05 / 05 / 2024

Crispino yeni otelleri nerede

Crispino yeni otelleri nerede

Erkek Giyim markası Crispino'yu 25 milyon yatırımla yeninden ayağa kaldıran Ali Rıza Gültekin, 5 yılda 100 mağaza açma hedefinin yanı sıra İstanbul ve Antalya'da yapacağı otellerle turizm sektöründe de büyümeyi hedefliyor.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Martı Grubu'ndan yeni 'borç' hamlesi! Flaş gelişme!

Martı Grubu'nun Denizbank'a olan borcuyla ilgili yeni açıklama geldi. Grubun otelleri bankaya satılırken, işletme hakkı ise kendinde kaldı....

Kervansaray Otelleri Anadolu'da 2 yeni otel açacak!

Kervansaray Otelleri hedef büyüttü. Kervansaray Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer, ''Sorunlu dönemi geride bıraktık. Turizmde yeniden atağa kalkacağız'' dedi.

Yeni huzurevleri beş yıldızlı otel konforunda!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bir süredir yaşlı bakımı için alternatif modeller üzerine çalışılıyor. Yeni huzurevlerinde verilen hizmetler beş yıldızlı otelleri aratmıyor. 

Yeni kongre otelleri yapılıyor!

Kongre turizmine yönelik yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.  Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, oteller hakkında bilgi verdi. İşte yeni kongre otelleri...

Gloria Otelleri'nden 3 yeni otel yatırımı projesi!

Gloria Hotels ve Resort Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem Uzan, projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Uzan, 3 yeni otel yatırımı projesinin olduğunu açıkladı.

Martı La Perla Otelleri'nin yeni Genel Müdürü Serdar Rasim Sazalan oldu!

Martı Otel İşletmeleri tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Martı Resort ve Martı La Perla otelleri genel müdürünün görevden ayrılması ve vekaleten atama bildirisi yayınlandı.

Aydın Didim'de 2 yeni otel hizmete açıldı!

AYDIN'ın Didim İlçesi'nde hizmet vermeye başlayan iki yeni otelle birlikte ilçedeki yatak kapasitesi 2 bin 565 arttı. Aquasis De Luxe Resort & Spa ve Aurum Moon Resort otelleri Didim'de 2016 turizm sezonuyla birlikte hizmete girdi.

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak!

Elite World Oteller Zinciri, turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Elite World Otelleri, 28-31 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer alacak.

Eresin Otelleri'nin yeni hedefi Londra!

Turizmdeki iniş çıkışlar, risklerini dengelemek isteyen otelcileri yeni arayışlara yöneltiyor. Bünyesindeki Eresin markasının yanı sıra,uluslararası markalarla işletilen üç tesisi bulunan Eresin Otelleri Londra'ya açılmak.

İran 2020 yılına kadar 30 yeni otel yatırımı yapacak!

2020 yılına kadar 30 yeni otel yatırımı yapılması planlanan ve yatırımların ardından yıllık 20 milyon turist hedefleyen İran, başta Antalya olmak üzere Türkiye'deki otelleri örnek alıyor.

Crispino yeni mağazasını Forum Ankara' da açtı!

Önemli erkek giyim markalarından Crispino, Necatibey, Kızılay AVM ve Nata Vega'dan sonra Ankara'daki dördüncü, Türkiye'deki 25'inci mağazasını Forum Ankara Outlet AVM'de açtı. Gültekin: "Amacımız 2015 yılında daha fazla mağaza açmak". dedi.

Crispino yeni otelleri nerede Haberi

Crispino yeni otelleri nerede

Crlsplno'ııun sembolü olan at figürünün, markanın özellikle Anadolu'da ve Ortadoğu ülkelerinde sevilmesinde önemli etken olduğunu söyleyen Crlsplno Genel Müdürü Günseli Oral, at figürünün cok önemsendiğini söyledi. Oral "Figür, güc olarak algılanıyor. Iraklı bir yatırımcı, 'at figürü cok etkili oldu bizim için'demişti. planlıyoruz. 


»Bundan sonraki hedefleriniz neler olacak, yeni yatırım var mı? 

2014'ü yatırım yılı olarak ilan ettik. 5 yıl içinde 100 mağazaya ulaşmış olmayı planlıyoruz. 


Kadın grubuna da girmeyi düşünüyoruz. Farklı bir marka ve farklı mağazalarda olmayı planlıyoruz. İki yıl sonuna bu projeyi hayata geçirebiliriz. 


Şimdi koleksiyon üzerinde çalışıyoruz. Yine çalışan kadın hedef kitle. 15-20 mağaza düşünüyoruz. Fason üretim yaptırıyoruz şu anda ama gelecekte üretime de gireceğiz. 


Erkekleri giydiriyor turizme de girecek Erkek giyim markası Crispino'yu 25 milyon lira yatırımla yeniden ayağa kaldıran E...