18 / 05 / 2024

Creavit Bull serisi

Creavit Bull serisi

İlhamını doğadan alan ilk ürün olan “ Creavit Bull Banyo Takımı ”nda çağlar boyunca yeniden doğuşun, dönüşümün ve verimliliğin sembolü olan boğa figüründen yola çıkılıyor...

Creavit Antik serisi ile dikkat çekici banyolar!

Siyah ve beyazın asaletini, altının göz alıcı rengiyle harmanladık; tasarımda klasik çizgileri tercih eden modern zaman romantikleri için, Antik banyo takımını tasarladık.

Creavit Stilo ile banyonuzu değiştirin!

Banyolarında fark yaratmak isteyen kullanıcılara stiliyle göz kırpan Creavit Stilo armatür serisi beyaz rengin canlı renklerle kombinasyonuyla oluşturulan modern bir çizgide kullanıcılarıyla buluşuyor.

Creavit 2016 ile banyolara bahar geldi!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

Creavit Antik serisi ile banyolara klasik esinti taşıyor!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Creavit Diamond serisi ile banyolara güneş doğuyor!

Creavit Diamond serisi, banyonuzda sizleri sabah güneşi gibi karşılamaya geliyor. Creavit’in ürün portföyüne yeni giren Diamond banyo ve lavabo armatürleri banyosunda modernlik ve şıklık arayanlara merhaba diyor.

Creavit'ten banyolara yeni Moon serisi!

Creavit; hayatı kolaylaştıran incelikli detayları ürünlerinde kullanarak, banyoları zenginleştirmeye devam ediyor. Ay ışığından esinlenilerek tasarlanan Moon, yumuşak çizgileriyle zarif banyolara ışıltı katmayı ihmal etmiyor.

Creavit'in, Branch Serisi banyoların yüzünü güldürüyor!

Fark yaratan tasarımlarıyla banyo modasının öncülüğünü yapan Creavit’ten banyolarınızın yüzünü güldürecek bir ürün geliyor. Markanın özel koleksiyonları arasında yer alan “Branch Armatür Serisi” baharı müjdelerken estetik görünümü ve işlevsel kullanımıyla

Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor!

Elektrik anahtarı ve prizlere yüksek teknolojiyi estetikle yorumlayarak yansıtan marka Thea, Neva Serisi ile yaşam alanlarına bambaşka bir ışık taşıyor. Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor.

Kale Zen serisi ile banyolarda huzurlu bir atmosfer yaratıyor!

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine hitap eden Kale, suyun huzur veren gücünü ve Uzakdoğu’nun dingin atmosferini ‘Zen’ serisi ile banyolara getiriyor.

ACO Passavant serisi ile yangın riskini düşürüyor!

ACO, yapılardaki yangınlara karşı drenaj sistemlerinin hem daha dayanıklı olması, hem de zehirli dumanın oluşturduğu tehdide karşı geliştirdiği ‘Passavant Serisi’ zemin süzgeçleri ile potansiyel yangın riskini düşürüyor.

Kale’den banyonuzun ‘inci’si olmaya aday armatür serisi: Perla!

Seramik sağlık gereçleri sektörünün deneyimli markası Kale, yumuşak hatlarıyla sade bir görüntüye sahip ‘Perla’ ile banyonuzun ‘inci’si olmaya aday bir armatür serisi sunuyor. ‘Perla’ serisi, yüzde 40 oranında su tasarrufu sağlıyor.

Kale Beyaz Saray serisi ile banyolarda yaşam konforunu artırıyor!

Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale, özgün tasarım anlayışını simgeleyen ödüllü serisi ‘Beyaz Saray’ ile tüketicilere şık ve kullanışlı bir banyo deneyimi sunuyor. Kale Beyaz Saray serisi ile banyolarda yaşam konforunu artırıyor.

Creavit Bull serisi Haberi

Creavit Bull serisi

Banyolara özel bir ruh getiren bu mistik figür, bütün görkemiyle yeni başlangıçlara gönderme yapıyor. Maskülen, iddialı ve sıradışı tasarımlarıyla öne çıkan üründe lavabo, asma ve tek klozet  ile zenginleştirilerek banyolarınızın havasını değiştiriyor. 50x65 cm ölçülerindeki lavabo, Creavit armatürler ve metal aksesuarlarla tamamlandığında çok daha çarpıcı bir etki bırakıyor. Takımdaki klozetler, Creavit gömme rezervuarlar ve birbirinden zengin seçenekli kumanda panelleriyle uyumlu bir birliktelik sunuyor.


Creavit Jaws Derin Denizlerin Gizemine Götürüyor


Doğadan aldığı ilhamla banyolara büyülü dokunuşlar getiren ürünlerden bir diğeri “Creavit Jaws Banyo Takımı” gözünü denizlerin efsanevi kralına  çeviriyor. Doğanın kusursuz eserlerinden biri olan köpek balığı bu etkileyici tasarımın çıkış noktasını oluşturuyor. Derin denizlerin gizemli dünyasında bir yolculuğa çıkaran bu ürünlerle banyolara heyecan ve adrenalin geliyor. Estetiğin yeniden yorumlanmasıyla tasarlanan lavabo ve...