06 / 05 / 2024

Crystal Concepts Seyahat Yönetimi iletişim

Crystal Concepts Seyahat Yönetimi iletişim

Crystal Concepts Seyahat Yönetimi Etkinlik Danışmanlık Anonim Şirketi, Duygu Kuşkulu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 150 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Crystal Concepts Seyahat Yönetimi Etkinlik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Crystal Concepts Seyahat Yönetimi Etkinlik Danışmanlık Anonim Şirketi, Duygu Kuşkulu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 150 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Seyahat Kulübü Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyahat Kulübü Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bora Dişöz, Murat Çalgay Çağman, Aras Akın tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Deep Otel Turizm Hizmetleri ve Seyahat Acentaları Limited Şirketi kuruldu!

Deep Otel Turizm Hizmetleri ve Seyahat Acentaları Limited Şirketi, Adnan Ayar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi, Portakal Yokuşu Caddesi'nde kuruldu.

Crystal Towers Ankara iletişim bilgileri!

Kurtoğlu Grup tarafından hayata geçirilen Ankara Crystal Towers projesinin 20 bin metrekaresi doğa ve spor için ayrıldı. Projedeki daireler 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Crystal Towers Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Crystal Towers Ankara satış ofisi!

Ankara Crystal Towers projesi 4 blok halinde bulunuyor. Projedeki daireler 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Crystal Towers Ankara satış ofisi adresi haberimizde yer alıyor.

Ankara Crystal Towers projesinde daireler 550 bin TL'den başlıyor!

Ankara Crystal Towers projesi 30 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Projedeki daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Ankara Crystal Towers projesinde daireler 550 bin TL'den başlıyor.

Ankara Crystal Towers nerede?

Ankara Crystal Towers Evleri daire fiyatları 550 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Kurtoğlu Grup imzası taşıyan Ankara Crystal Towers nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde bulunuyor.

Ankara Crystal Towers fiyatları!

16 kat halinde yükselen Crystal Towers projesi 4 + 1 daire tiplerinden oluşuyor. Kurtoğlu Grup imzası taşıyan Ankara Crystal Towers fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Crystal Towers Ankara teslim tarihi!

Crystal Towers Ankara projesinde daire fiyatları 550 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 4 blok halinde yükselen Crystal Towers Ankara teslim tarihi ne zaman sorusunun cevabı haberimizde bulunuyor.

Crystal Towers Ankara' da yaşam başladı! Daireler 550 bin TL' den başlıyor!

Kurtoğlu Grup tarafından hayata geçirilen Crystal Towers Ankara projesinde toplam 256 adet daire yer alıyor. Proje 30 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Crystal Towers Ankara' da yaşam başladı. Daireler 550 bin TL' den başlıyor.

Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı'nın beşincisi gerçekleşti!

Van’da bu yıl 5.’si düzenlenen Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı bölgeye ve ülkeye pozitif katkılar sunmaya devam ederken, dünya basınındaki yerini ise koruyor.

HKG Turizm Seyahat Organizasyon Otomotiv Akaryakıt Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HKG Turizm Seyahat Organizasyon Otomotiv Akaryakıt Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Kamil Gürdamar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta kuruldu.

Crystal Hotels ile Anadolu Üniversitesi işbirliği yaptı!

Crystal Hotels Grubu, 2015-2020 yılları büyüme stratejisinde yer alan nitelikli iş gücü yetiştirme konusunda Anadolu Üniversiteli ile işbirliği protokolü imzaladı. Proje Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerine ağırlık veriyor.

Crystal Concepts Seyahat Yönetimi iletişim Haberi

Crystal Concepts Seyahat Yönetimi iletişim

Crystal Concepts Seyahat Yönetimi Etkinlik Danışmanlık Anonim Şirketi, Duygu Kuşkulu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 150 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


Crystal Concepts Seyahat Yönetimi Etkinlik Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: A-TURİZM ve TAŞIMACILIK FAALİYETLERİ  Turizm ve seyahat işletmeciliği, acenteciliği ile ilgili her türlü hizmet yatırımlarını yapılması yurt içi ve yurt dışında kara deniz hava ve her türlü ulaşım araçlarıyla turistik ve ticari amaçlı seyahatler düzenlenmesi ve organize edilmesi her türlü turizm ve seyahat acenteliği temsilciliği ve mümessilliklerinin yapılması, turizm taşımacılığı yapılması,  a-    Rent-A Car servis otomobil kiralamak        b-   Yurt içinde ve yurt dışında kurulmuş ve kurulacak yerli ve yabancı firmalara ait tatil köyleri plaj, otel, motel, lokanta,...