21 / 05 / 2024

çubuk okulları

çubuk okulları

Ankara'nın Çubuk ilçesinde 72 yaşındaki baba, 25 yıl önce Tekirdağ'da şehit olan oğlunun adını yaşatmak amacıyla okul yaptırdı. Çubuk'ta Şehit Selahattin Şişman adına okul yapıldı...

Çubuk Barajı yüzde 100 doldu!

Kar erimesi ve son haftalardaki yağışlarla tamamen dolan Çubuk Barajı'nda, savaktan su bırakılmaya başlandı. Ailesiyle baraja gelen Şabettin Çaylan, "Allah'a şükürler olsun, suyumuz doldu. Mutluyuz, huzurluyuz. " dedi.

Ankara Çubuk Karaman imar planı askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara Çubuk ilçesine bağlı Karaman Mahallesi tp.308 no'lu parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 7 Haziran'da askıya çıkarıldı...

Kavşakkaya-Çubuk 2 Barajı isale hattı açılışı yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kavşakkaya Barajı ile Çubuk-2 Barajı arasında yapımı tamamlanan 14 kilometre uzunluğundaki isale hattının açılışını yaptı.

Ankara Çubuk'a 577 milyon liralık yatırım yapıldı!

Çubuk’un Büyükşehir Belediyesi’ne dahil olduktan sonra yapılan yatırımlar ile çok geliştiğinin altını çizen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Çubuk ilçemize yapmış olduğumuz yatırımların tamamı 577 milyon oldu” dedi

Hakan Tütüncü inşaatı devam eden okulları gezdi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de bölgeye kazandırılmasında katkısı olduğu okul binalarında incelemede bulundu. Tütüncü, yüklenici şirketinin yetkililerinden okulların inşasının ne aşamada olduğu hakkında bilgi aldı.

Altınbaş Vega Okulları'nı zincire dönüştürecek!

ALTINBAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş, 10 milyon lira yatırımla ilkini Sultanbeyli’de açtığı “Vega Okulları”nı önümüzdeki dönemde zincire dönüştürmeyi planladığını söyledi.

Batman'da okulların bakım ve onarımları devam ediyor!

Batman’ın Sason ilçesindeki okulların bakım ve onarımları devam ediyor. Sason İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan Aşağı Tekevler, Heybeli, Meşeli ve Yukarı Dereköy İlkokulları’nda bakım ve onarımlar yapıldı.

Binalarda çubuk tuğla dönemi!

EKOS Klinker Tuğla’nın özel maksat kaplamalar kategorisinde yer alan restorasyon tuğlaları ve çubuk tuğlaları ile binalar farklı bir kimliğe bürünüyor.

TÜRGEV müzik eğitimi veren okullar inşa edecek!

TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanlığı Özel Okullar Genel Müdürlüğü'nün başını çekeceği projeyle ilkokullardan itibaren konservatuvara kadar müzik eğitimi alınabilecek okullar açılacak" dedi.

Ankara Çubuk'ta 460 bin TL’lik arsa vurgunu!

Ankara Çubuk’ta sahte tapu senedi düzenleyen zanlılar, bir vatandaşa arsa alımında vekalet eden kişiye Melikşah Mahallesi’nde bulunan bir arsa yerine, Küçükali Mahallesi'ndeki arsayı satarak, dolandırdı.

Çubuk Belediye Başkanlığı'ndan kiralık 11 gayrimenkul!

Çubuk Belediye Başkanlığı 10 adet gayrimenkulü 3 yıllığına, 1 adet gayrimenkulü 7 yıllığına kiralıyor. İşyeri, yöresel ürün satış yeri ve arsa niteliğindeki gayrimenkullerin ihaleleri 1 Nisan'da yapılacak.

İstek Belde Okulları, Pergel Grup'un farklı mimarisiyle dikkat çekiyor!

Eğitim kurumları arasında öncü duruşuyla dikkat çeken İstek Vakfı Okulları’ndan İstek Belde Kampüsü, öğrenci ve velilere sunduğu iddialı mimari yaklaşımla da dikkat çekiyor.

TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur başvuruları bugün başlıyor. Daire fiyatları 50 bin 498 TL'den başlangıç gösteren projede toplam 14 adet konut açık satış yöntemiyle satılıyor.

çubuk okulları Haberi

çubuk okulları

Çubuk'ta çiftçilik yapan Cemal Şişman (72), 1989 yılında Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde vatani görevini yaparken trafik kazasında şehit olan oğlu Selahattin Şişman için 16 derslikli okul yaptırdı.


Şişman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukluk yıllarında yaşadığı bölgede okul olmadığı için ancak ilköğretim 3. sınıfa kadar okuyabildiğini söyleyerek, o günden beri eğitime duyduğu özlemden dolayı şehit oğlunun doğup büyüdüğü Sünlü Mahallesi'ne bir okul yaptırmaya karar verdiğini anlattı.


Yaklaşık iki yılda tamamen kendi imkanlarıyla tamamladığı okulun maliyetine ilişkin hesap bile tutmadığını vurgulayan Şişman, 5 bin 660 metrekarelik alana yaptırdığı okulun 16 derslik, 3 bin 200 metrekare kapalı alan, spor ve tiyatro salonuna sahip olduğu kaydetti.


"Ahirette oğlum bana, 'baba benim için ne yaptın' derse, ona cevap olarak senin için okul yaptırdım' diyebilmek" ve oğlunun yokluğunu bir...