28 / 04 / 2024

Covid-19 gayrimenkul piyasası

Covid-19 gayrimenkul piyasası

Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ne oldu? İşte Vizyon Taşınmaz Değerleme şirketinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Gülbaş'ın Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ve Ekonomik Verileri ile ilgili olarak hazırladığı o rapor...

Türkiye gayrimenkul piyasası yeniden yabancıların radarında!

Gayrimenkul'ün devleri MIPIM’de bir araya geldi. Yaptığı açıklamada ülkemizde gayrimenkul piyasasının yeniden yabancıların radarına girdiğini dile getiren GYODER Başkanı Neşecan Çekici açıklamasında yabancıların fırsatları takip ettiğini söyledi.

Yatırımcılar gözünü ofise dikti! Ticari gayrimenkul piyasası yeniden canlandı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminde evden çalışmayla beraber düşüşe geçen ticari emlak piyasası yeniden canlandı. Açıklanan küresel raporlar bu sene için olumlu işaretler verirken, gayrimenkul uzmanları da yaptıkları açıklamada özellikle lüks ofise talebin arttığını belirtti.

Gayrimenkul piyasasında son durum: Alanın kazandığı satanın kaybettiği dönem!

İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale bölgelerinde hizmet veren Simge Emlak Değerleme sahibi Mustafa Altınkök gayrimenkul piyasasında son durumu değerlendirdi. 

Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde metrekare fiyatları!

Son dönemdeki konut projeleri atağıyla dikkat çeken Silivri ilçesi, 35 mahalleden oluşuyor. Peki Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde kalem kalem metrekare fiyatları...

Covid-19 sonrası Türkiye gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ne oldu? İşte Vizyon Taşınmaz Değerleme şirketinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Gülbaş'ın Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ve Ekonomik Verileri ile ilgili olarak hazırladığı o rapor...

Konya Karapınar Milli Emlak'tan satılık 19 gayrimenkul!

Karapınar Milli Emlak, Konya ili, Karapınar ilçesinde yer alan 19 gayrimenkulü satıyor. 

Çukurambar gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Fatih Gürpınar, Ankara Çukurambar gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kütahya'da 10 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Kütahya'da yer alan 19 adet gayrimenkulü 10 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da 11.7 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya ili, Kumluca, Döşemealtı, Muratpaşa ve Kaş ilçelerinde yer alan 19 gayrimenkulü 11 milyon 739 bin 963 TL'ye satıyor...

Antalya'da 12.7 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Antalya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Antalya'da yer alan 19 adet gayrimenkulü 12 milyon 707 bin 596 TL bedelle satışa çıkardı.

Yerli Covid-19 aşısı için flaş gelişme! Türkiye ilk olacak!

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Türkiye'de Covid-19 virüsüne karşı aşı çalışmalarıyla ilgili, "Kasım- aralık aylarında, her şey planlanmış şekilde ilerlerse, acil kullanım izni verildiği takdirde ülkemizin kendi milli ve yerli aşısını kullanır hale getirmiş olacağız" dedi.

ABD'de ticari gayrimenkul piyasasını neler bekliyor?

ABD Merkez Bankası (Fed), şirket ofislerine olan talepte düşüş yaratabilecek olan koronavirüs salgınının, hastalıktan sonra ticari gayrimenkul piyasasının kırılgan bir hale gelebileceğini belirtti.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısına virüs engeli!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ertelenen Genel Kurul toplantısı Covid-19 tedbirleri kapsamında, İstanbul'un Yüksek Riskli kategoriden çok yüksek riskli kategoriye çıkması nedeniyle iptal edildi. 

Covid-19 gayrimenkul piyasası Haberi

Covid-19 gayrimenkul piyasası

Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ne oldu? Vizyon Taşınmaz Değerleme şirketinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Gülbaş Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ve Ekonomik Verileri ile ilgili önemli bir rapor hazırladı.

Mete Gülbaş

İşte Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ve Ekonomik Verileri raporu: 

2020 yılının ilk çeyreğinde dünya genelinde Koronavirüs Covid-19 salgınının sadece gayrimenkul değil tüm sektörleri olumsuz etkilediği, üretimde tedarik zincirini bozduğu, enflasyonu yukarı yönde tetiklediği gözlendi. Örnek vermek gerekirse Çin’deki konut satışları 2020 Şubat ayı ile birlikte koronavirüsün olumsuz etkisiyle şok edici bir düşüş kaydetti. Geçtiğimiz yılın aynı dönemindeki fiyatlarla kıyaslandığında yeni konut fiyatları yüzde 90 oranında düştü, bir başka ifadeyle dibe vurdu. 2021 Eylül ayında da yine Çin’in en büyük gayrimenkul firması (Evergrande) 300 milyar dolar borçla...