22 / 05 / 2024

Creavit Işıldayan Banyolar

Creavit Işıldayan Banyolar

Banyoları ihtiyaç üzerine kullanılan bir mekan olmaktan çıkarıp yaşayan bir merkez haline getirmeyi başaran Creavit, SHEE serisi ile kadınlara estetik bir seçenek sunuyor

Figen Erdağ Demircan'dan banyoları trendlere adapte etmenin yolları!

Mimar Erdağ Demircan; bu yıl bitmeden banyosunu yenilemek isteyenler için önerilerde bulundu. İşte banyoları trendlere adapte etmenin yolları...

Creavit'le banyolar renklendi!

Creavit, faklı yaşam tarzlarına hitap eden bakış açısını rengarek lavabo ve klozetlere yansıtıyor. Creavit, ULTRA lavaboyu ve FREE asma klozeti, yeni renkleriyle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Creavit’in hijyen teknolojisine TSE onayı!

Yenilikçi fikirlerle banyoları geleceğe taşıyan Creavit’in geliştirdiği Ultra Hijyen Teknololijsi, TSE tarafından da onaylandı

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Aquanit banyolarınızda yerini almaya hazır!

Eşsiz tasarımı ve uygulama kolaylığı ile banyoların havasını değiştiren Aquanit, kot farksız uygulanması sayesinde banyolara kesintisiz mekan hissi veriyor.

Little Big: Kale Banyo'dan dar banyolar için ferah çözüm!

Bütünsel banyo tasarımlarının en güzel örneklerini hayata geçiren Kale Banyo, yeni serisi ‘Little Big’ ile özellikle küçük ve dar banyolar için geniş ve ferah çözümler sunuyor.

Creavit Antik serisi ile dikkat çekici banyolar!

Siyah ve beyazın asaletini, altının göz alıcı rengiyle harmanladık; tasarımda klasik çizgileri tercih eden modern zaman romantikleri için, Antik banyo takımını tasarladık.

Creavit Pion Plus dar banyoları rahatlatıyor!

Creavit Pion Plus dar banyolarda kullanışlı ölçüleri ile yerden tasarruf sağlarken, sunduğu saklama çözümleriyle banyolara düzen getiriyor.

Creavit Stilo ile banyonuzu değiştirin!

Banyolarında fark yaratmak isteyen kullanıcılara stiliyle göz kırpan Creavit Stilo armatür serisi beyaz rengin canlı renklerle kombinasyonuyla oluşturulan modern bir çizgide kullanıcılarıyla buluşuyor.

Creavit Level, dar banyoların atmosferini değiştiriyor!

Sadelik her zaman en şık tarzdır diyenlere özel tasarlanan minimal hatlardaki Level banyo modülü Led ışıklı aynası ile ıslak mekanların atmosferini değiştirirken farklı ebatlardaki seçenekleriyle her banyoya uyum sağlamak konusundaki başarısını ortaya koyuyor.

Bocchi, Firenze & Venezia ile banyoların atmosferini değiştiriyor!

‘’IL BAGNO PER TUTTI’’ (herkes için banyo) mottosuyla yola çıkan Bocchi; gelişmeleri ve trendleri yakından takip ederek, yeni yaşam tarzlarını benimseyip, renkli tasarımlarla ileri teknolojiyi birleştiriyor ve banyonuzun atmosferini değiştiriyor.

Creavit 2016 ile banyolara bahar geldi!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Creavit'ten altın dekorlu ürünler!

Creavit’in, 2016 yılında altın dekorlu ürün gamını genişlettiği gözlemlendi. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli Creavit ürünlerinin sıcaklığı dikkat çekti.

Creavit Işıldayan Banyolar Haberi

Creavit Işıldayan Banyolar

Creavit’in SHEE serisi görenleri şimdiden hayran bırakan farklı bir tasarım. Kırmızı, beyaz ve afromozyanın bir arada kullanıldığı banyo mobilyası lavabo modülü; aynalı üst modül ve boy dolaptan oluşuyor. Lavabo modülündeki kapak ise sürgülü. Beyaz lake gövde ve afromozya tezgah bütünselliğindeki şıklık; mini çekmecede kullanılan kırmızı lake ile tasarımda kadınlara ayrıcalık tamamlamakta.


Lavabosunun kare formuyla uyumlu armatür hem modern çizgilere sahip hem de son derece kullanışlı. Hem temizlik kolaylığı sağlayan hem de renkleri canlı gösteren lake ile armatürlerin pırıltılı yapısındaki uyum ise göz dolduruyor.


SHEE her günü yepyeni bir canlılıkta karşılamak, güne keyifle başlamak adına; banyolarında fark yaratmak isteyenler için düşünülmüş ayrıcalıklı bir ürün olma özelliğiyle öne çıkıyor. Göz yormayan, ferah ve modern bir banyo mobilyası takımı olan SHEE, beyazın sadeliği ve...