29 / 04 / 2024

Creavit 2016 koleksiyonu

Creavit 2016 koleksiyonu

Creavit’in, 2016 yılında altın dekorlu ürün gamını genişlettiği gözlemlendi. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli Creavit ürünlerinin sıcaklığı dikkat çekti.

Creavit 2016 ile banyolara bahar geldi!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Creavit'ten altın dekorlu ürünler!

Creavit’in, 2016 yılında altın dekorlu ürün gamını genişlettiği gözlemlendi. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli Creavit ürünlerinin sıcaklığı dikkat çekti.

Creavit Antik serisi ile banyolara klasik esinti taşıyor!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Derin Design 2016 koleksiyonu!

Derin Design ortağı, tasarımcısı ve Art Direktörü Derin Sarıyer Derin Design koleksiyonunun ortaya çıkma hikâyesi anlattı. İşte Derin Design koleksiyonu..

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Creavit 54 yeni ürünüyle Unicera Fuarı'nda!

Yaşam tarzlarına özel banyolar tasarlayan Creavit, 2016 yılında ürün gamına eklediği 54 yeni ürünle Unicera Fuarı'nda, 23-27 Şubat tarihleri arasında görücüye çıkıyor.

EXPO 2016 Antalya’da bahçe seçimine gelen ilk ülke Çin oldu!

Çin Çiçekçiler Birliği (CFA) Genel Sekreter Yardımcısı Zhang Yinchao, İdari İşler Direktörü Su Youmin ve Intex Shanghai Co. Ltd. Sergi Direktörü Cui Lin, EXPO 2016 Antalya alanında incelemelerde bulundu.

Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek!

Carlson Rezidor Grubu, Radisson Blu ve Park Inn by Radisson gibi Ankara, Kayseri, İzmir, Çeşme ve Mersin'de de faaliyetlerini sürdürüyor. Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek.

Surp Agop Hastanesi restore edilerek 2016'da hizmete açılacak!

Taksim Elmadağ'da son beş yıldır sessiz sedasız bir değişim yaşanıyor. 176 yıl önce kurulan Surp Agop Hastanesi'nin modern bir binaya kavuşturulması planlanıyor. Surp Agop Hastanesi 2016 yılı başında yeni haliyle hizmet verecek...

Creavit Uni mobilya modelleri tanıttı!

Creavit, yılda 1,5 milyon adet seramik sağlık gereci üretiyor. Üretiminin yüzde 40’ını ihraç eden marka, Portekiz’den Çin’e kadar 60 farklı ülkeye de kaliteli hizmeti ulaştırıyor.

Nurol Park projesi Şubat 2016'da teslim edilecek!

1 Şubat 2016 tarihinde teslim edilecek olan Nurol Park, İstanbul Avrupa yakasında Bakırköy sahil yolu; E5 ve TEM otoyollarım birleştiren Basın Ekspres üzerinde yer alıyor.

Ons İncek Residence Haziran 2016'da teslim edilecek!

992 konuttan meydana gelen İncek Residence projesinin teslim tarihi Haziran 2016 olarak hedefleniyor. İncek Residence kapsamındaki daireler 15 Haziran'a kadar lansmana Özel fiyatlarla satılacak.

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy iletişim! 2016'da teslim!

Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy iletişim bilgileri kapsamında adres, telefon numarası ve web adresi haberimizde yer alıyor. Aşçıoğlu İnşaat Selenium Ataköy'deki daireler 2016 yılında teslim edilecek

Creavit 2016 koleksiyonu Haberi

Creavit 2016 koleksiyonu

Milenyum diye tanımlanan 2000’li yılların başlamasıyla altın renk moda sahnesinden yavaş yavaş çekilmeye başlamış, yerine daha metalik ve mat renklerin gelmiştir. 2000’li yıllara girilmesiyle, gelişen teknolojinin de etkisiyle daha mekanik renkler  tasarımlara yansımıştır. 2000’lerin özellikle ilk yıllarında tasarımcılar tarafından tercih edilen gümüş, metal renkler ve mat tonlar, altın renginin zıddı olarak gösterilerek daha modern bir şekilde lanse edilmişti. Ne var ki ilerleyen yıllarda değişen zevkler ve moda klişelerine meydan okuma çabasına girişen tasarımcılar bu algıyı yıkmak üzere radikal tasarımlar ortaya koydu. İki uç noktayı birleştirme, aksini kanıtlama ve klişelerin dayattığı moda algısından çıkma çabasıyla altın rengin moda sahnesinde yeniden doğuşuna hep beraber tanıklık ettik. 


Tekstilden, beyaz eşyaya, banyo ürünlerinden hızlı tüketim ürünlerinin ambalajlarına kadar hayatımızın çoğu noktasına altın renginin sıcaklığı...