06 / 05 / 2024

Crystal Towers ne zaman teslim ediliyor

Crystal Towers ne zaman teslim ediliyor

Kurtoğlu Grup tarafından hayata geçirilen Crystal Towers Ankara projesinde toplam 256 adet daire yer alıyor. Proje 30 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Crystal Towers Ankara' da yaşam başladı. Daireler 550 bin TL' den başlıyor.

Mina Towers projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Mina Towers projesinde inşaatın yüzde 65'i tamamlandı. Projede konut satışları yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatıyla devam ediyor. Peki Mina Towers projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Beko Android TV’ler ne kadar? Ayın ürünü Beko Crystal Pro Android TV 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

Beko’da ayın ürünü olan ve çokça sevilen Beko Crystal Pro Android TV şimdi indirimli fiyatıyla sizi Beko Mağazalarında bekliyor. Beko’nun amiral gemilerinden biri olan Beko Crystal Pro Android TV’lerdeki bu indirimi kaçırmayın. Eylül ayın boyunca indirimli fiyatıyla 18 Eylül 2022 fiyat listesi…

Beko'dan Crystal Pro B55 Android TV'ye indirim! İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Beko, Crystal Pro B55 Android TV'ye 600 lira indirim yaptı! Peki, Crystal Pro B55 Android TV fiyatları ne kadar oldu? İşte 24 Nisan 2022 fiyat listesi...

Luxera Towers fiyat!

Luxera Gayrimenkul imzası taşıyan yeni proje Luxera Towers'ın tüm detayları  alıcılar tarafından merakla takip ediliyor. Peki Luxera Towers projesi fiyatı ne oldu? 

Referans Kartal Towers'ın değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Kartal Towers projesine ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Kartal Towers projesinin değeri ne kadar oldu?

Marina Towers 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 5 parselde bulunan Marina Towers Projesi'ne ait 75 adet bağımsız bölüm ve 29634 ada 7 parselde yer alan 1 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Tabanlıoğlu imzalı Crystal Towers açıldı!

Türkiye’nin küresel mimarlık ofisi Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Tabanlıoğlu Mimarlık Crystal Towers'ı Dubai’de tanıtacak!

Dubai’de yapımı tamamlanan Crystal Towers’ın tanıtımını, bu yıl on dördüncü kez katıldığı Cityscape Global sırasında gerçekleştirecek olan Tabanlıoğlu Mimarlık yeni projeleriyle gündemde.

Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Delta İnşaat imzası taşıyan Esenyurt Dubai Tower projesi 1.153 adet konut, 38 dükkan ve 11 villadan oluşuyor. Peki Esenyurt Delta Dubai Towers daire fiyatları ne kadar?

Mina Towers fiyatları ne kadar?

Mina Towers Kadıköy projesi 1.500 daire ve 95 ticari birimden meydana geliyor. Mina Towers fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Mina Towers ne zaman bitecek?

Mina Towers projesinde daire fiyatları 520 bin TL ile 2 milyon 850 bin TL aralığında belirlendi. Proje 26 bin metrekare arsa alanında konumlandırılıyor...

Referans Kartal Evleri ne zaman teslim?

Toplam 451 konut ve 800 metrekare ticaret alanından oluşan Referans Kartal Towers projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Kartal-Atalar bölgesinde inşa ediliyor. Peki Referans Kartal Evleri ne zaman teslim?

Crystal Towers ne zaman teslim ediliyor Haberi

Crystal Towers ne zaman teslim ediliyor

Crystal Towers projesinde daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projenin 20 bin metrekaresi doğa ve spor için ayrıldı.


Crystal Towers projesi içerisinde tenis kortu, basketbol sahası, çocuk parkurları, süs havuzları, kamelyalar ve yürüyüş parkurları yer alıyor.


Crystal Towers Ankara projesi toplamda 30 bin metrekareden oluşuyor. 4 blok halinde yükselen proje 16 kattan oluşuyor. Proje Eskişehir-Ankara yolunun orada bulunuyor.


Crystal Towers Ankara' da yaşam başladı. Daireler 550 bin TL' den başlıyor. Projedeki daireler 700 bin TL' ye kadar yükseliyor. Proje hemen teslim ediliyor.


Crystal Towers iletişim

Adres:Yaşamkent Mahallesi, 3254. Sokak, No:2, Çayyolu-Ankara

Tel: 0312 217 63 63

Web: [email protected] /* */ /* */

Tülay...