ile 10 Eylül'de evlenecek olan şarkıcı Aylin Coşkun, "Volkan kına ve düğün yapmak için evi, arabayı sattı. Dünya kadar parası gitti. Volkan'ın ömrünü tükettim, 15 yıl beklemişiz, değer tabii" dedi.

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikası konut oluyor!

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikasının bulunduğu alan 12 bin metrekare büyüklüğünde. Bu alanın konut markalarının yakın takibinde olduğunu, konut ve rezidans projesi olarak değerlendirileceğini söyleniyor...

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Coşkun Yılmaz kim Haberi

Coşkun Yılmaz kim

Taahhüt, mühendislik, tasarım ve inşaat hizmetlerinde bulunan Kayı Holding, 25’inci yılına özel düzenlediği toplantıda konuşan Kayı Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz, “Şu an 6 bin çalışanımızla 20’ye yakın ülkede, 65 noktada Kayı bayrağını dalgalandırıyoruz”  dedi.


Kayı İnşaat’ın bugün itibariyla devam eden işlerinin kontrat değerinin 2,1 milyar dolara ulaştığını, sağlık sektöründe faaliyet gösteren ve halihazırda 25 hastanede hizmet veren medikal görüntüleme ve radyoterapi şirketinin ise 3 yılda Türkiye’nin en büyük medikal görüntüleme firması haline geldiğine dikkat çeken Yılmaz, “Gelecek 25 yılda, sağlık sektöründe dünyanın en önde gelen firmalarından biri olmaya adayız” dedi.


Milliyet 



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kayı Holding, sağlık yatırımlarına ağırlık verecek. Halen 25 hastanede görüntüleme hizmeti veren grup bu faaliyetini 3 Afrika ülkesine taşıyor. Türkiye'de ise...