13 / 05 / 2024

Çubuk Terminali nereye taşındı

Çubuk Terminali nereye taşındı

Çubuk - Ankara arasında çalışan otobüslerin hareket noktası olarak kullanılan Atatürk Mahallesi Cengiz Topel Caddesi 'nde yer alan otobüs terminali, Barbaros Mahallesi Ayasofya Caddesi 'ne taşındı.

Çubuk'ta belediyeden 3 yıllığına kiralık 28 gayrimenkul!

Çubuk Belediye Başkanlığı; Çubuk İlçesi Mahalleleri'nde bulunan 28 adet gayrimenkul 3 yıllığına Encümen kararı ile Açık Arttırma Usulü ile 01 Ekim 2014 Çarşamba günü kiraya verecek.

İpotek fek harcı nereye yatırılır?

Konut kredisi borcunun tamamı ödendikten sonra konutun üzerindeki ipoteğin kaldırılması için banka tarafından hazırlanan yazıya ipotek fek yazısı deniyor. İpotek fek harcı nereye yatırılır?

Ali Babacan AA Finans Haberleri Terminali standını ziyaret etti!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "5. İstanbul Finans Zirvesi"nde (IFS) Anadolu Ajansı (AA) Finans Haberleri Terminali ve AA Enerji Haberleri Terminali (AA Energy News Terminal) stantlarını ziyaret etti.

Çubuk’ta orman yangını çıktı!

Ankara Çubuk’ta orman yangını çıktı. 10 dönüm ormanlık alanın zarar gördüğü yangında, söndürme çalışmalarına katılan işçilerden biri, hortumun ucundaki metal parçanın başına çarpması sonucu yaralandı.

AA Enerji Haberleri Terminali yayına başladı!

AA Enerji Haberleri Terminali yayına başladı. Anadolu Ajansı, bir ilke daha imza atarak İngilizce enerji haberlerinin yer aldığı Enerji Haberleri Terminalini (AA Energy News Terminal) hayata geçirdi.

Tapu memuru nereye şikayet edilir?

Tapu memur ve müdürleri, zaman zaman haksız uygulamalarda bulunarak, vatandaşı zor durumda bırakabiliyor. Bunun üzerinde vatandaş, sorun yaşadığı tapu müdürü veya memurunu şikayet edebiliyor. Peki, tapu memuru nereye şikayet edilir?

Ankara Çubuk'ta cami yangını!

Ankara’nın Çubuk ilçesinde çıkan yangında camide hasar oluştu.Alınan bilgiye göre, Yenice Mahallesi'ndeki Yenice Camisi'nde gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Caminin yandığını gören mahalleliler, durumu itfaiyeye bildirdi...

Kira nereye ödenir?

Taşınmaz kiralamalarında, kira bedeli hususunda anlaşmazlık yaşanması halinde, kira bedelinin belirlenmesine ilişkin dava her zaman açılabiliyor. Peki belirlenen kira nereye ödenir? Kira bankadan mı ödenir?

Balıkçı barınakları nereye bağlı?

Barınaklar kiralanabildiği gibi; 6237 sayılı Limanlar İnşaatı Hakkında Kanun çerçevesinde geçici olarak ya da Bakanlar Kurulu Kararı ile kesin devir alınabiliyor. Peki, balıkçı barınakları nereye bağlı?

Ankara YHT terminali 2016'da hizmete girecek!

Ankara'da yapımına bir süre önce başlanan ve başkenti modern bir yapıyla buluşturacak Yüksek Hızlı Tren Terminali, 2016'da hizmete açılacak. 2023'te taşınacak yolcu sayısının yılda 70 milyon olması bekleniyor.

Kaçak kat ihbarı nereye yapılır?

Yetkili idareden inşaat ruhsatı alınmadan başlanılan ve ruhsatına uygun olarak inşa edilmeyen yapılar kaçak olarak nitelendiriliyor. Peki kaçak kat ihbarı nereye yapılır? İşte kaçak kat şikayetleri...

Sakarya Şehirlerarası Otobüs Terminali günde 10 bin yolcu kapasitesine ulaştı!

Büyükşehir Belediyesi tarafında Arifiye’de inşa edilen Şehirlerarası Otobüs Terminali, günde 10 bin yolcu kapasitesine ulaştı. Şehir içi ve şehirlerarası transit giriş çıkışların da yapıldığı ulaşım üssü, yılda ortalama 3 milyon vatandaşı ağırlıyor.

Sarıyer Belediyesi emlak veznesi nereye taşındı?

Sarıyer Belediyesi emlak veznesi ek hizmet binasına taşındı. Peki Sarıyer Belediyesi emlak veznesi nereye taşındı? Sarıyer Belediyesi emlak veznesi hangi adrese taşındı? İşte Sarıyer Belediyesi emlak veznesi yeni adresi...

Çubuk Terminali nereye taşındı Haberi

Çubuk Terminali nereye taşındı


Belediye Başkanı Lokman Özden, belediye tarafından hazırlanan terminal alanın otobüsler tarafından bugünden itibaren kullanılmaya başlanılacağını söyleyerek, yeni terminal alanından hareket eden otobüslerin yine daha önceki güzergahları takip ederek ulaşımı sağlayacaklarını belirtti.


 Özden, "Mevcut terminal alanı, pazar yerine bitişik olması ve merkezde kalması nedeniyle burada çok yoğun bir şekilde trafik yoğunluğu yaşanmaktaydı. Bu nedenlerden dolayı otobüs terminalini Barbaros Mahallesindeki Ayasofya Caddesinde bulunan bölgeye taşıdık. EGO ile gerekli görüşmelerin yapılmasının ardından bugünden itibaren EGO ve özel halk otobüsler yeni terminal alanından hareket edecekler" dedi.


Yeni terminal alanın otobüs ring hattına en uygun bölge olduğunu ifade eden Özden, "Belediyemiz Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlükleri tarafından dinlenme ve ihtiyaç birimleri ile park alanlarının yapıldığı yaklaşık 5 bin metrekare terminal alanı, merkezden 1250 metre uzaklıkta...