12 / 05 / 2024

Creavit Fresh banyo mobilyası

Creavit Fresh banyo mobilyası

Banyo modasının öncüsü Creavit’ten tazeleyen, yenileyen, zindelik veren, hayat dolu banyolar için yepyeni bir banyo mobilyası geliyor. Güneşle suyun yenileyici enerjisinden ilham alan Fresh Banyo Mobilyası ile yazın keyfi banyolarda çıkıyor.

Creavit Fresh banyo mobilyası ile banyolara yaz dopingi!

Banyo modasının öncüsü Creavit’ten tazeleyen, yenileyen, zindelik veren, hayat dolu banyolar için yepyeni bir banyo mobilyası geliyor. Creavit Fresh banyo mobilyası ile banyolara yaz dopingi geliyor.

Creavit'ten altın dekorlu ürünler!

Creavit’in, 2016 yılında altın dekorlu ürün gamını genişlettiği gözlemlendi. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli Creavit ürünlerinin sıcaklığı dikkat çekti.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

Creavit Diamond serisi ile banyolara güneş doğuyor!

Creavit Diamond serisi, banyonuzda sizleri sabah güneşi gibi karşılamaya geliyor. Creavit’in ürün portföyüne yeni giren Diamond banyo ve lavabo armatürleri banyosunda modernlik ve şıklık arayanlara merhaba diyor.

Creavit Kırgızistan’da 5. showroomunu açtı!

5 kıtada 60 ayrı ülkeye ihracat yapan Creavit Kırgızistan’da yeni showroomunu açtı. Creavit markası, Orta Asya’da banyo deyince akla gelen ilk marka olmak için satış pazarlama ağını genişletmeye devam ediyor.

Creavit, UNICERA'de alkış topladı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Epic Banyo mobilyası: Modern hayatta dinlendirici bir etki!

Creavit’inEpic banyo mobilyası gündelik hayatında oldukça sosyal, hayatı paylaşan ve zevklerinden ödün vermeyen kullanıcılar için rahatlatıcı, estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

Creavit, UNICERA Fuarı'na 54 yeni ürünle katıldı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Creavit Minimal Lavabo, sadeliğin en iddialı tarzını sergiliyor!

Özel olarak tasarlanan Creavit Minimal Lavabo, minimalist ama iddialı çizgilerin özgürce dışa vurumuna tanık etmeleri için kullanıcılarıyla buluşuyor.

Creavit Colon ile hayatınıza fark katın!

Creavit’in yaşamın kaynağı sudan ilham alarak tasarladığı Colon; seramiğin gücünü suyun akışkanlığı ile buluşturarak banyolara tarzını yansıtmak isteyenlere ideal bir çözüm önerisi oluyor.

Creavit'ten banyolara yeni Moon serisi!

Creavit; hayatı kolaylaştıran incelikli detayları ürünlerinde kullanarak, banyoları zenginleştirmeye devam ediyor. Ay ışığından esinlenilerek tasarlanan Moon, yumuşak çizgileriyle zarif banyolara ışıltı katmayı ihmal etmiyor.

Creavit Moon banyolara ışıltı katıyor!

Seramiği ustalıkla işleyerek şekillendiren Creavit; hayatı kolaylaştıran incelikli detayları ürünlerinde kullanarak, banyoları zenginleştirmeye devam ediyor. Ay ışığından esinlenilerek tasarlanan Moon, yumuşak çizgileriyle zarif banyolara ışıltı katmayı i

Confetti, Afrodis banyo halısı koleksiyonu ile dikkat çekiyor!

Türkiye’nin banyo halısında lider markası Confetti; sıcak yaz günlerini, kırmızının sıcak tonlarıyla banyonuza taşıyor. Afrodis banyo halısı koleksiyonu, uygun fiyatları ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor.

Tema Banyo bedensel engelliler için özel ürün grubu tasarladı!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Creavit Fresh banyo mobilyası Haberi

Creavit Fresh banyo mobilyası

Yazın bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle banyo keyfinize keyif katacak “Creavit Fresh Banyo Mobilyası”, her yeni güne enerji dolu, taptaze bir başlangıç vaat ediyor. Güneşle suyun yenileyici enerjisinden ilham alan Fresh Banyo Mobilyası ile yazın keyfi banyolarda çıkıyor.


Evlerin cazibe merkezi haline gelen, günün tüm stresini attığımız ve ruhumuzu dinlendirdiğimiz banyolar her geçen gün yenileniyor. “Banyo bu tarafta” mottosuyla ürettiği yeni nesil banyolarında kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik tasarımları, estetik çözümlerle buluşturan Creavit, hayalinizdeki mükemmel banyoyu evinize getirmek için çalışıyor.


“Enerji veren banyolar bu tarafta…”


Tazelik ve yenilenme anlamlarına gelen Fresh Banyo Mobilyası yazın iyileştirici enerjisini banyolarımıza taşıyor. Güneşle suyun birlikteliğinin, ruhumuzla bedenimizi arındıran ve yenileyen yaşam enerjisi, banyolarımızda hayat buluyor. Fresh Banyo Mobilyası, tazeleyen etkisi ile tüm yorgunluğumuzu alıp bizi güne zinde bir başlangıca...