29 / 04 / 2024

craft312 kurucusu Onur Karlıdağ

craft312 kurucusu Onur Karlıdağ

Craft312 Studio kurucusu Onur Karlıdağ kimdir? İç mimar Onur Karlıdağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Karlıdağ, Craft312 Studio'yu ne zaman kurdu? İşte İç Mimar Onur Karlıdağ..

Onur Market, Lüleburgaz TOKİ şubesini açtı!

'Alışverişte Onur Sözü' ilkesi ile her geçen gün büyüyen ve gelişen Onur Market, zincirlerine yeni halkalarını eklemeye tüm hızıyla devam ediyor. Özen Grup çatısı altındaki Onur Market, Lüleburgaz Toki şubesini hizmete açtı.

İzmir Körfez Evleri 13. onur projemiz!

Ege-Koop'un Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm projelerinden, politikadaki duruşuna, sosyal hayatından bugüne kadar kente kazandırıdıklarına ve yapımı devam eden onur projesi İzmir Körfez Evleri'ni anlattı..

Onur Park Life güncel fiyatlar!

Onur Park Life güncel fiyatları 2+1'lerde 400 bin liradan başlıyor. Onur Park Life projesinin ilk etabı Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Onur Park Life'ta yüzde 8 KDV oranını firma karşılıyor!

İlk etabın 2018'de teslim edilmesi planlanan Onur Park Life'ta 132 metrekare 2+1 daireler 399 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 8 KDV oranı firma tarafından karşılanıyor.

Batı Koop, Onur İnşaat ve CNT İnşaat'tan işbirliği protokolü!

Kooperatifçilik alanında İzmir'de lider olan Batı Koop, Onur İnşaat ve CNT İnşaat işbirliği ile dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için bir protokole imza attı.

Onur Park Life İstanbul'da 0,69 faizle!

Onur Park Life İstanbul'da Ağustos ayına özel kampanya devam ediyor. Projede 0,69 faiz oranıyla 120 ay vadeli ödeme fırsatı sunuluyor.

Onur Park Life İstanbul'da Ağustos'a özel kampanya!

Onur Park Life İstanbul’dan Ağustos ayına özel kampanya! Onur Park Life İstanbul, Ağustos ayına özel kampanyasında 132 metrekare 2+1 dairelerini, 399.000 TL. fiyatla, 120 ay ve 0,69 faiz oranıyla satışa sunuyor.

Onur Park Life İstanbul'da 3.500 TL taksitle!

Onur Park Life İstanbul Projesi, yüzde 25 i peşin yüzde 25 i vade farksız taksitle, geri kalanını teslimde öde avantajı sunuyor! 3 bin 500 TL taksitle ev sahibi olunuyor.

Onur Doğanay İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Doğanay İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Doğanay tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Onur Öngün: 10 yıl içinde mevcut konut ihtiyacı daha fazla artacak!

Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, “10 yıl içinde mevcut konut ihtiyacı daha fazla artacak” dedi.

Onur Park Life İstanbul'da şimdi al teslimde öde kampanyası!

Onur Park Life İstanbul yatırım değeri yüksek, zengin içerikli cadde dükkanlarını 299.000 TL den başlayan fiyatlarla, şimdi al teslimde öde seçenekleriyle satışa sunuyor. Projede yer alan dükkanlar 55 metrekare ile 225 metrekare arasında değişiyor.

Onur Park Life İstanbul’da lansmana özel fırsatları!

Bahçeşehir ‘in hemen yanı başında yer alan Onur Park Life İstanbul’da lansmana özel ve sınırlı sayıdaki 2+1, 132 metrekare daireler şimdi 345 bin TL.

Onur Park Life projesinin AVM'si ne zaman açılacak?

Onur Park Life İstanbul projesi 718 konuttan oluşuyor. Projede Alışveriş Merkezi de yer alıyor. Akbatı AVM'nin hemen yanı başında yükselen AVM'nin açılışı 4 yıl sonra yapılacak.

craft312 kurucusu Onur Karlıdağ Haberi

craft312 kurucusu Onur Karlıdağ

Onur Karlıdağ kimdir?

Onur Karlıdağ, Craft312 Studio ofisinin kurucu ortaklarından, iç mimardır. 


Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar,Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun olduktan sonra, 2003 yılında Tepe Home mağazalarının concept iç mekan tasarımlarını yürütmüştür. 


2004 yılında Turkiye'nin ilk ic mekan tasarım yarısması olan ''Cafemiz İc Mimari Proje'' yarısmasında birincilik ödülü almıstır. Proje o yılın XXI Mimarlık dergisinde ve baska sektörel dergilerde de yayınlanmıştır. 


Aynı zamanda 2004 yılında kurmus oldugu OM tasarım şirketi altında ceşitli ölçeklerde ve konularda iç mimari projeler ve uygulamalar yapmıştır. Bunlar arasında Galatasaray Lisesi Dernek Binası, Bilakis İtalyan restoranları vs. gibi projeler bulunmaktadir. 


2006 yılından itibaren eşi Deniz Ertek Karlıdağ ile birlikte kurmuş oldukları CRAFT312 STUDIO adı altında Mimarlık-İç Mimarlık ve Peyzaj Mimarlığı alanlarında; büyük ölçekli ofis...