03 / 05 / 2024

Cross

Cross

Fiat Panda Cross 4x4’ün Eylül 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki Fiat Panda Cross 4x4’ün teknik özellikleri neler, 2022 fiyatı kaç lira? Fiat Panda Cross 4x4’ün tasarruflu mu? İşte, 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

En ucuz SUV kaç lira oldu? Yaris Cross’un fiyatına inanamayacaksınız! Toyota Yaris Cross’un 13 Eylül 2022 fiyat listesi

Japon otomotiv devi Toyota’nın en yeni SUV’u olan Yaris Cross’un eylül ayı fiyatları açıklandı. İşte, Toyota Yaris Cross’un 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Fiat Egea Cross ne kadar? Piyasadaki en ucuz Egea Cross! İşte 4 Temmuz güncel fiyat listesi...

Türkiye'de hızla artan enflasyon nedeniyle sıfır araçların yeni fiyatları da merak edilmeye başlandı. Haziran ayı güncel fiyat listesini yayınlayan markalardan biri de Fiat oldu. Peki piyasadaki en ucuz Cross ne kadar oldu? İşte yanıtı.

Fiat Egea Cross ne kadar? Piyasadaki en ucuz Egea Cross! İşte 6 Nisan güncel fiyat listesi...

Türkiye'de dolar kurunun artmasının ardından sıfır araçların yeni fiyatları da merak edilmeye başlandı. Nisan ayı güncel fiyat listesini yayınlayan markalardan biri de Fiat oldu. Peki piyasadaki en ucuz Cross ne kadar oldu?

Dacia Duster'dan bile ucuza Volkswagen Yeni T-Cross ve Taigo fırsatı! Fiyatı görenler bayilere koşuyor!

Volkswagen, Türkiye'deki pek çok SUV tutkunun gözde modelleri arasında yer alan Yeni T-Cross ve Taigo modellerinin fiyatlarını açıkladı. Yeni T-Cross ve Taigo'nun bazı Dacia Duster modellerinden bile ucuz olduğu görüldü.

Fiat Egea Cross'un yeni fiyatları resmen açıklandı! Hem kampanya hem de tam 100 bin TL indirim geldi!

Otomotiv devi Fiat'ın en çok satan modelleri arasında yer alan Egea Cross'a hem indirim hem de kampanya müjdesi geldi. İşte Egea Cross Nisan 2024 fiyat listesi...

Egea Cross kampanya! 100 bin TL indirim! Araba almak isteyenlere talih kuşu kondu! Egea Cross 2024 fiyatı ne kadar?

Sıfır otomobil almak isteyen binlerce kişi otomobil markalarının kampanyalarını takip ediyor. En çok sevilen otomobil markası Fiat, Egea Cross için kampanyasını duyurdu. Egea Cross almak isteyenlere anahtar teslimlerinde 100 bin TL indirim sağlanıyor. Egea Cross 2024 fiyatı ne kadar?

Egea Cross'un indirimli fiyat listesi için son 2 gün! Hem kampanya hem de 10 bin TL indirim fırsatını kaçırmayın!

Otomotiv devi Fiat'ın en çok satan modelleri arasında yer alan Egea Cross'un Mart 2024 fiyat listesi için son 2 güne girildi. Tüm Cross'larda hem kampanya hem de 10 bin TL'lik indirim fırsatı sunuluyor...

Toyota Mart 2024 fiyat listesi: Corolla, Corolla Hybrid, Corolla Cross Hybrid fiyatları ne kadar? 

Toyota fiyat mart 2024 fiyat listesini açıkladı. Peki Toyota  Corolla, Corolla Hybrid, Corolla Cross Hybrid fiyatları ne kadar? 26 Mart 2024 fiyat listesi.

Egea Cross'un Mart 2024 yeni fiyat listesi açıklandı! Tüm Cross'lara hem kampanya hem de 10 bin lira indirim geldi!

Fiat'ın en sevilen modelleri arasında başı çeken Egea Cross'un merakla beklenen Mart 2024 yeni fiyat listesi açıklandı. Tüm Cross'lara hem kampanya hem de 10 bin TL'lik indirim müjdesi geldi. 

Egea Cross fiyat listesi 2024 açıklandı, hem kampanya hem de 10 bin TL indirim geldi!

En çok tercih edilen otomobil modelleri arasında yer alan Fiat Egea Cross'un merakla beklenen Mart 2024 fiyatları açıklandı.  İşte hem indirimli hem de kampanyalı Egea Cross fiyatları...

Suzuki'den yüzde 0 faiz ve takas destekli kampanya! 

Akıllı Hibrit teknolojisi ve üstün arazi yeteneklerine sahip olan modelleri ile dikkat çeken Suzuki; Swift Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny modellerinde de aynı anda sunduğu kredi ve takas desteği avantajları ile Mart ayına iddialı bir şekilde girdi.

Toyota Corolla Cross Ocak listesi güncellendi...

Dev otomobil markası Toyota Ocak ayında tüketicinin yüzünü güldürecek yeni bir liste ile meraklılarının karşısına çıktı. Toyota Corolla Cross Ocak ayı güncel fiyat listesi.

Suzuki'de 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı!

Suzuki’nin Swift Hibrit, Jimny, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modellerinde 0 faiz kredili ve takas destekli büyük yıl sonu kampanyası başladı. İşte detaylar....

Fiat 500X gelişmiş teknolojisi Cross Plus ile yenilendi

Fiat 500X, gelişmiş hibrit teknolojisi ile ekonomik ve çevre dostu olarak sürüş deneyimi yaşatıyor. 500X’in, Cross Plus modeli 1 milyon 464 bin 900 Türk Lirası, Soft Top versiyonuda 1 milyon 514 bin 900 Türk Lirası’dan başlayan rakamlarla yeni sahiplerine sunuldu.

Toyota Yaris Cross'un fiyatında 170 bin TL indirim

Toyota Yaris Cross, Kasım ayında büyük fırsatlarla geliyor! İşte detaylar...

Toyota Corolla Cross Hybrid'den Kasım'da çılgın kampanya: 200 bin TL indirim veya 200.000 TL, 12 ay yüzde 0 faiz

Toyota'dan Kasım ayına özel kampanya! Corolla Cross Hybrid modelini 200 bin TL daha ucuza alabilirsiniz. İşte detaylar...

Cross Haberi

Cross

İtalyan otomotiv devi Fiat Panda Cross 4x4’ün 2022 Eylül ayı fiyatları belirlendi. 1980 yılında satışa sunduğu otomobil ailesi Panda’ya yeni seriler de ekleyen Fiat, yenilenen tasarımı ve donanımı ile otomobil meraklılarının dikkatini çekiyor.

Fiat Panda, fütüristik teknolojisi ve çeşitli motor seçenekleriyle sürüş keyfinizi artırıyor. Fiat Panda, küçük boyutları ile hem şehir dışı hem de şehir içinde sürülere kolaylık sağlıyor.

Fiat Panda, Urban, City ve Cross Plus 4x4 olarak 3 farklı modelle satışa sunuluyor.

Peki Fiat Panda’nın özellikleri neler? İşte, Fiat Panda’nın teknik özellikleri ve 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

FİAT PANDA CROSS 4X4’ÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ:

Silindir Hacmi 875 cc

Maksimum Hız 164 km/s

Beygir Gücü 85 HP

0-100 Km Hızlanma 12.7 sn

Maksimum Tork 145 Nm

Vites Tipi 6 İleri Manuel

Yakıt Türü Benzin

Çekiş 4x4

Uzunluk 3705 mm

Genişlik 1662 mm

Yükseklik...