23 / 07 / 2024

Creavit Nova

Creavit Nova

Türkiye seramik sektörünün öncü markalarından biri olan Creavit; banyolara ferahlık, sadelik ve bir o kadar da tasarımsal çizgiler getirmeye devam ediyor

Nova Suites Kağıthane fiyat listesi 2016!

Kize Yapı Grubu imzasıyla hayata geçirilen Nova Suites Kağıthane projesi 108 adet daireden meydana geliyor. İşte Nova Suites Kağıthane fiyat listesi 2016...

Entim Nova İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Entim Nova İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 450 bin TL sermaye ile bugün Enver Arslan imzasıyla kuruldu.

Yapı Kredi Koray Nova Ankara değerleme raporunu yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Yapı Kredi Koray Nova Ankara değerleme raporunu yayınladı.

Creavit Pion Plus dar banyoları rahatlatıyor!

Creavit Pion Plus dar banyolarda kullanışlı ölçüleri ile yerden tasarruf sağlarken, sunduğu saklama çözümleriyle banyolara düzen getiriyor.

Vita Nova Yalıkavak fiyatları!

Vita Nova Yalıkavak fiyatları 450 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projenin inşaatı tamamlanmış durumda...

Creavit Stilo ile banyonuzu değiştirin!

Banyolarında fark yaratmak isteyen kullanıcılara stiliyle göz kırpan Creavit Stilo armatür serisi beyaz rengin canlı renklerle kombinasyonuyla oluşturulan modern bir çizgide kullanıcılarıyla buluşuyor.

Altınova Hastanesi’nin adı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu!

Sakarya'da kapatılan Altınova Hastanesi’nin adı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak değiştirildi.

Yalova Altınova Köyleri'nde ihya çalışmaları başladı!

Yalova Altınova İl Genel Meclis Üyesi Ali Çorbacı, “Köylerimizin yolları yapıldı. Son 2 yıl içerisinde köy yolları 98 kilometre asfalt yapıldı. Köy yollarının yanlarına 20 kilometre yağmur suyu kanalı, 6.2 kilometre çelik bariyer yaptırdık'' dedi.

Creavit 2016 ile banyolara bahar geldi!

Creavit 2016 senesinde ürün portföyüne dahil ettiği yeni tasarımı Antik serisi ile banyolarda klasik esintiler estirirken, baharın coşkusunu ve tazeliğini banyolara taşıyor.

Tekirdağ Altınova Mahallesi'nde taşkın koruma inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) işbirliği ile Altınova Mahallesinde Taşkın Koruma İnşaatının Temeli atıldı.

Yalova Altınova'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

Kentsel Dönüşümün yaygınlaştırılması amacı ile Altınova Kaymakamlığı toplantı salonunda Kaymakamlık çalışanları ve Altınova İlçesi Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıda ülkedeki deprem gerçeği ele alındı.

Antalya Altınova'nın imar planları tamamlandı!

Başkan Hakan Tütüncü, imar planını yaptıktan sonra kentin en büyük iş merkezi ve Otel yatırımının geldiği Altınova’nın, geleceğin yıldızı olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

Kepez Altınova'ya aile sağlığı merkezi inşa edildi!

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün, 2 döneminde vaat ettiği aile sağlığı merkezi (ASM) binalarının 4'üncüsü de tamamlanarak halkın kullanımına sunuldu. Altınova'da inşa edilen ASM, bölge halkına şifa dağıtmaya başladı.

Creavit Nova Haberi

Creavit Nova

Creavit, banyosunda değişime hazır olanları asaletiyle göz dolduran Nova Banyo Mobilyası ile bir an önce tanışmaya davet ediyor.


Bordo lake’nin büyüsünü tasarımıyla bütünleştiren Nova Serisi, aynalı üst modülüyle şıklığını tamamlıyor. Minimal lavabolar ve uyumlu armatürlerle kullanıldığında banyo dizaynına fark katıp görenleri kendine hayran bırakıyor.

Evlerin en özel yaşam alanlarından biri olan banyolarda fonksiyonel ve dekoratif dokunuşlar yapan Creavit, bu özel alanlara estetik görünümler kazandırmak adına ürün gamına yenilikler katıyor. Creavit ürün kalitesinin devamlılığı için kullandığı teknolojiler sayesinde 12 yıl garantili hizmet sunarak, tüketiciler tarafından yıllardır duyulan güvene layık olmanın deneyimi ile banyolara imzasını atıyor. En yakın Creavit satış noktası ve detaylı bilgi içinwww.creavit.com.tr sizleri...