28 / 04 / 2024

Cubes Ankara satış

Cubes Ankara satış

Vakıf GYO, Cubes Ankara projesini devralmak için T. Vakıflar Bankası T.A.O. ile 252 milyon 500 bin TL'lik sözleşmeye imza attı. Cubes Ankara, Vakıf GYO'nun oldu.

Vakıf GYO Cubes Ankara'yı devraldı!

Vakıf GYO, Cubes Ankara projesini devraldı. Vakıf GYO ile T. Vakıflar Bankası T.A.O. arasında 252 milyon 500 bin TL'lik sözleşmeye imza atıldı.

Cubes Ankara'da satışlar başladı!

Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun Ankara’da hayata geçirdiği Cubes Ankara projesi “Ankara’nın yeni havası” satışa çıkarıldı. 

Cubes Ankara, Tablo Adalar, Nidapark Küçükyalı ve Bizimtepe Aydos'taki satış rakamları belli oldu! 

Cubes Ankara, Tablo Adalar, Nidapark Küçükyalı ve Bizimtepe Aydos projelerinde 2022 yılında yapılan satış tutarları belli oldu. İşte Vakıf GYO tarafından açıklanan o rakamlar...

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire!

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Cubes Ankara: Ankara'nın yeni havası!

Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun başkent Ankara’da inşa ettiği Cubes Ankara projesi 'Ankara'nın yeni havası' sloganıyla satışa çıkarıldı.

Cubes Ankara'da satışlar başladı!

Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO’nun Ankara’da hayata geçirdiği Cubes Ankara projesi “Ankara’nın yeni havası” satışa çıkarıldı. 

Cubes Ankara konut fiyatları ne kadar?

Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanan Cubes Ankara projesinde  1+1, 2+1 ve 2,5 daireler yer alırken, isteğe bağlı daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde genişletilebiliyor...

Cubes Ankara evleri fiyatlar!

Cubes Ankara evleri fiyatlar bilgisi kapsamında projede daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Nuhoğlu Cubes Ankara ödeme tipi!

Nuhoğlu Cubes Ankara ödeme tipi kapsamında yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Cubes Ankara projesinde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor...

Cubes Ankara'da 350 bin TL'ye!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY ortaklığında inşa edilen Cubes Ankara projesinde 420 konut yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire seçeneklerinin sunulduğu proje 26 ve 32 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. 

Çukurambar Cubes Ankara ödeme koşulları!

Çukurambar Cubes Ankara ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 peşinat veriliyor. Cubes Ankara projesi Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY ortaklığı tarafından hayata geçirildi...

Nuhoğlu Cubes Ankara ödeme tipi!

Nuhoğlu Cubes Ankara ödeme tipi kapsamında 40 ay sıfır faizle ödeme imkanı sunuluyor. İki blok olarak planlanan projesinde 1+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Cubes Ankara teslim!

2 blok şeklinde yükselen  Cubes Ankara  projesi 420 konuttan meydana geliyor. Konut, ofis  ve dükkanlardan meydana gelen Cubes Ankara projesinde peşin ödemelerde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor. 

Cubes Ankara Konutları fiyat listesi!

Ankara Çankaya Çukurambar bölgesinde yükselen Cubes Ankara projesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün. Cubes Ankara Konutları fiyat listesi en düşük 350 bin TL'den başlıyor...

Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri!

Ankara Çankaya Çukurambar Mahallesi'nde yükselen Cubes Ankara projesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri ne zaman?

Cubes Ankara satış Haberi

Cubes Ankara satış

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul yatırımı hakkında açıklama yayınladı. 

Vakıf GYO 252 milyon 500 bin TL'ye devraldı

Vakıf GYO, T. Vakıflar Bankası T.A.O. mülkiyetindeki, Ankara Çankaya Çukurambar Mahallesi'nde hayata geçirilen Cubes Ankara projesini 252 milyon 500 bin TL bedel ile satın aldı. Vakıf GYO, T. Vakıflar Bankası T.A.O. ile sözleşme imzaladı. 

4 taksitte ödeyecek

Vakıf GYO ile T. Vakıflar Bankası T.A.O. arasında imzalanan sözleşmenin şartları ve ödeme koşulları da belli oldu. Buna göre; Vakıf GYO 253 milyon 6 bin TL'lik ekspertiz değerine sahip proje için 31 Mart 2021 tarihinde ödemelerine başlayacak. Vakıf GYO, 252 milyon 500 bin TL için 6 ayda bir ve 4 eşit taksit halinde ödeme yapacak.

İnşaat ilerlemesi yüzde 15'e ulaştı

Cubes Ankara projesinin inşaatında ilerleme yüzde 15'e ulaştı. 207 bin metrekare...