05 / 05 / 2024

Crispino yeni şubeleri

Crispino yeni şubeleri

Erkek Giyim markası Crispino'yu 25 milyon yatırımla yeninden ayağa kaldıran Ali Rıza Gültekin, 5 yılda 100 mağaza açma hedefinin yanı sıra İstanbul ve Antalya'da yapacağı otellerle turizm sektöründe de büyümeyi hedefliyor.

Acendis, Türkiye'de her yıl en az üç klinik açacak!

Türkiye'nin yanı sıra 20 ülkede anahtar teslim hastaneler kuran Acendis, yeni bir alana giriş yaparak İstanbul Fulya'da 'Pelviclinic' adında bir merkez açtı. Bu merkezin büyük şehirlerde yeni şubeleri de açılacak. Şirket her yıl en az üç klinik açmayı planlıyor...

Crispino yeni mağazasını Forum Ankara' da açtı!

Önemli erkek giyim markalarından Crispino, Necatibey, Kızılay AVM ve Nata Vega'dan sonra Ankara'daki dördüncü, Türkiye'deki 25'inci mağazasını Forum Ankara Outlet AVM'de açtı. Gültekin: "Amacımız 2015 yılında daha fazla mağaza açmak". dedi.

ERA Türkiye'den, İzmir'e yeni ofis!

Türkiye'de arka arkaya şube açan ERA Türkiye şubeleri arasına bir yenisini daha ekledi. Gayrimenkul sektörünün öncü isimlerinden ERA Türkiye. İzmir Bornova'daki yeni ofisiyle büyümesine devam ediyor.

Finansbank şube sayısını artırdı!

Finansbank Mersin ve Çanakkale'de açtığı yeni şubeleri ile şube sayısını artırdı.

Pehlivanoğlu'nun 2009 hedefi 100 mağazaya ulaşmak

Pehlivanoğlu önümüzdeki günlerde açılacak olan yeni şubeleri ile kalite ve çalışan sayısını yükseltmeyi planlıyor

Denizbank'tan 50 yeni şube

Denizbank'ın 2009 yılında kuracağı 50 şubenin 43'ünü Yeşil Damla adını verdiği özel tarım şubeleri oluşturacak. Yeni şubelerde ayrıca 350 kişi istihdam edilecek

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

1/100.000'lik yeni plana yargı yolu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edilen yeni planın, iptal edilen eski planın sakıncalarını daha da artırdığını savunan 10 meslek odası yargıya gitmeye hazırlanıyor.

Crispino yeni şubeleri Haberi

Crispino yeni şubeleri

Crlsplno'ııun sembolü olan at figürünün, markanın özellikle Anadolu'da ve Ortadoğu ülkelerinde sevilmesinde önemli etken olduğunu söyleyen Crlsplno Genel Müdürü Günseli Oral, at figürünün cok önemsendiğini söyledi. Oral "Figür, güc olarak algılanıyor. Iraklı bir yatırımcı, 'at figürü cok etkili oldu bizim için'demişti. planlıyoruz. 


»Bundan sonraki hedefleriniz neler olacak, yeni yatırım var mı? 

2014'ü yatırım yılı olarak ilan ettik. 5 yıl içinde 100 mağazaya ulaşmış olmayı planlıyoruz. 


Kadın grubuna da girmeyi düşünüyoruz. Farklı bir marka ve farklı mağazalarda olmayı planlıyoruz. İki yıl sonuna bu projeyi hayata geçirebiliriz. 


Şimdi koleksiyon üzerinde çalışıyoruz. Yine çalışan kadın hedef kitle. 15-20 mağaza düşünüyoruz. Fason üretim yaptırıyoruz şu anda ama gelecekte üretime de gireceğiz. 


Erkekleri giydiriyor turizme de girecek Erkek giyim markası Crispino'yu 25 milyon lira yatırımla yeniden ayağa kaldıran E...