03 / 05 / 2024

CRM Medya cnr emlak nerede

CRM Medya cnr emlak nerede

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda yerini aldı. CRM Medya, 8. Hall D -02’de yer alan standında ziyaretçilerini bekliyor.

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda!

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı'nda yerini aldı. CRM Medya, 8. Hall D -02’de yer alan standında ziyaretçilerini bekliyor.

Projects İstanbul 5. CNR Emlak Fuarı ve 8. Boğaziçi Zirvesi'nde!

5. CNR EMLAK FUARI ve 8. BOĞAZİÇİ ZİRVESİ’ne medya partneri olan Projects İstanbul, sektöre yön verenlerle buluşmaya hazırlanıyor

CRM Medya Emlak Fuarı’na katıldı!

CRM Medya, bu yıl dördüncüsü düzenlenen CNR Emlak - Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda dijital çözüm hizmetleriyle ilgi odağı oldu.

CRM Medya, CNR Emlak Fuarı’nda!

CNR Emlak fuarı geri sayımı hızla devam ederken, CRM Medya dijital çözümleri ile fuardaki yerini almaya hazırlanıyor.

Gayrimenkul Sektöründe Dijital Çözümler etkinliği yoğun ilgi gördü!

Dijital Reklam Ajansı CRM Medya'nın, Çırağan Sarayı'nda düzenlediği "Gayrimenkul Sektöründe Dijital Çözümler" konulu etkinliğe sektörün önde gelen firmaları yoğun ilgi gösterdi. Davetin ev sahipliğini, CRM Medya Ajans Başkanı Ramazan Becer yaptı.

CNR Expo Fuar Merkezi imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin askıya çıkardığı Bakırköy ilçesi, Yeşilköy Mahallesi 1221 ada, 187 parsel CNR Expo Fur Alanı'na itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

CNR Emlak: Türkiye'nin en büyük gayrimenkul vitrini!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketleri, projelerini en uygun fiyat ve ödeme koşulları ile 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında CNR Emlak 2015 Fuarında sergileyecekler.

CNR Emlak Fuarı Yeşilköy'de 4-8 Kasım'da!

CNR Holding kuruluşlarından ITF Fuarcılık tarafından 3. kez düzenlenecek CNR Emlak Fuarı 4 - 8 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuar 4 Kasım'da başlayacak ve 8 Kasım'da sona erecek.

TMSF Olay Medya ihalesini 15 Eylül'e erteledi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün ihale tarihinin 15 Eylül 2015'e uzatılmasını kararlaştırdı.

China Homelife Fuarı CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlendi!

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve 12,076 kişinin ziyaret ettiği China Homelife Turkey Fuarı, 700 Çinli firmanın katılımı ile 3-6 Haziran tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy İstanbul ‘da düzenlendi.

CNR Emlak Fuarı'nda cazip ödeme seçenekleriyle!

4 - 8 Kasım tarihleri arasında Yeşilköy'de gerçekleşmesi planlanan CNR Emlak Fuarı CNR Holding kuruluşlarından ITF Fuarcılık tarafından 3. kez düzenlenecek.

CNR Emlak Fuarı 4 Kasım'da Yeşilköy'de!

CNR Emlak Fuarı, CNR Holding tarafından 4-8 Kasım arasında, Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. Fuarın bu yıl CNR Holding kuruluşlarından ITF Fuarcılık tarafından 3'üncüsü düzenlenecek.

CNR Emlak Fuarı için katılımcı firmalar ne dediler?

CNR Emlak 2014 Fuarı birbirinden değerli firmalara ev sahipliği yaptı. Katılımın yoğun olduğu fuarda firmalar, müşterileriyle birebir iletişim kurdular. Yabancı müşterilerin fazlalığı katılımcı firmaları memnun etti. Firma yetkilileri “fuarın çok verimli”

CRM Medya cnr emlak nerede Haberi

CRM Medya cnr emlak nerede

CRM Emlak, CNR Emlak - Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na dijital çözüm hizmetleriyle katılıyor. CRM Medya, 8. Hall D -02’de yer alan standında ziyaretçilerini bekliyor. CRM Medya, gayrimenkul sektörüne yönelik, değişen reklam yöntemleri ve dijital reklam çözümleri konusunda standı ziyaret eden misafirlerine sektörel deneyimlerini aktırıyor. CRM Medya, 360 derece reklam çözümleriyle müşterilere çözüm alternatifleri sunuyor.