30 / 04 / 2024

Coşkunlar Grup Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Coşkunlar Grup Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Coşkunlar Grup Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Coşkun tarafından kuruldu.

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Cos Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Cos Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Söyler tarafından kuruldu.

İmge Grup İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmge Grup İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Burkay tarafından kuruldu.

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Kağıthane’de Osman Nuri Altunkalem tarafından kuruldu.

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Altunkalem Grup İnşaat Tarım Enerji Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi Kağıthane'de Osman Nuri Altunkalem tarafından kuruldu.

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rkc İnşaat Mühendislik Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Hayati Rakıcı ve İrfan Coşar ortaklığında kuruldu.

Cms Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cms Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Cemal Özdemir tarafından kuruldu.

Lefke Grup Enerji İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Lefke Grup Enerji İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Lefke Grup Enerji İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Arc Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arc Grup Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Caner ve Mehmet Çetinsoy ortaklığında kuruldu.

Cnm Grup İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cnm Grup İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin  TL sermaye bedeli ile Turhan Mildon ve Enishan Coşan tarafından kuruldu.

Mct Grup İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mct Grup İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile  Bland Azız M. Mırkhan, Mokhls S.Mala S Barzanı Yaşar Çınar tarafından kuruldu.

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçkaya Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  600 bin TL sermaye bedeli ile SERDAR YILDIZ, Recep Aygül ve Mustafa Coşkun tarafından kuruldu.

Coşkunlar Grup Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Coşkunlar Grup Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Coşkunlar Grup Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Coşkun tarafından kuruldu.

Coşkunlar Grup Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü petrol, petrol türevleri; benzin, motorin, gaz yağı, fuel oil, solvent, jet yakıtı gibi akaryakıt ile madeni yağlar, gresler vb.alımını, satımını yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım, dolum tesislerini kurmak. 2. Akaryakıt istasyonları açmak, işletmek, yıkama yağlama servis istasyonları kurmak. 3. Petrol ofisi ve benzeri kuruluşların bayiliğini almak, 4. Her türlü sıvılaştırılmış petrol gazi (LPG), oksijen gazı, eton, argon, helyum ve diğer asal gazların taşlanması, depolanması, muhafazası, dolum tesislerinin kurulması. 5. LPG satış istasyonları açmak. Servis hizmetlerinde bulunmak. Benzin ile çalışan araçların LPG`ye dönüşümünü yapmak, bunun için kullanılacak her türlü...