03 / 05 / 2024

CSO binası nerede

CSO binası nerede

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılış konserine katılan ünlü isimler yeni CSO binasını yorumladı.

CSO binasının yapımını Kültür ve Turizm Bakanlığı devraldı!

Anara’nın simgelerinden biri olmaya hazırlanan, dünyada ilkler arasında bulunan yapım tekniklerinin uygulandığı yeni Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binasının yapımını Kültür ve Turizm Bakanlığı devraldı.

Ünlü isimler Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını değerlendirdi!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılış konserine katılan ünlü isimler yeni CSO binasını yorumladı.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestra binası açıldı!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) yeni binasının açılışı Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla önceki gün gerçekleşti. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası yarın açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yarın açılışı yapılacak, CSO yeni binasına ilişkin, "Pandemiden sonra biz burada hafta içi, hafta sonu çok düzenli konserlere imza atacağız, dünyada ses getiren konserlere imza atacağız, yurt dışından da birçok grubun buraya gelmesini sağlayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 3 Aralık'ta açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy 2021 Yılı Bütçesi Plan ve Bütçe Komisyonunda yaptığı açıklama yeni CSO binasının 3 Aralık’ta açılacağını açıkladı.  

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 29 Ekim'de açılıyor!

Ankara'da temeli 1997'de dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından atılan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası, tamamlanmak üzere. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda CSO binasının açılışını yapacaklarını dile getirdi.

Ankara’daki yeni CSO Binası’nın kapıları ilk kez açıldı!

Temeli 1997’de Süleyman Demirel tarafından atılan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 23 yılın ardından 29 Ekim’deki açılış için gün sayıyor.

Yeni ve eski CSO binaları 'kültür kampüsü' haline gelecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) inşaatına devam eden yeni binasıyla ilgili konuştu. Ersoy, "Yeni ve eski CSO binası ile orayı kültür kampüsü haline getiriyoruz'' dedi.

CSO konser binasında son durum ne?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) yeni binasındaki çalışmaları yakından inceledi...

CSO konser binası 29 Ekim'de açılacak!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) yeni konser binasını 29 Ekim tarihinde açılacak...

CSO konser binasında sona gelindi!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) konser binasının açılış günü ve açılış konserinin içeriğinin Haziran ayında kamuoyuna açıklanacağını belirtti...

Ankara CSO binasının yüzde 70'i tamamlandı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yapımı devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binasının durumuna ilişkin bilgi verdi.

Biva Tower nerede?

Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak yükseliyor. Peki Biva Tower nerede? İşte detaylar...

CSO binası nerede Haberi

CSO binası nerede

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın müzik kapsülü biçiminde inşa edilen yeni binası geçtiğimiz günlerde kapılarını müzik severlere açtı. Sabah'ta yer alan habere göre açıla katılan Hülya Koçyiğit, Sibel Can, Muazzez Ersoy, böyle bir konser salonunun Türkiye'ye kazandırılmasından duydukları mutluluğu dile getirdi.

Açılışta konuşan Sibel Can, "Böyle bir konser salonunu ülkemize kazandıran Sayın Cumhurbaşkanımıza, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ve bu mimaride emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Büyük gurur duydum. Dede Efendi'den günümüze klasik Türk sanat müziğinin eşsiz eserlerini senfoni orkestrasıyla yorumlamak her sanatçının hayalidir. Salonu gördüğümde bu hayalimi bir an önce gerçekleştirmek istedim. Tüm sanat camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Türk Sanat Müziği'nin sevilen isimlerinden Muazzez Ersoy ise, "Dünyadaki emsalleriyle yarışacak güzellikteki konser salonumuz canım ülkeme hayırlı, uğurlu olsun. Kültür sanat adına gurur duydum. Projede...