07 / 05 / 2024

Creavit moskova

Creavit moskova

Moskova’da 22.’si düzenlenen MosBuild/WorldBuild fuarına bu senede katılım gösteren Creavit, tasarımlarıyla yine göz doldurdu. Creavit, uzun süredir faaliyet gösterdiği Rus piyasasında bu sende de olumlu etkiler yarattı.

Keçiören Müteahhitler Birliği, Zonguldak'taki Creavit'i ziyaret etti!

Creavit, Zonguldak Gökçebey’de bulunan Vitrifiye üretim tesislerinde, Cuma günü Keçiören Müteahhitler Birliği yönetimini ağırladı. Vitrifiye üretim süreçleri anlatıldıktan sonra botanik bahçede organize edilen öğle yemeği yenildi.

Creavit, A’Design Award ödülüne layık görüldü!

Yaratıcı ve estetik çözümleriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, dünyanın en çok ilgi gören tasarım yarışmalarından biri olan A’Design Award tarafından ödüle layık görüldü.

Creavit'ten yeni Art Banyo serisi!

Banyoları sanat eserine dönüştürme konusunda bir sihirbaz olan Creavit, Art Banyo Mobilyası ile klasiğin modernize edilmiş halini sadelik ve şıklıkla yeniden yorumluyor.

Creavit Antik serisi ile banyolara klasik esinti taşıyor!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Moskova'da 33 milyon dolara satılık yazlık!

Rusya'nın başkenti Moskova çevresinde bulunan en pahalı yazlık satışa çıkarıldı. Moskova çevreyoluna 24 kilometre uzaklıkta bulunan en pahalı yazlığın 33 milyon dolar bedelle satışa çıkarıldığı duyuruldu.

Creavit Diamond serisi ile banyolara güneş doğuyor!

Creavit Diamond serisi, banyonuzda sizleri sabah güneşi gibi karşılamaya geliyor. Creavit’in ürün portföyüne yeni giren Diamond banyo ve lavabo armatürleri banyosunda modernlik ve şıklık arayanlara merhaba diyor.

Creavit Kırgızistan’da 5. showroomunu açtı!

5 kıtada 60 ayrı ülkeye ihracat yapan Creavit Kırgızistan’da yeni showroomunu açtı. Creavit markası, Orta Asya’da banyo deyince akla gelen ilk marka olmak için satış pazarlama ağını genişletmeye devam ediyor.

Creavit Konya Beyazsaray showroomu açıldı!

Kusursuz ve konforlu banyoların tasarımcısı Creavit, yenilenen Konya Beyazsaray showroomunu 14 Nisan tarihinde Konyalıların beğenisine sundu. Creavit, Konya’da gördüğü yoğun ilgiden oldukça memnun kaldı.

Creavit Moskova'da görücüye çıktı!

Moskova’da 22.’si düzenlenen MosBuild/WorldBuild fuarına bu senede katılım gösteren Creavit, tasarımlarıyla yine göz doldurdu. Creavit, uzun süredir faaliyet gösterdiği Rus piyasasında bu sende de olumlu etkiler yarattı.

Creavit Konya'da büyüyecek!

Zonguldak’taki 2 üretim merkeziyle; teknoloji, kalite ve kapasite bakımından sektörün önemli oyuncularından olan Creavit, tüm Türkiye’ye yayılan 400 ana ve 5000 tali satış ve dağıtım noktasıyla gücünü arttırmaya devam ediyor.

Creavit, UNICERA'de alkış topladı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Moskova Moscow City projesi ekonomik krizden etkilendi!

Moskova'da büyük ses getirerek inşa edilen gökdelenler projesi Moscow City ekonomik krizin etkilerini derinden hissediyor. Emlak fiyatlarının ciddi şekilde düştüğü kriz döneminde bile Moscow City'de ki daire ve ofislerin birçoğu boş.

Creavit, UNICERA Fuarı'na 54 yeni ürünle katıldı!

Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı.

Creavit moskova Haberi

Creavit moskova

Moskova’da 22.’si düzenlenen MosBuild/WorldBuild fuarına bu senede katılım gösteren Creavit, tasarımlarıyla yine göz doldurdu. 2016 ürün portföyüne kattığı 54 yeni ürünle Moskova podyumunda görücüye çıkan Creavit, uzun süredir faaliyet gösterdiği Rus piyasasında bu sende de olumlu etkiler yarattı. Dünyadaki önemli yapı ve dekorasyon malzemeleri fuarından biri olan MosBuild/WorldBuild fuarı 44 ülkeden 1500 şirketin katılım gösterdiği ve yaklaşık 70.000 ziyaretçisi olması sebebi ile sektörde önemli bir yeri olan organizasyon.


Rusya ile uzun süredir ticari ilişkileri olan Creavit, bu sene özellikle genişlettiği altınlı serisi ile ziyaretçilerin dikkatini çekti. Altın dekorlu lavabolardan, banyo aksesuarlarına kadar banyolarda her tarza hitap eden altın renkli ürünlerin sıcaklığı tüm katılımcıların içini ısıttı. Klasik çizgilerle tasarlanmış altın renkli ürünlerden, minimal çizgilerle farklılaştırılmış tasarım tarzlarına kadar geniş bir yelpazede...