04 / 07 / 2024

Coverings Fuarı ege seramik

Coverings Fuarı ege seramik

Her yıl Amerika Birleşik Devletlerinin farklı eyaletlerinde düzenlenen Coverings Fuarı bu yıl 29 Nisan – 02 Nisan tarihlerinde Las Vegas’ta Las Vegas Convention Center’da düzenlenecek...

Decoyap Bodrum Fuarı 22 Ocak'ta başlıyor!

Ege Bölgesi'nde Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum, 22 Ocak 2020 tarihinde Bodrum Konacık Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Alanı’nda başlıyor.

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi Fuarı 9 Nisan'da başlıyor!

Coverings Uluslararası İnşaat Teknolojisi ve Ekipmanları Fuarı 9 - 12 Nisan 2019 tarihleri arasında Orlando'da düzenlenecek. Fuara sektörün önde gelen 1100 firmasının katılım sağlaması amaçlanıyor.

Ege Yapı Fuarı 1 Kasım'da başlıyor!

EGE YAPI Fuarı, Fuarizmir’de profesyonel ziyaretçilerle buluşacak. Fuar, 1 – 4 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek...

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de açılıyor!

Ege’nin en prestijli uluslararası emlak fuarı, İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Elit Fuarcılık Hizmetleri organizasyonu ile 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak. 

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop'tan kampanya!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi.

İzmir Yeni Fuar alanı imar planı kriz yarattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Gaziemir Belediye Meclisleri'nde 2005 yılında kabul edilen Yeni Fuar alanının ve Ege Serbest Bölgesi'nin mekansal ihtiyacını karşılamak amacıyla Serbest Bölge Alanı'nın belirlendiği 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planları 12 yıl sonra kriz yarattı.

Ege Yapı Katar'da 10 milyon liralık satış yaptı!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Katar'da gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar Fuarı'nda 10 milyon liralık satış yaptıklarını söyledi...

Ege Vitrifiye ISH Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Ege Vitrifiye 14-18 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’taki ISH fuarına katılarak yeni ürünlerini sergiledi.

BCH İnşaat, Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'na katıldı!

Muğla Milas'ta faaliyet gösteren BCH inşaat Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı'nda stant açtı. Firma stantta ürünlerini sergiledi.

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı başladı!

Güney Ege Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarı Muğla Milas'ta düzenlendi. 12 Mart'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuara 40 firma katıldı.

22. Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir 3-6 Kasım'da!

Yapı sektördeki son gelişmelerin ve teknolojilerin sergilendiği, Ege ve Akdeniz Bölgeleri’nin en büyük fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, 3 – 6 Kasım 2016 tarihinde fuarizmir’de yapı sektörü temsilcilerini bir araya getirecek.

Ege Vitrifiye 39. Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı’nda!

Tasarım ve üretim gücüyle vitrifiye sektörünün en önemli markalarından biri olan Ege Vitrifiye, Yapı Fuarı’nda sergilediği serileriyle büyük beğeni topladı.

Ege Seramik, Spring 2016 koleksiyonunu müşterileri ile paylaştı!

Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik karo ve doğal taş fuarı olan Coverings Fuarı, Nisan ayında Chicago’da gerçekleştirildi. 40'tan fazla ülkeden katılımcının olduğu fuarda dünyanın en yenilikçi seramik ve doğaltaş ürünleri tanıtıldı.

Coverings Fuarı ege seramik Haberi

Coverings Fuarı ege seramik

Her yıl Amerika Birleşik Devletlerinin farklı eyaletlerinde düzenlenen Coverings Fuarı bu yıl 29 Nisan – 02 Nisan tarihlerinde Las Vegas’ta Las Vegas Convention Center’da düzenlenecek. 


Her kıtadan katılımcının yoğun olarak katılacağı Coverings Fuarı birbirinden iddialı markaları ve sektör profesyonellerini ağırlayacak.


Her geçen yıl geliştirdiği teknolojisi ve geniş ürün portföyü ile dikkatleri üzerine çeken Ege Seramik, yurt dışında katıldığı fuarlarla uluslararası pazarda güçlenmeye devam ediyor. 


Katıldığı fuarlarda Türk seramik sektörü denildiği zaman akla ilk gelen firmalardan biri olan Ege Seramik, Las Vegas’taki Coverings Fuarı’nda yeni serilerini sergileyecek.  Mermer, ahşap ve modern dokuların ağırlıklı olarak sergileneceği Ege Seramik standında, Crown, Himba, Myra, Petra, Soho, Terra ve Venüs serileri ilgi odağı olacak.


Coverings Fuarı’na katılımlarıyla ilgili görüş bildiren Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller; ‘’ Ege...